ben de veriyom da, o hakkımı burada harcıyom, ya da normal geziniyom face de. Ya da dizilerde. Kara para aşka bakan var mı, fragmanda cenazede gösteriyor Tuba Büyüküstün'ü, kimi öldürdüler acep merak ettim? akşam bakayım en iyisi
aferinnn sanadaaabüyük bir zevkle kaçamakçılar dövülürsen de beni döv kız, 3 bişi yedim hemi de akşam. Bakma sen bana
ben kimseyi ekleyemiyorum eşim giriyor benim faceye babyyyba ba ba, sizi gidi siziler? kız senin facein mi vardı, nasıl da yakaladım???niye biz arkadaş değiliz?
ARADA MOLA VERİYOM HEP İŞ İŞ OLURMU KISSSS
32 LEVELDE
SEN
ben kimseyi ekleyemiyorum eşim giriyor benim faceye babyyy
zatti yakalandım daha önce whatssapdan fırçayı yedimmm
86
ben tam değil de yarım olarak katılıyorum aranıza yaseminAY BURA DA YAĞSA YAĞMUR NE VARRRRRRR
SAĞOL BCNM BENİMM
EE SEN NE ZAMAN KATILCAN ARAMIZAAAAAAA
oyyy teşekkür ederimo zaten diyette kız, menülerini görmedin mi, gayet hafif besleniyor, emzirmesine rağmen.
ne facesi ne oyunu hiç bir şeyim yok olsa da zaten işyerinde yasaklı çok da kasmıyorum bir tek burada sizinle muhabbet ediyorum benkız yasmin sen hem iş çok diyon, hem faceten nasıl oyun oynuyon? bir de face herkese açıkya, ben orda oyun oynamıyom, birileri ispiyonlar diye, mesai saatinde oyun oynuyor derler, fesat mı yok
OHH BU HAFTA ÖĞÜNLERİM ÇOK HAFİF GEÇİYOR DIŞARDAN YEMİYORUM PEK Bİ RAHATIMM
ARA
1 FİNCAN NESCAFE
ÖĞLE
Domates salatalık biber
az peynir
5 zeyrtin
200 gr kadar yoğurttttttt
2 dilim tam buğday ekmeğiiii
yasemin sen kaç kilosun balım önce bir onu diyiver bakemKIZLAR BEN KALORİ HESABI YAPIYOM İKİ GÜNDÜR GÜNLÜK 1300 KAL OLDU YEME İŞİNİ BIRAKIYOMMM
İNŞALLAH İŞE YARARRR
fallen balım bana da 9. ve 10. bölümü atar mısın onlar eksik sadeceanam kuruyacan kalacan bunlarla durulurmu beeeeee ben öğlen 3 dilim ekmek yedim 1 tas corbaaa
mercimekli pilav çöp şiş yoğurttt ohhhh sabahda kocaman haşhaşlı çörek yedim
anam kuruyacan kalacan bunlarla durulurmu beeeeee ben öğlen 3 dilim ekmek yedim 1 tas corbaaa
mercimekli pilav çöp şiş yoğurttt ohhhh sabahda kocaman haşhaşlı çörek yedim
yasemin sen kaç kilosun balım önce bir onu diyiver bakem
Ben geldimmm yemek yedim ama ne yemek
Kaşarlı melemen yedim bugün kızlarrr tabi ekmekle birde yanında ortaya karışık kızartma aldık iyimi :))))))
üzerine meyve yedim birdeeee
sohbet koyulaşmış sayfalar ilerlemiş
işlerim var kızlar çalışmam lazım bugün masam coştu
çok birikti işlerimm
kolay gelsin hepinize
fallen balım bana da 9. ve 10. bölümü atar mısın onlar eksik sadece
kızlar beni çok kıskanıo onlar su içse yarıoBEN BÖLE YEDİĞİM HALDE ŞİŞİYOMM
SENİN GİBİ YERSEM DENİZİN ORTASINA BENİ DUBA NİYETİNE KOYARLARRRRRRR
hahaytttt bende 60 kg yum ne var bunda 67 olsam da sorun olmazÇOK kilom var benim çokkkkk
67 kg
63 kg olmak istiyom bennnnnnnnnn
yasemin o halde 1300 kalori çok az verirsin vermesine ama geri alma ihtimalin yüksek demedi demeÇOK kilom var benim çokkkkk
67 kg
63 kg olmak istiyom bennnnnnnnnn
balım 9 ve 10 indirmemişim :S
kızlar beni çok kıskanıo onlar su içse yarıobende yiyom yiyom yedikçe zayıflom hehehehe
hımm ne yapalım olsun bakalım siz anlatırsınız bana o bölümleribalım 9 ve 10 indirmemişim :S
kızlar beni çok kıskanıo onlar su içse yarıobende yiyom yiyom yedikçe zayıflom hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?