bir ara bende bakayım o siteye aklımda olsunnnn
ayy samsunda var mağazası kendme blıuz babet aldım çok ucuz ya orası ama kalıplar standart genelde zayıf hatunlara göreekızlar tozludan 4 tane elbise aldım dedim hangisi iyise onu alırım
abi hepside süperrr çıktı ben şimdi hepsinimi alayım yaaaaaaaaa
allah seni
millet elbiseden bahsediyor
sen güzel giriş yaptın konuyaaaaa
meriççç ölüyormuuu
yok bebeğim yaaaa kınada düğünde nikahta iş yemeklerindebu elbiseleri işe mi giyeceksin sennnnn
sen 50kg ol ondan ssonra alllllll
ya ben neden indirmedim 2.bölümü yaaa neyse site düzelirsöylememmmm
bekle gör ondan sonra vay efendim neden söyledim bilmem ne uğraşamam kaprislerinizlennn
ben 60 kiloyla giyomda sen niye giymicen kuzummm valla hepiniz alınben 50 kiloyken giydiklerimi 53 lede giyerim yasminimmm
ben 60 kiloyla giyomda sen niye giymicen kuzummm valla hepiniz alın
20 liraya tişört yok leeennn
leeennnn o kaprisi lilicannn yapıyodu ben değilsöylememmmm
bekle gör ondan sonra vay efendim neden söyledim bilmem ne uğraşamam kaprislerinizlennn
hahahaaaaaa söylemiyorum işteeeeeeleeennnn o kaprisi lilicannn yapıyodu ben değil
sölemezsen sölemeee
11.bölümdeyim ben dahahahahaaaaaa söylemiyorum işteeeeee
kaçıncı bölümdesinnn
kıss fallen bana 25.bölümü gönderemedi mail gelmiyor bi türlüşişirdiniz beni söylemeyin bakiyim
vefa bende 11. bölümdeyim kız
kızzzz ben sana şirket mailimden attım nasıl gelmez yaaa anlamadımki benkıss fallen bana 25.bölümü gönderemedi mail gelmiyor bi türlü
sevabına sen gönder kız bana şu 25.bölümü belkimmm gelir
özelden mail adresimmi yazayımmı
dur bide ben şirket mailimi yazayım ordan denermisinnkızzzz ben sana şirket mailimden attım nasıl gelmez yaaa anlamadımki ben
gönder gönderiririmdur bide ben şirket mailimi yazayım ordan denermisinn
ayy kafam karıştı yaa şimdi biss bu birinci bölümü bitirdikten sonra kitap bitmiyormu
2,bölüm ne oluyor yaaa
bitmiyor bebeğimmmm dünya varmış 2.kitabı yarılamışayy kafam karıştı yaa şimdi biss bu birinci bölümü bitirdikten sonra kitap bitmiyormu
2,bölüm ne oluyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?