- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
kuzum çok sıcak ve soğuk içmee...mesajın çok güzeldi canım sanada hayırlı cumalarr
teşekkür ederim kızlar ilaç almaya başladım umarım ilerlemezz
turşu ve limondan uzak dur faranjitin varsa azarmesajın çok güzeldi canım sanada hayırlı cumalarr
teşekkür ederim kızlar ilaç almaya başladım umarım ilerlemezz
yasemin bakış açın süper geç olsun güç olmasın diyosun
sağol balım sana da afiyet olsun
teşekkür ederiz canım ama dikkat et kendine vitamin desteği şart
sağolasın canım, benim haberim bile olmadı.Günaydın kızlarrrr
Antalya'lı arkadaşlarım çok geçmiş olsun, neyse ki bişey yokmuş
Ben hasta oldum kızlar burnum akıyor ve çok halsizim dün başlamıştı işteyken zaten
Boğazım kaşınıyor dün sürekli kıtır bişeyler yemek isteği vardı bu yüzden
Akşam evde yine pilav,tavuk,salata,ayran vardı azar azar yedim
ama sonra eşime eşlik edeyim diye üçü bir arada içtim ve sonra meyveli soda ve biraz kavun
bugün cuma neyseki birazdan toplantım var
sabah kahvaltım yine aynıydı süt ve müsli
ahhhh ah, kadınlar kulübüyle tanışana kadar pek de takmıyordum yasmin, taksam da nasıl zayıflayacağımı bilmiyordum, mutsuzdum ama hep 70 lerde yaşıyodurdum.aynen cnm
kendimi bildim bileli bu kilo işi uğraşıyommmm
ahhhh ah, kadınlar kulübüyle tanışana kadar pek de takmıyordum yasmin, taksam da nasıl zayıflayacağımı bilmiyordum, mutsuzdum ama hep 70 lerde yaşıyodurdum.
taa ki 2011 aralıkta rast gele burayla tanıştım ve zayıflığın tadını aldıktan sonra tekrar şişmanlamanın ne demek olduğunu biliyorum. O yüzden tekrar zayıf olmak istiyorum ama bir türlü o iradeyi sağlayamadım. Evde sebze namına hiç yemek pişirmiyoruz desek yeridir, ne zaman ki sebze pişmeye başlarsa biz de zayıflayabileceğiz sanırım. Oyyyy oy allah biran önce motivasyon versin hepimize inşallah.
GÜNAYDIN
HAYRILI CUMLARRRRR
ANTALYA GECE 5,2 ŞİDDETİNDE SALLANMIŞ BEN HİSSETMEDİM KARDEŞİM ABLA KALK KALK DER AMA BEN KALKMADIM UYKU DAHA TATLI İDİ ŞÜKÜR BİŞİ YOK AMA
DÜN AKŞAM MENÜ 17,30 YEDİM
4-5 YK KAŞIĞI TÜRLÜ (PATLICAN+PATATES-KABAK)
1 BARDAK AYRAN
2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEK
SALATA
ARA 21,00
1 HAŞLANMIŞ MISI
günaydınnn kuzummm çok geçmiş olsun yaaaa hemen abimleri arayımkorkmuştur bizim gelin duyduysa yaa
ooo desene çok istikrarlı gidiyozzz:) bende akşam 2 tane biber dolması domates soga söğüş.zeytin yağlı
1 dilimde katmer yedim heheheehheehhehe :)))
günaydın herkese hayırlı cumalar olsun
ben hissettim akşam uyanıktım önce anlamadım sonra jeton düştü
bende dün akşam:
3 tane biber dolası ve bir kase cacık
bir bardak tarçınlı süt içtim
sabah:
2 bardak su
süt + müsli karışımına devam ediyorum
Günaydın kızlarrrr
Antalya'lı arkadaşlarım çok geçmiş olsun, neyse ki bişey yokmuş
Ben hasta oldum kızlar burnum akıyor ve çok halsizim dün başlamıştı işteyken zaten
Boğazım kaşınıyor dün sürekli kıtır bişeyler yemek isteği vardı bu yüzden
Akşam evde yine pilav,tavuk,salata,ayran vardı azar azar yedim
ama sonra eşime eşlik edeyim diye üçü bir arada içtim ve sonra meyveli soda ve biraz kavun
bugün cuma neyseki birazdan toplantım var
sabah kahvaltım yine aynıydı süt ve müsli
haklısın canım, yaş ilerledikçe zorlaşıyor.cnm önce akşamları hafi geçirmeye bak
bak yaşımızı ilerledikçe metobolizmamız yavaşlıyor ve kilo verme süremiz uzuyor
önce işe evimize sağlıklı gıdalar alarak başlayalımmm
Sağolasın canım, aminnn Allay büyüklerinden korusun.günaydın kızlarrr
antalyadakilere geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın kimseye
zelişim sanada geçmiş olsun balım dikkat et bol bol c vitamini ye
bende sabah 3 dilim büskivi bir salatalık yedim birde adaçayı içtimm
hepinize afiyet olsun
amin canımmmhaklısın canım, yaş ilerledikçe zorlaşıyor.
Sağolasın canım, aminnn Allay büyüklerinden korusun.
Kız sabah ne kadar az olmuş öyle, 3 dilim bisküvi nedir, 3 adet olmasınDaha çabuk acıkma ihtimalin var, bisküvi tatlıysa özellikle. Keşke kahvaltı yapabilseydin.
bizdede yarın badana boya var ufffff nefret ediyorummmm boyadan badanadan yaaaaaaaaben geldim diyemiii sustunuzzz heyyyyooooo
pazartesi için izin alacağım bugün patrondannn bakalımmm
anladım canım. Neyse sağlık olsun, simit de kalorili zaten canım, en iyisi sen de müsliye başla. Ya da tam buğday ekmeğiyle peynir-zeytin. Gerçi işyerinde imkanın nasıl müsaitse onu uygulayacaksın da.amin canımmm
ayy sabah sabahh kafam bimilyon kısss
3adet büskivi he
kahvaltı getirmedim sabah
simit almayada gidecek kimse yoktu
mecburi oldu bu kahvaltı yani
ama yanımda meyva var şeftali erik acıkırsam ondan yiyeceğimmm
Çocuk için mi, hadi bakalım inşallah verir.ben geldim diyemiii sustunuzzz heyyyyooooo
pazartesi için izin alacağım bugün patrondannn bakalımmm
Allah kolaylık versin canım, seven var mıdır acaba, ben de hiç sevmem, bize de lazım ama. Erteleyebildiğimiz kadar erteliyoz, eşyalar değişecek onu bekliyoz, o zaman daha kolay olur ya.bizdede yarın badana boya var ufffff nefret ediyorummmm boyadan badanadan yaaaaaaaa
ayyy boya işide zorr yaaa Allah kolaylık versinbizdede yarın badana boya var ufffff nefret ediyorummmm boyadan badanadan yaaaaaaaa
anladım canım. Neyse sağlık olsun, simit de kalorili zaten canım, en iyisi sen de müsliye başla. Ya da tam buğday ekmeğiyle peynir-zeytin. Gerçi işyerinde imkanın nasıl müsaitse onu uygulayacaksın da.
Çocuk için mi, hadi bakalım inşallah verir.
Allah kolaylık versin canım, seven var mıdır acaba, ben de hiç sevmem, bize de lazım ama. Erteleyebildiğimiz kadar erteliyoz, eşyalar değişecek onu bekliyoz, o zaman daha kolay olur ya.
sizin ilk yıl mı bu sene? heyecanlı olmanız normaldir tabii, zamanla alışır gider bebiş, merak etme. Benim ufak 3. sınıf, büyük lise 1 olacak bu sene.ayyy boya işide zorr yaaa Allah kolaylık versin
daha evlendim evleneli boya işim olmadı çok şükür
4,5 yıl kirada oturdum girerken boyatmıştık
şimdi 1,5 yıldır yeni kendi evimdeyim boya daha yaptırmadım eşyalar varken zor olurr
evet canım çocuk için bir gün alacam işler yoğun
salı günüde babası götürebilir o ayarlayacak kendini bakalım
ailece heyecanlıyızz
evet canımmm ilkkk anasınıfımızzz bakalımmsizin ilk yıl mı bu sene? heyecanlı olmanız normaldir tabii, zamanla alışır gider bebiş, merak etme. Benim ufak 3. sınıf, büyük lise 1 olacak bu sene.
hayırlı olsun canım, en güzel günleriniz o zaman, iyi değerlendirin.evet canımmm ilkkk anasınıfımızzz bakalımm
sağoll kuzumm ne güzel sen büyütmüşsün maşallahhhhayırlı olsun canım, en güzel günleriniz o zaman, iyi değerlendirin.
canım 8 gibi gidersiniz siz de, sıkma canını? herşey o gün belli olur.okulu aradık ne saat belli ne vakit pazartesi sabah gelin diyorlar
sinir oldum ya bi saat verirsin velileri toplarsın görüşürsün alınacakları yapılacakları sölersin
böle düzensiz iş güç olurmu ya pesss devletin işleri işteee off
inşallah ogün alınacaklar herşey belli olur çünkü tekrar izin alma şansım olmaz öğretmenle diyologumuz olur inşallahhhcanım 8 gibi gidersiniz siz de, sıkma canını? herşey o gün belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?