öğretmen zaten sınıfa almam dedi geçen pazartesi bize
hem ağladığını görmem daha i benim içinde
aynen öyledir canımen güzel günleri şimdi cnm
büyüdükçe sorunları dertleri artıyorrrrr
aynen öyledir canım
çok tatlıya canımın canı o benimm
hoş geldinnnn topraaammmmmmmmmmmmGÜNAYDIN BEN GELDİM CANLARIMM
DÖNDÜK YİNE KÜRKÇÜ DÜKKANINA
ELA BUGÜN OKULA BAŞLADI
GEÇEN HAFTA BOŞ YERE İZİN ALMIŞIM GİTMEDİ OKULA
BU HAFTA BABANE GÖTÜRCEK BAKALIM
ÇOK HEYECANLIYDI ELA BAKALIM NAPACAK OKULDA
TATİL Bİ HARİKA GEÇTİ
ÇOK İYİ GELDİ DİNLENDİK VALLA
günaydınn canım ciğerimGÜNAYDIN BEN GELDİM CANLARIMM
DÖNDÜK YİNE KÜRKÇÜ DÜKKANINA
ELA BUGÜN OKULA BAŞLADI
GEÇEN HAFTA BOŞ YERE İZİN ALMIŞIM GİTMEDİ OKULA
BU HAFTA BABANE GÖTÜRCEK BAKALIM
ÇOK HEYECANLIYDI ELA BAKALIM NAPACAK OKULDA
TATİL Bİ HARİKA GEÇTİ
ÇOK İYİ GELDİ DİNLENDİK VALLA
hoş geldinnnn topraaammmmmmmmmmmm
GÜNAYDIN VEFAM NASILSIN KUZUMMMM BENIM KIZDA ALTIDA UYANDI BUGUN HEYECANDAN :)günaydınn canım ciğerim
özlettin kendini
iyi bi tatil geçirmenize sevindim
aynen bende oğlan için geçen hafta izin aldım meğer okul tadilattaymış bugün başladılar ancak
bakalımm ilk bensiz günü nasıl geçecek kuzumun
bütün çocuklarımıza başarılar sağlık sıhhatle kazasız belasız inşallahhh
günaydın güzeeeellll bayannn
HOŞBULDUK BEBEM NASILSINhoş geldinnnn topraaammmmmmmmmmmm
CANIM AYNI KADERİ PAYLAŞIYORUZ ŞU AN SENİN Kİ SABAHÇI MI ÖLENCİMİgünaydınn canım ciğerim
özlettin kendini
iyi bi tatil geçirmenize sevindim
aynen bende oğlan için geçen hafta izin aldım meğer okul tadilattaymış bugün başladılar ancak
bakalımm ilk bensiz günü nasıl geçecek kuzumun
bütün çocuklarımıza başarılar sağlık sıhhatle kazasız belasız inşallahhh
günaydın güzeeeellll bayannn
ayyy ne güzell duygu bunlar bizde akşamdan kıyafetlerimizi çantamızı hazırladık banyomuzu yaptık tırnaklar kesildi dişler fırçalandı hoopp yattıkk :)GÜNAYDIN VEFAM NASILSIN KUZUMMMM BENIM KIZDA ALTIDA UYANDI BUGUN HEYECANDAN :)
HOŞBULDUK BEBEM NASILSIN
CANIM AYNI KADERİ PAYLAŞIYORUZ ŞU AN SENİN Kİ SABAHÇI MI ÖLENCİMİ
BEN Sabah 6,30da uyandım kahvaltı hazırladım 7,00de onu kaldırdım yedi biraz 7,30dada çıktık
bugünlük böle oldu araçla gittik eşim bıraktı normalde ben 6,30da çıkıyorum evden görüşemiycez sabaj
bende sabahçı hiç istemedim bakalım 4 yaş grubu için bi sınıf acacaklarmış ama ögretmen atanmamaış daha bu ne ya bi sövesim var ki hem develt olarak çalışan anneye destek yok.hemde mebin ana sınıflarında böle atama problemi var sinir oldum ya.atama olunca ögleci grubuna geçecek bakalım yemek olayını da okul verecek diye biliyorum bakalım canım.zor işler miş ama gerçekten bugün çok gerildim ilk okul günü ve ben yokum yanındaayyy ne güzell duygu bunlar bizde akşamdan kıyafetlerimizi çantamızı hazırladık banyomuzu yaptık tırnaklar kesildi dişler fırçalandı hoopp yattıkk :)
ögleci canım uykusu bölünsün istemedik
12,30-13:00 arası gidiyor 16:30-17:00 arası çıkış
yemek listesi verecek yemekler velilerden
kırtasiye listemizi alacağız bide alışveriş var bakalımm
HAHAHAHAHAHAH ben dün sakat bir cocuk var tartıcı ona tartılayım dedimbu sabah tartılmayı unuttumm
dün sabah 59,7 geldim
1,5 ince dilim tam buğday ekmeği
kibrit kutusu peynir
5zeytin
domates salatalık
yarım kilo mu naptın topram sennnnnnnnnnnnnHAHAHAHAHAHAH ben dün sakat bir cocuk var tartıcı ona tartılayım dedim
tartılacağımdan değil haaa bir bakdım 70 yazıo Ahahahahah gözlerim karardı birden :)))
benım kız dedi anne sakin ol dedi bende tartılayım anlşarıoz dedi tam 10 kilo fazla tartıo sanırım
yinede emin olamadım şimdi tartılcam gene
sabah kırmalı bosnak böreği yedimyarım kilo kadar gahahahahahaha
belirsi<zlik insanı geriyor zaten bizimde bir hafta yalandan yere boş geçti sinir oldum bendebende sabahçı hiç istemedim bakalım 4 yaş grubu için bi sınıf acacaklarmış ama ögretmen atanmamaış daha bu ne ya bi sövesim var ki hem develt olarak çalışan anneye destek yok.hemde mebin ana sınıflarında böle atama problemi var sinir oldum ya.atama olunca ögleci grubuna geçecek bakalım yemek olayını da okul verecek diye biliyorum bakalım canım.zor işler miş ama gerçekten bugün çok gerildim ilk okul günü ve ben yokum yanında
belki aglayacak bahcede anne arayacak gözü ama babane var ona da şükür
HAHAHAHAHAHAH ben dün sakat bir cocuk var tartıcı ona tartılayım dedim
tartılacağımdan değil haaa bir bakdım 70 yazıo Ahahahahah gözlerim karardı birden :)))
benım kız dedi anne sakin ol dedi bende tartılayım anlşarıoz dedi tam 10 kilo fazla tartıo sanırım
yinede emin olamadım şimdi tartılcam gene
sabah kırmalı bosnak böreği yedimyarım kilo kadar gahahahahahaha
GÜNAYDIN ŞİMDİ EŞİMDEN HABER GELDİKızlar napıyonuzz günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?