iyide canım senin evde elaya katabileceklerinle okulda öğrenecekleri kazanacakları daha fazlaGÜNAYDIN ŞİMDİ EŞİMDEN HABER GELDİ
ELA O ÇOK KONUŞAN BIDIR BIDIR ELA
OKULDA SÜT DÖKMÜŞ KEDİ OLMUŞ
MAHSUNLAŞMIŞ ÜRKEKLEŞÖİŞ
EŞİMDE DİYOKİ
BAZEN PARASI PULU EVİ ARABASI BATSIN DİYİP ÇIK İŞTEN ÇOCUGUNUN BAŞINDA DUR DİYESİM VAR
ÇOK SIKILDIM DİYO HİÇ KIYAMAZ KIZINA
ŞAKA ŞAKA AMA TARTILDIM 60,900 GELDİMbelirsi<zlik insanı geriyor zaten bizimde bir hafta yalandan yere boş geçti sinir oldum bende
yemek ev yemekleri yiyecekler çalışan anneler dışardan börek pide yaptırabilecekler bakalımm ayda bir sıra gelir sınıf kalabalık 20 kişi yaa
yarım kilomuu şakamıııı
Oyy kıyamam kız, zamanla açılır siz merak etmeyinnGÜNAYDIN ŞİMDİ EŞİMDEN HABER GELDİ
ELA O ÇOK KONUŞAN BIDIR BIDIR ELA
OKULDA SÜT DÖKMÜŞ KEDİ OLMUŞ
MAHSUNLAŞMIŞ ÜRKEKLEŞÖİŞ
EŞİMDE DİYOKİ
BAZEN PARASI PULU EVİ ARABASI BATSIN DİYİP ÇIK İŞTEN ÇOCUGUNUN BAŞINDA DUR DİYESİM VAR
ÇOK SIKILDIM DİYO HİÇ KIYAMAZ KIZINA
hayırlısı olsun canım benimmmm hakkınızdamerhaba canlarım napıyosunuz
bu okul olayı çok fena malum söyledim biliyorsunuz okul değiştirdim
özel okulun anaokuluna verdik. çünkü önümüzdeki yıl için alışma dönemini atlatmasını istediğimiz için düşünüyorduk ama
kesin karar vermemiştik. çok güzelde bir fiyat aldık sonuçta yeni okula kayıt yaptırdık bakalım bugün ilk günümüz
günaydın şekercimmm nasılsınnKızlar napıyonuzz günaydın
ŞAKA ŞAKA AMA TARTILDIM 60,900 GELDİM
vefa geçen hafta çok kötüydüm salı, çarşamba, perşembe müthiş bir mide ağrısıhayırlısı olsun canım benimmmm hakkınızda
günaydın şekercimmm nasılsınn
anammm iii bari
kilo sınırı aşmayalım dikkat edelim efendimmmm
biz anne babalarınnn hep isteği bu çocukları içinvefa geçen hafta çok kötüydüm salı, çarşamba, perşembe müthiş bir mide ağrısı
hayatımda ilk defa mideme vurdu stres öyle mi olsa böyle mi olsa
bir de ilerisini düşününce işler hepten sarpa sardı benim açımdan
sonuçta hepimiz çocuklarımıza güzel bir gelecek sağlamak için çalışıyoruz dedik
son kararımızı verdik tabii birde oğlanın okulu sevmesi daha da baskın oldu kararımızı verirken
O GÜNLERİDE GÖRECEKMİTYİZ VEFA NE KADAR UZAK GELSEDE GÖRÜCEZ İNŞALLAHbiz anne babalarınnn hep isteği bu çocukları için
güzel bi gelecekkk
dün benim akıllı bıdık diyorki
ben büyüyünce işe gidip çalışacağım
kendime telefon alacağım
(benim telefonu istedi vermedimde eline:) )
çocuklarada babaannesi bakacak demezmii
sonra babaannesi ölürse ki,me bırakırım anne diye bi cümle daha geldi
düşündüm ki o çocukların babaannesi ben olacağım
jeton benim sonradan düştü
NİYE BUGÜN ALDI Kİ ÇOCUK OKULA BAŞLAYACAK HAFTA SONLARI TORBAYAMI GİRMİŞ KENDİNE GÖRE AYARLIYOBenim oğlanda babasına gitti, nefret ediyorum hafta içi almasından şu çocuğu.
Bugün dersleri başlıyorduuu ya
Normalde hep hafta içi alıyordu zaten, 1 haftadır zaten oğlan okula gidiyordu ama asıl bıranş dersleri bugün başlıyor..NİYE BUGÜN ALDI Kİ ÇOCUK OKULA BAŞLAYACAK HAFTA SONLARI TORBAYAMI GİRMİŞ KENDİNE GÖRE AYARLIYO
yok ben spora başladım söylemesi ayıp kızım anne kilo aldın zayıfla demeye başladıhayırlısı olsun canım benimmmm hakkınızda
günaydın şekercimmm nasılsınn
anammm iii bari
kilo sınırı aşmayalım dikkat edelim efendimmmm
yerim onun ballarını ben akıllı kuzum benim :)))))biz anne babalarınnn hep isteği bu çocukları için
güzel bi gelecekkk
dün benim akıllı bıdık diyorki
ben büyüyünce işe gidip çalışacağım
kendime telefon alacağım
(benim telefonu istedi vermedimde eline:) )
çocuklarada babaannesi bakacak demezmii
sonra babaannesi ölürse ki,me bırakırım anne diye bi cümle daha geldi
düşündüm ki o çocukların babaannesi ben olacağım
jeton benim sonradan düştü
hakikaten neden alıyor haftaiçi hemde okulun ilk günü gibi birşeyBenim oğlanda babasına gitti, nefret ediyorum hafta içi almasından şu çocuğu.
yağmur seni bilmem de ben görmem herhalde diyorumO GÜNLERİDE GÖRECEKMİTYİZ VEFA NE KADAR UZAK GELSEDE GÖRÜCEZ İNŞALLAH
AYYY BEN NE GÜZEL BAKARIM TORUNUMA
düşüncesiz ne yapıcan lil alma desen bir türlü alsa başka türlüNormalde hep hafta içi alıyordu zaten, 1 haftadır zaten oğlan okula gidiyordu ama asıl bıranş dersleri bugün başlıyor..
Florya da bi alışveriş merkezinin oto yıkamacısında çalışıyor, ne bekliyosun ki hafta içi izin günleri.
Haftasonu çalışıyor beyfendi. Ama bu çocuk ilkokula başlasın nahh alır ozaman çocuğu hafta içi..
Çocuk hem derslerinden geri kalır, 1 gün dahi olsa hemde dewamsızlıktan kalır..
oooooooooooooooooooooooo sen kızının gözünden bakıyosunyok ben spora başladım söylemesi ayıp kızım anne kilo aldın zayıfla demeye başladı
çocuk tam adapte olacakken ayyy luzumsuzzzzzzzzzBenim oğlanda babasına gitti, nefret ediyorum hafta içi almasından şu çocuğu.
bende seve seve bakarım kızz gururlaaaO GÜNLERİDE GÖRECEKMİTYİZ VEFA NE KADAR UZAK GELSEDE GÖRÜCEZ İNŞALLAH
AYYY BEN NE GÜZEL BAKARIM TORUNUMA
Napıon bacımmçocuk tam adapte olacakken ayyy luzumsuzzzzzzzzz
bende seve seve bakarım kızz gururlaaa
ne dil çıkarıyonn beee
Yemek saati geldiierik yiyooorummm sen ne yapıuonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?