öle de c<anım takılıyorum işte elimde değil ela çok duygusal bi çocuk belkide ondan...yağmurcum evet haklısın sonuna kadar karşılama konusunda olgunlaşacağı konusunda
şöyle düşün yurtdışında yaşıyor olsaydın nasıl olurdu. biliyorsun onlarda düzenleme çocuk yetiştirme çok çok başka
kesinlikle verimli zaman önemli biz akşamlarıdoğrusun canım verimli zaman geçirmek önemli sölediklerini dikkate alıcam canım
bir öğretmen tandığımız vardı
efe sürekli problemli idi
öğretmen dediki
bunca yıl öğretmenlik hayatımda (35yıllık öğretmen) onnu bunu bilmem çalışan annelerin çocukları hep böyle problemli oluyor demişti bana ama ben hiç bu görüşe katılmadım
nasıl bizim annemiz babamız çalışıp bizi okutuysa bizde onlar için bu sıkıntıları çekiyoruzzz
sanki bu yaştan sonra çocuğunu yanıda olsan ne olacak bu saatte sonra çocuk hep okul kurs arası koşturacak
kendini suçlamayı bırakk evladınla kaliteli vakit geçirmeye bak
kıss benim ki 12 yaşında hala evde top oynuyoz beraber bisiklete biniyozzzzzz evde olman önemli değil geçirdiğin vakit önemliiii
amannnnn konuşsun yeterki konuşsun tek yaramazlığıda o olsunemin ol o kapıda beklemeyi hiç istemiyorum
ben 1-2-3 sınıf hep bekledim devlet okulunda iken
kapıdan çıkan şikayetle çıkıyordu
öğretmeninden tut velisine velisinden tut öğrencilere
ama hiç bir zaman üstüme alınmadım
adı üsütünde çocuktu allahtan zararı kendine idi
yaramazlığıda çok konuşmakkkkk
senin cevabın ne peki?kesinlikle yavrum bile onun bilincinde
ama gel görki bilsede bilememezlikten geliyor
diyorki, bana anne siz benimle yeteri kadar oyun oynayamadığımız için mi okula gönderiyorsunuz diyor
gencerde öyle canımöle de c<anım takılıyorum işte elimde değil ela çok duygusal bi çocuk belkide ondan...
senin çocukluğundaki durumuna üzüldüm ama ne kadar güzel ki sen şimdi onun neden öyle yaptığının farkındasın ikinize debenim annnemde çalışan kadındı yasemin
benderdim anneme senin gibi olmayacağım çocuklarıma kendim bakacağım
büyük konuştum işte
annem seyahate çıkardı ben geceliğini koklaya koklaya uyurdum hatırlıyorum
babaannem kızardı anneme bu çocuklar sana hasret değermi diye
şimdi düşünüyorum değer
annemden öğrendim güçlü kadın olmayı ekonomik özgürlüğümü kendime güveni
iyiki çalışmış maddi anlamdada ben kullanmasam bile evlatlarıma kalacak 2 tane ev bir sürü arazi bıraktılar
ben çocuklarımı kayırmayacağım çok şükür
takılma sakın ve bunu sakın elaya yansıtmaöle de c<anım takılıyorum işte elimde değil ela çok duygusal bi çocuk belkide ondan...
annecim sen oyun çağındasınkıss benim ki 12 yaşında hala evde top oynuyoz beraber bisiklete biniyozzzzzz evde olman önemli değil geçirdiğin vakit önemliiii
işte can alıcı kısım bu gerisi hikaye
amannnnn konuşsun yeterki konuşsun tek yaramazlığıda o olsun
bizimkinin konuşma sıkıntısından sonra çok konuşan çocuk gözüme batmıyor benim
hatta iyiki konuşabiliyorlar diye dua etmişliğimde çoktur
senin cevabın ne peki?
hahahahaa
gencerde öyle canım
bana diyorki, anne ben büyünce çalışıp paramla telefon alacağım
çocuklara babaannesi bakacak diyor
ya babaannesi büyük nenem gibi ölürse kime bırakacağım dedi
sonradan düşündüm çocuklarının babaannesi ben oluyorum
benimki annanesine sen yaşlısın ama genç yaşlısın (nasıl oluyorsa) sakın ölme diyor
gencerde öyle canım
bana diyorki, anne ben büyünce çalışıp paramla telefon alacağım
çocuklara babaannesi bakacak diyor
ya babaannesi büyük nenem gibi ölürse kime bırakacağım dedi
sonradan düşündüm çocuklarının babaannesi ben oluyorum
vefa seni tebrik ederim bu durumda her ne kadar kaç gündür sizi zorlasa da çok büyük bir sabır örneği gösteriyorsunannecim sen oyun çağındasın
en güzel vakiti arkadaşlarınla oyun oynayarak geçirmen için gönderiyoruz
tabi orada öğrendiklerini akşam bize öğret babanla hep beraber oynayalım diyede
evet yansıtmaman lazım bütün yük babanede oda arada isyan bayragı çekiyo onada canım sıkılıyosenin çocukluğundaki durumuna üzüldüm ama ne kadar güzel ki sen şimdi onun neden öyle yaptığının farkındasın ikinize de
takılma sakın ve bunu sakın elaya yansıtma
çok ağlardım canım haturlıyorumsenin çocukluğundaki durumuna üzüldüm ama ne kadar güzel ki sen şimdi onun neden öyle yaptığının farkındasın ikinize de
takılma sakın ve bunu sakın elaya yansıtma
babannemizinde hakkını yemeyelim,,sağolsun oda sabırlı Allah razı olsunvefa seni tebrik ederim bu durumda her ne kadar kaç gündür sizi zorlasa da çok büyük bir sabır örneği gösteriyorsun
kıss benim ki 12 yaşında hala evde top oynuyoz beraber bisiklete biniyozzzzzz evde olman önemli değil geçirdiğin vakit önemliiii
işte can alıcı kısım bu gerisi hikaye
amannnnn konuşsun yeterki konuşsun tek yaramazlığıda o olsun
bizimkinin konuşma sıkıntısından sonra çok konuşan çocuk gözüme batmıyor benim
hatta iyiki konuşabiliyorlar diye dua etmişliğimde çoktur
senin cevabın ne peki?
bak zaten aglaklıgım üstümde anlatma daha fazla pc başında aglayacak yaçok ağlardım canım haturlıyorum
ben bilmedim ailece pazar kahvaltılarını
ben bilmedim okuldan annem babam alsın beni
ama mutlu bir aileydik çok şükür
babam derslerimizle çok ilgilenirdi
oyun oynamada annemle çok iyiydik
birgün annem ilkokuldayken gelmişti ilk defa okuluma
teneffüsteydik annemi görünce heyecandan koşarken düşmüştüm dizim kanamıştı çorabım delinmişti
çok ağlamıştım biliyormusun
dizimin kanadığından acıdığından değil
anneme arkadaşlarıma mahcup oldum diye
akıllı bıdıkkkhahahahaa
mantıga bakarmısın yerim seni ben yaaa
çok şeker dilleri
bak zaten aglaklıgım üstümde anlatma daha fazla pc başında aglayacak ya
ne karşılığı yağmur senin çocuğunsa onun da torunu üstelik oğlunun çocuğuevet yansıtmaman lazım bütün yük babanede oda arada isyan bayragı çekiyo onada canım sıkılıyo
neymiş 6 aylıkta beri bakıyormuş ibadete zaman ayıramıyormuş artık.tam gün olsaymış(olduda biz mi yollamadık meb kaldırdı)
bi de bana 2ciyi doğur diye ısrar ediyo nasıl olacak öle
maddi destek de yapamıyorum ne zamandır
dile getirmiyo ama laf sokuyo istiyo 3,5 bence karşılığını
kıyamam sana bak hepimiz anneyiz hepimiz duygusala bağlıyoruz sen böyle yazınca haberin olsunçok ağlardım canım haturlıyorum
ben bilmedim ailece pazar kahvaltılarını
ben bilmedim okuldan annem babam alsın beni
ama mutlu bir aileydik çok şükür
babam derslerimizle çok ilgilenirdi
oyun oynamada annemle çok iyiydik
birgün annem ilkokuldayken gelmişti ilk defa okuluma
teneffüsteydik annemi görünce heyecandan koşarken düşmüştüm dizim kanamıştı çorabım delinmişti
çok ağlamıştım biliyormusun
dizimin kanadığından acıdığından değil
anneme arkadaşlarıma mahcup oldum diye
ondan da allah razı olsun.babannemizinde hakkını yemeyelim,,sağolsun oda sabırlı Allah razı olsun
aminn yaseminnnABU BAZEN HEÇ ÇEKİLMİYOR ÇENESİ
ALLAH BAŞKA DERT VERMESİNNNNNN
oy oyyyyy kaçılın özleyenler topiği geliyoray oğlanın beni özleyeceğini düşünürkene
ben kendi annemi özlediğimiiii hissettim yaaaa
amannnnn değiştirinnn konuyuuuuuu şimdi musluklarrr kapanmaz benimmmmne karşılığı yağmur senin çocuğunsa onun da torunu üstelik oğlunun çocuğu
elinden geldiğince yaptın yaparsın da bundan sonrasında
sen hiçbir şey yapamazsan beri ALLAH RAZI OLSUN diyorsan bunun bile fazla fazla yetmesi lazım
kıyamam sana bak hepimiz anneyiz hepimiz duygusala bağlıyoruz sen böyle yazınca haberin olsun
ondan da allah razı olsun.
ben şundan dedim öyle. hani sen dedin ya ben çok duygusalım dayanamazdım onun ağlamasına iyiki babane götürüyor diye ben seni o yüzden tebrik ettim balım
aminn yaseminnn
oy oyyyyy kaçılın özleyenler topiği geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?