o konuda kv deninde anneminde hakkını yiyemem.açık açık para vern demiyo zatende
bende ufak tefek hediyeler alıyorum ara ara
üzerindeki kıyafetlerin %80ini ben almışımdır bu laf değil edilmezde onun yaptığının yanında ama
bilmiyorum öle hissettirdi en son muhabbetlerde bana...
kızları fitliyo olabilir hiç olmassa
para al parayla bak gibi...
bu ay vericem biraz bakalım kabul edicekmi
hımmm akşama yemek yok bendeamannnnn değiştirinnn konuyuuuuuu şimdi musluklarrr kapanmaz benimmmm
akşama ne yemek yapıyorsunuz fikirleri alayımmmmm
kızzz Fadime alttan alttan bakma katılll bizeee
bendede yemek yok yapacak heves yok menemen kahvaltı yaparım bende belkimmmo konuda kv deninde anneminde hakkını yiyemem.
biz birşeyler alıp gitsek hemen kızarlar bize
burda yok mu biz alamıyormuyuz siz neden böyle yapıyorsunuz
onlar bizim torunlarımız karşılığı mı olacak götürün kendi evinize
kendi evinize kendi üstünüze başınıza alın çocuklara alın diye konuşurlar dururlar
hımmm akşama yemek yok bende
en kötü kahvaltı yapacaklar bugün
ama yarına yapmam lazım
belki bir de piyangodan istanbuldan arkadaşım gelebilir bilmiyorum pöffffffffff
ahahaahaaaaaaaa bendensin canımbendede yemek yok yapacak heves yok menemen kahvaltı yaparım bende belkimmm
hayırdır nere dustunKızlarrr yere düştümm
AYağım burkuldu pat yana doğruhayırdır nere dustun
hay allah iyimisin bari şimdiAYağım burkuldu pat yana doğru
iyiyim sanırım ya sıkıntı yok şu anhay allah iyimisin bari şimdi
aman dikkat et sen yine deiyiyim sanırım ya sıkıntı yok şu an
pöffffff salata da yemek istemiyorum bençok duygusallaşmış burasııı bende hiç dahil olmayacağım bu muhabbete zaten bitmiş o ayrıda
hepimizin yaşadığı zorluklar bir yerde
akşama yemeğim yok
kendime giderken salata malzemesi alacağım
evdekilere makarna köfte patates yapıp kendim salata ayrana talim edeceğim
aman dikkat et sen yine de
geçmiş olsun bu arada
pöffffff salata da yemek istemiyorum ben
afiyet olsun paşayaöyle deme kız akşamki salatam çok lezzetliydi hatta eşime ayırdığım bir tabak salatayıda oğluş yedi biliyomusun :)))))
bende acıktım bir tane armut yedimara öğün yapıyorum canlar 1 kase kadar kısırla
öğleden beri midem kazınıyor ya buda acıymış yandi ağzım yaaaaaa
bizim migdeler genişlemiş anacım ne yesek tok tutmuyor bende kavun bir adet büskivi bir erik yedimara öğün yapıyorum canlar 1 kase kadar kısırla
öğleden beri midem kazınıyor ya buda acıymış yandi ağzım yaaaaaa
bizim migdeler genişlemiş anacım ne yesek tok tutmuyor bende kavun bir adet büskivi bir erik yedim
sorma vefam bende 10 dk kadar çıkıcam sen kalıcan kızgenic naber bak yine ikimiz kalmışızzz arkadaşımmmmm
bayram var bir de değil mi bakalım hayırlısıbakalım akşama ne yapacağız inşallah salata ile geçiştiririm yine bayramada bişey kalmadı of yaaa
o zaman şimdiden ii akşmalarr canımmm evet ben kalıyorummmsorma vefam bende 10 dk kadar çıkıcam sen kalıcan kız
bayram var bir de değil mi bakalım hayırlısı
benim hiç bi fikrim yok zeliş yaaa bayramada etler tatlılarr börekler off offfbakalım akşama ne yapacağız inşallah salata ile geçiştiririm yine bayramada bişey kalmadı of yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?