Bu Maç Bizim Olacak.....

oğlan babaanneyi bırakmamış okulda yine

gitmicem okula diyor telefonda

güzellikle anlatıyorum olmuyor akşam oyun oynamamakla tehtid ediyorum yemiyor offf offff

babannemizede dedim eğer eve götürürsen bunu kullanacak sakın götürme

sen bi yolunu bul kaç dedim artık ağlasın napim ya ben napim bu çocuğu

Hayda sewmedi mi okulu kuzum ya,
Sıkıntılı bir durum gerçekten
Öğretmeni konuşsun birde senin oğluşla..

sabır cnmm

alışacakk zamanlaaaa

Hayda sewmedi mi okulu kuzum ya,
Sıkıntılı bir durum gerçekten
Öğretmeni konuşsun birde senin oğluşla..

ay sevmiyorum da demiyor akşam ödevini yaptı,gitmek istemeyen çocuk heves etmez ki ödeve

sıkıntı babaannesinin onu bırakması orda kalma korkusu

ögretmenide konuşuyor güven kazandırmaya çalışıyor ama nafile

bu gidişle cezalandırma yöntemi yapıcamm ya

başka türlü otorite kuramıyorum akşam oynamak yok dicem yemekten sonra hoopp yatağa

Çok mantıklı

vefa ağlıyor mu oraya gidince oğlan, kendini yerlere atma falan yoksa sadece öncesinde mi huysuzlanıyor
öncesinde gitmicem diye konuşuyor ama üzerine düşmüyor canım

sabah ben konuşarak bıraktım babaannesine

oğlum güzel okuluna git en sevdiğin oyunu akşam beraber oynayacağız dedim

tamam dedi

şimdide babaanne bırakmaya gittiğinde gitmesin diye yalvarıyor

kendini atması yokda

gecen perşembe ağlamaktan babaannesini,n tepesine çıkmış gitmicem diye ilk defa o gün babaannesi eve geri getirmiş

cuma daha ii gittii

bugünde yine döndük başaa

Nerdesin kızım sen, butun sosyal ağları kapattın
ne kızıyon beee, facemi dondurdum(her yıl sıkılınca yapıyorum bir kaç ay) whatsapp ı kullanmıyorum diye kapattım.. meraba diyene meraba dememk için( çocuklardan dolaysı)...
boşver beni sen napıyosun asıl

ayy bizim okuldada anaokuluna gelen çocuklardan bazısı bir ağlıyor bir ağlıyor ben onlara bakıp ben ağlayacak oluyorum... içim eziliyor bu gün göremedim ama ağlayan hiç

ayy bizim okuldada anaokuluna gelen çocuklardan bazısı bir ağlıyor bir ağlıyor ben onlara bakıp ben ağlayacak oluyorum... içim eziliyor bu gün göremedim ama ağlayan hiç
ilk günü buradada varmış ama k.validem diyorki bi ben kaldım bekleyen herkes alıştı diyo

benimde yüreğim burkuluyor ama mecbur ağlaya sızlaya öğrenecek

iiki ben bırakmıyorum yaa

sen nerelerdesin özledik seniii

canım yaz tatilişnden sonra ben dağıldım biraz toparlayamadım . bir de site değiştikten sonra bi garip oldu, arada takılırım..

alışır seninkide sınıfta ağlamıyorsa mesele yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…