alışır seninkide sınıfta ağlamıyorsa mesele yok
HOŞGELDİN ŞEHVETLİ KADIN nerelerdesin özledik ya bdvye takılıyonŞapşik özledim, pisssss
bizimkide sabah kalkarken zorlanmış aglamış ``benim uykum daha bitmedi kalkmayacam```diye yavrum pek erken gidiyor alışamadı dahao alışasıya bizim göbek çatlayacak sağolsun k.validem yine sabırlı
Yazarım beniki dakka da ne yazdın laaa maşallahhh
HOŞGELDİN ŞEHVETLİ KADIN nerelerdesin özledik ya bdvye takılıyon
bizimkide sabah kalkarken zorlanmış aglamış ``benim uykum daha bitmedi kalkmayacam```diye yavrum pek erken gidiyor alışamadı daha
ama alışacaklar vefam öle yada böle napalım onların iyiliği için
anacım bir de destan yazmış ki sormaiki dakka da ne yazdın laaa maşallahhh
HOŞGELDİN ŞEHVETLİ KADIN nerelerdesin özledik ya bdvye takılıyon
bizimkide sabah kalkarken zorlanmış aglamış ``benim uykum daha bitmedi kalkmayacam```diye yavrum pek erken gidiyor alışamadı daha
kaçta yatıyorsa 1-2 saat erkene al sen hafifi odasında konuşsan bile sabah kendiliğinden uyanır, benimki de geç yatınca sabah mızıldıyorHOŞGELDİN ŞEHVETLİ KADIN nerelerdesin özledik ya bdvye takılıyon
Allahım yaaaaa neden ben sabah beri yaptığınız yazışmaların bildirimini almadımmm
diyorum ki nedne herkes sessizliğe büründü meğer ayakta uyuyormuşum
muhabbetin dibine vurulmuş ama zaman yok geri dönmeyeeeee
kubişşşş hoş geldin fıstıkkkk insan onca zaman bir habe rvermez mi kendinden aşk olsunnn yan
ee nasılsın ne var ne yokkkk
anacım bir de destan yazmış ki sorma
zelişim haklısın valla, daha sık girerim bundan sonra, yaz la birlikte tutunamadım siteye... Özledimmm kızzz siziAllahım yaaaaa neden ben sabah beri yaptığınız yazışmaların bildirimini almadımmm
diyorum ki nedne herkes sessizliğe büründü meğer ayakta uyuyormuşum
muhabbetin dibine vurulmuş ama zaman yok geri dönmeyeeeee
kubişşşş hoş geldin fıstıkkkk insan onca zaman bir habe rvermez mi kendinden aşk olsunnn yan
ee nasılsın ne var ne yokkkk
kaç yaşındaydı vefoş senin zıpır...babaannemiz bırakmış okula
kapının dışında bekliyorum diye kaçmış
çok özlüyorum seni babannecim diye sarılıyormuş boynuna üçkağıtcı
bende seni özledim vallazelişim haklısın valla, daha sık girerim bundan sonra, yaz la birlikte tutunamadım siteye... Özledimmm kızzz sizi
kaç yaşındaydı vefoş senin zıpır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?