elayı yarım gün verdim alışana kadar seneye tam gün düşünüyorum canım:)of canım ya..ne zor..böyle memnuniyetsiz insanları hiç sevmem..yani komşu olsa kapını kapatır çekilirsin bir köşeye de..kayınvalide olunca olmuyor..hele ki çocuğunu baktırıyorsun..
çocuğun da onun hareketlerini kapmaz inşaallah.
ikinciyi de o bakacaksa ela yı kreşe ya da anaokuluna verebilirsin..en azından güzel şeyler öğrenir , yapar , uygular..
senin kvne hayranım dilek zaten her ve lazım canım hep takdir ederim maşallahbiz de ayvalık a giderken elimiz kolumuz dolu gidiyoruz.ama alacak bir şey kalmadı artık ..ala ala kalmadı inanın.
yani 11 yılda çok aldık..almazsak olmuyor..çünkü onlara gittiğimiz de bile onlar bize dünya kadar hediye almış oluyor..biz götürmezsek olmuyor..
ama onlar da almıyor artık..ala ala alacak ne kaldı..şimdi çocuklarımıza alıyorlar sağolsunlar..ihtiyaçlarını..babaannesi büyük oğlana ipad almış doğum günü hediyesi..
herkesin var ..onun da olsun istemiş..üstelik ben teknoloji çılgını olmasın diye almıyordum..imkansızlıklardan değil..ama almış..
bi de korkuyor söylerken..kızma annesi ..ben aldım..ama okul zamanı oyanmaycak söz diyor..sadece tatillerde.
ben çok şanslıyım..gerçi ilk evlendiğim seneleri burnumdan getirmişti..ama eskidik artık..bi de o beni iyice tanıdı..yapmıyor garez şimdi..
biz de ayvalık a giderken elimiz kolumuz dolu gidiyoruz.ama alacak bir şey kalmadı artık ..ala ala kalmadı inanın.
yani 11 yılda çok aldık..almazsak olmuyor..çünkü onlara gittiğimiz de bile onlar bize dünya kadar hediye almış oluyor..biz götürmezsek olmuyor..
ama onlar da almıyor artık..ala ala alacak ne kaldı..şimdi çocuklarımıza alıyorlar sağolsunlar..ihtiyaçlarını..babaannesi büyük oğlana ipad almış doğum günü hediyesi..
herkesin var ..onun da olsun istemiş..üstelik ben teknoloji çılgını olmasın diye almıyordum..imkansızlıklardan değil..ama almış..
bi de korkuyor söylerken..kızma annesi ..ben aldım..ama okul zamanı oyanmaycak söz diyor..sadece tatillerde.
ben çok şanslıyım..gerçi ilk evlendiğim seneleri burnumdan getirmişti..ama eskidik artık..bi de o beni iyice tanıdı..yapmıyor garez şimdi..
benimki bizim eve geliyor her sabah...çokk zor dilek ya bakıcı
o konuda hakkını yiyeememm çok emekle bakıyor bildiği kadarıyla tabi
onu yargılamaya maalesef hakkımız yok
gülü seven dikenine katlanır misali
bizde paket gibi her sabah oğlanı babaanneye götürüyorusss
elimizde çantalar oyy oyyy oyyy
biz de ayvalık a giderken elimiz kolumuz dolu gidiyoruz.ama alacak bir şey kalmadı artık ..ala ala kalmadı inanın.
Ah lilicim ah..Ya bakıcı işi zor ewe camera koyun mutlaka
benimki bizim eve geliyor her sabah...
sırf elanın uykusu bölünmesin diye
çok uzak değiliz ama yatagından kalkıp geliyor bunun bide kışı var:)
yinede sagolsunlar kızlar ya allah razı olsun
merhabalar herkese
Gerizekalı mı o bakıcı.. Neden almıyor ki simit, okurken bile sinir oldum.Ah lilicim ah..
nerde öyle koycan burda kamera
burdaki hanımlar pek sinirli..öyle kamera falan duyarlarsa adımızı çıkarırlar..gözetliyorlar beni diye..
namuslarına bi şey olmuş gibi olur..mümkün değil koyulmaz..
söylemeden koyarsın belki diycen ama benim büyük oğlan var ya..söylüyor..bi sıkıntı olduğu zaman..şükür daha büyük sıkıntı yaşamadık..küçük de söyler arada..bana çok kızdığında söyler mesela.."zaten bakıcı teyze de bana bunu bunu yapıyor..sen de beni üzüyorsun " diye laf arasında ağzından kaçırır farkında olmadan..ama onun da büyük sıkıntıları olmadı şükür..
oğlum 4-5 kez simit istemiş okulun kantininden..bakıcı almamış..param yok demiş
o da canı istediği için çok üzülmüş.
zeliş bilir ilk bakıcı problemlerimizi..az çektirmedi
sen bunu yazınca şu aklıma geldibenim ev çok uzak değil ama burada ulaşım o kadar dandikki
yarım saat yürüme mesafemiz var ama
2 vesaret araba ile gelmesi lazım
onuda yap gel diyemiyoruz
bebekken oda benim kiradaki evime gelirdi her sabah dolmuşla
TÜNAYDIN BAL KAYMAKLARIMMM NASILSINIZ
BUGÜN BİRAZ YOGUNUM HERHALDE GALİBA SANIRSAM
ben burda okuyamıyorum
sessiz ortamda daha iyi okuyommm
ayyy yazmasam çatlarım zaten
aynı ifadeler sürekli kullanılmışşş
cık cık cık sürekli yazmış da yazmış hiç hoşlaşamdım
buna benzer çok ifadede vardı
624 sayfa her sayfada aynı ifade
ondan sonra ben kitabın amacını anladım
ee foçaya taşındı hatun sonuçç
bilemm çok şey bekledim sanırsam
BEN ÇOK BEGEDİM VALLA
İKİNCİYİ İPLE ÇEKİYORUM
dün eşim uyudu kardeşimle arabayı aldık kaçtık
ana caddeye çıkarttı benii
yolu kapatmışlar düz yoldan yokuş yukarı çıkmak zorunda kaldım
arkada onlarca araba
kalakaldım
sonra uhrevi kuvvetle bastım gaza sürdüm arabayı :)
kardeşim bile ben o yokuştan arabayı durdurum çıkamazdm dedi ama
bol atraksiyonluyduu yanee
hımmmm sondan mı başlasaydım okumayaaaaaaa
sürekli siyaset sürekli bi açıklama konunun dışına çok çıkılıyor
bi ara ne kitabı okuyorum diye düşünüyosun oraları hiç okumadan geçtim artık
merhabalar herkese
Ah lilicim ah..
nerde öyle koycan burda kamera
burdaki hanımlar pek sinirli..öyle kamera falan duyarlarsa adımızı çıkarırlar..gözetliyorlar beni diye..
namuslarına bi şey olmuş gibi olur..mümkün değil koyulmaz..
söylemeden koyarsın belki diycen ama benim büyük oğlan var ya..söylüyor..bi sıkıntı olduğu zaman..şükür daha büyük sıkıntı yaşamadık..küçük de söyler arada..bana çok kızdığında söyler mesela.."zaten bakıcı teyze de bana bunu bunu yapıyor..sen de beni üzüyorsun " diye laf arasında ağzından kaçırır farkında olmadan..ama onun da büyük sıkıntıları olmadı şükür..
oğlum 4-5 kez simit istemiş okulun kantininden..bakıcı almamış..param yok demiş
o da canı istediği için çok üzülmüş.
zeliş bilir ilk bakıcı problemlerimizi..az çektirmedi
haydi kızlar yemeğe
ben bugün çorba ve salata iyeceğim
akşama da sadece çorba var evde bakalım yanına ne yapacağım
sen bunu yazınca şu aklıma geldi
benim büyük için doğum iznim bitince işe başladım mecbur ve çocuğa annem bakacak evimde anneme yürüyerek 30 dk araba ile 10 dk mesafede
neyse her sabah kp beni araba ile alıyordu anneme çocuğu bırakıyorduk oaraddan da beni işe bırakıyordu sonra ben erken çıkıyordum beni işşten alıp anneme bırakıyordu oradan da eve düşün halimizi arada sırada kv de gelirdi sabahları
canım hoşgeldinnnn
boşver canım yasminim kitap dediğin ele alınıp o kokusunu çekerek okunur yani bana göre öyle :))))
evet katılıyorum bazı kelimesiz ifadeler sık kullanılmış bunlar benimde dikkatimden kaçmadı ancak konuşur gibi yazdığından kaynaklandığından çokda rahatsız olmadım açıkçası
bence amaç diyemeyeceğim ama kitabın özü çok ama çok açık anlatılmış (ki buna ister delilik de, ister cesaret, ister hayal.. bir insanın hayatını hayalleri doğrultusunda kökten değiştirme hikayesi)ve anlatılmaya devam edecek, her kitap bir sinema filmi gibi olmaz ki haa o tarz kitapları okumayı tercih edersin o farklıdır tabi. Birde burada çok fazla konuştuk üzerine yorum yaptık evet sanırım beklenti çok yüksek olmuş olabilir...
Al benden de o kadar ikinci gelsede okusak favorim ise mecnun yaaaaa
oooo süpermişş bir kaç sefer daha çıktınmı olur bu iş :)))) ve mümkünse kardeşinle çıkmaya devam et eşini alma bu süreçte yanına :))))))))))))))
yok canımmmm durduk yere gaza gelme yasminnn
kitaba baştan başlanır :))))))))))))))))))))))
evet siyaset var içinde hayatın her alanında yokmu? belkide aynı fikirde olduğumuz için beni çokda rahatsız etmedi açıkçası... Ama tersi olsa bende okuyamazdım açık söleyim :)))))
Canımmm hoşgeldinnnn nasılsın
Bilmem mi arkadaşım allah sana güç kuvvet versin zor bir süreç ama büyüyorlar çocuklarda
biliyormusun belkide iş hayatıyla geç tanışmış olmasan bu süreçte işten ayrılmak isterdin diye düşünüyoruım ama şimdi iş yaşamının kıymetini bildiğinden daha dayanıklısın değil mi
bir önceki yoruma katılıyorum doğru, yanlış, eksik, tam, nasıl olursa olsun eğer çocuğuna bakan bir yakının varsa bu en büyük nimet kesinlikle kıymetini bilmemiz lazımmm
merhaba canımmmm nasılsın
anneoğluş zelişşşş sizde hamilelik gelişmeleri var mı kızlarrriyiyim vefam oğlanın hastalığı düzelse daha mutlu olacağım
bende niyeti bozdum adana söyledimmm :)haydi kızlar yemeğe
ben bugün çorba ve salata iyeceğim
akşama da sadece çorba var evde bakalım yanına ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?