- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
iyiym fıstık sen napıyosun..naber tatlım nasılsın
bakalım bizi nasıl aksiyonlar bekliyor oyyy oyyy oyyyayy iyi şükür bende sevindim, çok zor bir durum bi alışırsa zaten alternatifide olmadığını görünce mecbur alışıcak... bu gün bir arkadaşın kızı ağlamış gitmek istemiyormuş, bir çocuk başka bir çocuğa vurmuş dudağı kanamış diğerinin onu gördükten sonra o da gitmek istemiyormuş, ağlamış durmuş kız, adamda telefonda kızı ikna etmeye çalışıyordu. zor işler bunlar zor.
iyiym fıstık sen napıyosun..
eşim bebek konusunda istekli değil canım yaa
vallahi ben bilmiyorum ..yoktum 3 haftadır..artık siz daha iyi bilmeniz lazım..bi şe mi oldu ki..ya da yoğun mu ki fadimecik..kızlarrrrrr
bu Aysel Fadime neden gelmiyor artıkın bizim topiceee biri bana bu durumuu açıklasınnn
fadimeyi buldumm çocuğu 3.sınıfa gidenlerin topicde oluyormuş yoğun olduğu i,çin birden fazla topicde takılamıyor iyiymiş canımmmvallahi ben bilmiyorum ..yoktum 3 haftadır..artık siz daha iyi bilmeniz lazım..bi şe mi oldu ki..ya da yoğun mu ki fadimecik..
aysel kimdi onu unutmuşum 3 haftalık tatilde.
hatırladım cbn yi ..fadimeyi buldumm çocuğu 3.sınıfa gidenlerin topicde oluyormuş yoğun olduğu i,çin birden fazla topicde takılamıyor iyiymiş canımmm
mersinli Aysel bekardı diyetteydi bizimle bir cbn diye nicki vardı sanırımm
Aleykümselam vefacım...
Cüzdanımı ewde unutmuşummm beş parasızım
Aleykümselam vefacım...
Cüzdanımı ewde unutmuşummm beş parasızım
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
yazık sannaaaaaaaaaaa
İzmirden amcam geldi iş için 1 gece bizde kaldı, sabah amcam bıraktı işe beni..annnaaaa
iste arkadaşlarından bari borçç
günaydın lolitaaaa
bende çanta ayakkabı değişikliği yaptım sabah koştur koşturİzmirden amcam geldi iş için 1 gece bizde kaldı, sabah amcam bıraktı işe beni..
Çanta değişikliği yaptığım için kıyafetime göre, oyuzden diğer çantada kaldı cüzdan
Benimde ilk defa başıma geldi kızanım ya, kafa çok dalgın çokkkbende çanta ayakkabı değişikliği yaptım sabah koştur koştur
eşime kahvaltı hazırladım başbaşa kahvaltı yaptık
ben cüzdanı telefonu aldımmm çok şükür
Benimde ilk defa başıma geldi kızanım ya, kafa çok dalgın çokkk
Hea normal dediğin gibisana normal anacım bugünlerdeee :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?