günaydın cankuşlar nasılsınız bakalım
Kız bu hafta sabahları hep karanlıkta uyandık farkında mısın, kış geldi ya sıcacık yataktan kalkmak bi zor geliyor ki kışın sorma gitsinevet lil çarşamba da oldu ya cuma da olur herhalde
çok uykum var benim sade nescafe içiyorum beni ne kadar götürecek bakalım
ooooooo geçmiş olsun vefam
Çok şükür bin şükür seni bana verenegünaydınnnn canımm çok şükür bin şükür sen nasılsıınnn
sadece uykum var genel anlamda iyiyimgünaydınnnn canımm çok şükür bin şükür sen nasılsıınnn
evet lil günler kısalıyor saatlerde geri alınacak bu hafta sonu hepten karanlıkta kalkıcazKız bu hafta sabahları hep karanlıkta uyandık farkında mısın, kış geldi ya sıcacık yataktan kalkmak bi zor geliyor ki kışın sorma gitsin
kız bende o şarkıyı hatırladım senin gibiÇok şükür bin şükür seni bana verene
Ben bunu ilk duydumya la
Abim Uşakta askerlik yaptı benim
Çok şükür bin şükür seni bana verene
sadece uykum var genel anlamda iyiyim
senin oğlan dün ne yapmış en son kv bırakmıştı okula gitmişti
sonrasında sıkıntı çıkmış mı
evet lil günler kısalıyor saatlerde geri alınacak bu hafta sonu hepten karanlıkta kalkıcaz
sabahtan bizim o taraflarda yağmur çiseliyordu
şehir içinde birşey yoktu hava da serindi
kız bende o şarkıyı hatırladım senin gibi
Kız ben bile geldim orda öğretmen ewinde kaldım çok beğendik ewet çarşısı falan çok güzeldi..nasıl ilk defa duydun uydurma
kaç defa dedim
aklın hep leyla demekki senin
nasıl abinn beğenmiş mi uşağıı
küçük moskova diyilerr buraya
oyyy kıyamam ona hadi atlattınız sayılır okul sendromunuoğlan sıkıntıyı evde yaşatmış maalesef
büyük dede gelmiş köyden ona vurmuş deli oğlan
babasıda demiş seni bu akşam almayacağım
oda babaannesinde odasına gidip uyumuşş canım
dün gece orada kaldı okulda sorun olmamış çok şükür bin şükür
Burda da güneş var ama soğuk hava, ben masamın altındaki sıcak hava üfleyen ısıtıcımı açtım bilesadece uykum var genel anlamda iyiyim
senin oğlan dün ne yapmış en son kv bırakmıştı okula gitmişti
sonrasında sıkıntı çıkmış mı
evet lil günler kısalıyor saatlerde geri alınacak bu hafta sonu hepten karanlıkta kalkıcaz
sabahtan bizim o taraflarda yağmur çiseliyordu
şehir içinde birşey yoktu hava da serindi
kız bende o şarkıyı hatırladım senin gibi
bizim iş yerindeki klimalar hala soğuk üflüyor sende bizi düşünBurda da güneş var ama soğuk hava, ben masamın altındaki sıcak hava üfleyen ısıtıcımı açtım bile
Bizimde öyle bebeğim, hatta benim bulunduğum yeri kapattırmama rağmen serin burası, Allah'tan ısıtıcım var masamda..bizim iş yerindeki klimalar hala soğuk üflüyor sende bizi düşün
İnşallah cnm.. Boş boş oturma buraya bol bol yaz işte kızanımKizlar bizim elektrikler kesildi
Bos Bos oturuyozzzz
Güç kaynadığa problem oldu
Lily sen varya dicem bisi bulamıyorum ins parani alırsın
Genic hava serin fakat cok sıkıcı
Vefa gecmis olsun Cnm oğlan yavaş yavaş alisiacak okula ins
yasmin jeneratör yok mu balım gerçi çok uzun sürmez gelir birazdanKizlar bizim elektrikler kesildi
Bos Bos oturuyozzzz
Güç kaynadığa problem oldu
Lily sen varya dicem bisi bulamıyorum ins parani alırsın
Genic hava serin fakat cok sıkıcı
Vefa gecmis olsun Cnm oğlan yavaş yavaş alisiacak okula ins
hemen gelmesin birazcık daha havalar böyle gitsin de bizde sonbaharın tadını çıkaralımBizimde öyle bebeğim, hatta benim bulunduğum yeri kapattırmama rağmen serin burası, Allah'tan ısıtıcım var masamda..
Yoksa daha zor olurdu ve ayrıca tam anlamıyla kış gelmedi daha düşün
Ewet yaşayamıyoruzz ya dediğin gibi..yasmin jeneratör yok mu balım gerçi çok uzun sürmez gelir birazdan
evet hava çok sıkıcı bugün bütün her yer 20 derece burası 32 derece
hemen gelmesin birazcık daha havalar böyle gitsin de bizde sonbaharın tadını çıkaralım
malum ilkbaharı yaşayamıyoruz
hayırdır ne toplantısı çocuklar zaten ne kadar okula gitti de toplantı yapıyorlarEwet yaşayamıyoruzz ya dediğin gibi..
Pazar günü benim oğlanın veli toplantısı var 13.30 pazar günüm iptal olucak otomatikmen.
Geçen cumatesi günüde çekim var diye işe gelmiştim 2 haftadır izin günlerim tırt oldu yaneee
Bizimde günlük raporumuz var hergün..hayırdır ne toplantısı çocuklar zaten ne kadar okula gitti de toplantı yapıyorlar
ben akşamları almaya gittiğimde günlük raporu alıyorum öğretmenden
bizimde önceki kreşde tanışma partisi olmuştu orada görmüştüm diğer velileriBizimde günlük raporumuz var hergün..
Geçen senede bu tarihlerde yapılmıştı, kırtasiye masrafları genel bi veliler kaynaşma toplantısı diyelim..
Kırtasiye parası vericem daha 300 tl
Kız ben bile geldim orda öğretmen ewinde kaldım çok beğendik ewet çarşısı falan çok güzeldi..
Şelale park vardı ona bayılmıştık manzara süperdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?