Çüşşş ohaaa diyorum çok afedersin amaVALLAHİ O KADAR YÜKLEME YAPILIYORKİ KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARA NE DEYİM
KİTAP PARASI DEMEYİN BANA KİTAP KIRTASİYE PARASI 800 TL VERDİK
Sen babasıyla vakit geçirsin istiyorsun oyuzden pazar günleri o arkadaşıyla plan yapmasını istemiyorsun öylemi?KIZLAR SİZE NE ANLATACAĞIM
benim çok samimi bir arkadaşım vardı eşinden ayrıldı ve burdan memleketine gitti ve biz hal tel pc görüşüyoruz aramızda heç bir problem yok kendisini pek severim neyse
benim oğlanla yaşıt oğlu var aynı zaman da
arkadaşımın kv oğlunda ayırmak için neler yaptı neler kıza anlatsam buralra sığmaz büyü işleri diyem
kv antalya da yaşıyor
arkadaşda çocuğu ile birlikte memleketinde yeni hayat kurdu ama kv boş durur mu hiç yalan dolanla büyü ile çocuğuna da aldılar kızın elinden çocukta babaanesini tercih edip geldi buraya şimdi çocuk burda
benim oğlanla çok iyi anlaşıyorlar
ikisi oynuyorlar geziyorla vs ama benim içimdeherzaman bir korku var acaba kadın benim oğlana bişi yapar mı korkusu
oğlan haftasonları babaya gitti mi hemen arkadaşını da çağırı avm vakit geçiriler tabi babanın da işine gliyor
bende çocuğa dedim ki
bak teyzem efe ili oynuyorsun geziyorsun bişi deimyorum ama pazar günleri arama eğer ararsa sen de bak tele bırak baba ile vakit geçirsin dedim kaç kez uyardım ama beni tınladıkları yok
en son çok sert bir çıkış yaptım oğlan 10 gündür görüştürmüyorum ya benim kurallara uyacaksın ya da bilmiyorum artık ne olur aynı uyarı arkadaşına da yaptım
en kvsine anlatıım teyze benim çocuğum anlamıyorr pazar günleri efe yi aramasın
kadın bana
sen dedi önce kendi çocuğan bak kimse benim çocuğam laf söyleyemez falan dedi bağırdı çağırdı bende tmm dedim uzatmadan konuyu kapatım çünkü mikroppp
oğlanı şimdi hiç bir şekilde ne aşağı indiriyorum ne de görüştürüyorumm
rahmetliyi aradım anlatım o da tmm dedi
pazar gün yine efe arkadaşnı aramak istemiş
baba demiş ki:
şimdi beni annenle uğraştırma demişş
şimdi kızlar ben yanlış yaptım diye düşünüp duruyorummmmm
şu rahmetli lafınaa bayılıyorummm
bende adama kullansam ne der acaba
günaydın tatlım
hadi gözün aydın
aslında otomatik devreye girmesi lazım
CANIM OĞLAN HASTALIĞI BANA SATTI GRİP OLDUM
SEN NASILSIN
VALLAHİ O KADAR YÜKLEME YAPILIYORKİ KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARA NE DEYİM
Sen babasıyla vakit geçirsin istiyorsun oyuzden pazar günleri o arkadaşıyla plan yapmasını istemiyorsun öylemi?
Ve ayrıca o kadın ne yapabilir ki senin oğlana, okadar da değil yaniiii!!!
Çüşşş ohaaa diyorum çok afedersin ama
Neyse sen kalbini bozma, engellemişsin zaten bırak öyle kalsın..evet baba ile vakit geçirsin
geline ölsün diye büyü yapan kadın
kadın 2,5 ay yoğum bakımda kalmış ve doktorlar heç bişi yapamamış
böyle insanlarda korkarım
çocuklar aşağıda oynarken
sadece benim oğlan ve torununa yok pide alıp gelmeler yok çi köfte alıp gelmeler gibi işer yapıyor
öteki çocuklar bakıyor onlara
on kere söyledim yeme diye ama anlamıyor torunun gözünü böyle boyadı
çocuk nihayetinde kendi torunu mutlu olsun diye herşey yaparlar diye düşünüyommmm
ayyy geçmiş olsun canım bu grip bulaştımı gitmezzzCANIM OĞLAN HASTALIĞI BANA SATTI GRİP OLDUM
SEN NASILSIN
aminnnnAllah kullandırtmasın kızanım
yok artık diyorummmmmmmVALLAHİ O KADAR YÜKLEME YAPILIYORKİ KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARA NE DEYİM
aminn işin şakası caNIMMMVEFAM SEN NASILSIN TATLIM
KIZ ALLAH KULLANDIRMASIN NE DEMEK RAHMETLİ FİLAN
kısss senin ki daha rahmetli olmadı
bizimkiler bizim için rahmetliiiii
bizi çok fakiriz şirket olarakkkkk
bende giribim bugun öksürük başladı kuru kuru
allahtan benim rahmetli aldı kitapları
kitap 750 tl
resim malz 150 tl (gerekli gereksin ne varsa aldırtmış)
evde iken almıyordu ohhh çok iyi yapmışşşşş
Neyse sen kalbini bozma, engellemişsin zaten bırak öyle kalsın..
Yazık o kadında evladından ayrı kalmışş
sonunda Aysel göründüü alttaaaaaaa
yasemin aklını bulandırma kadın bişey yapmaz oğluna canımKIZLAR SİZE NE ANLATACAĞIM
benim çok samimi bir arkadaşım vardı eşinden ayrıldı ve burdan memleketine gitti ve biz hal tel pc görüşüyoruz aramızda heç bir problem yok kendisini pek severim neyse
arkadaşımın kv oğlunda ayırmak için neler yaptı neler kıza anlatsam buralra sığmaz büyü işleri diyem
kv antalya da yaşıyor
arkadaşda çocuğu ile birlikte memleketinde yeni hayat kurdu ama kv boş durur mu hiç yalan dolanla büyü ile çocuğuna da aldılar kızın elinden çocukta babaanesini tercih edip geldi buraya şimdi çocuk burda
ikisi oynuyorlar geziyorla vs ama benim içimdeherzaman bir korku var acaba kadın benim oğlana bişi yapar mı korkusu
oğlan haftasonları babaya gitti mi hemen arkadaşını da çağırı avm vakit geçiriler tabi babanın da işine gliyor
bende çocuğa dedim ki
bak teyzem efe ili oynuyorsun geziyorsun bişi deimyorum ama pazar günleri arama eğer ararsa sen de bak tele bırak baba ile vakit geçirsin dedim kaç kez uyardım ama beni tınladıkları yok
en son çok sert bir çıkış yaptım oğlan 10 gündür görüştürmüyorum ya benim kurallara uyacaksın ya da bilmiyorum artık ne olur aynı uyarı arkadaşına da yaptım
kadın bana
sen dedi önce kendi çocuğan bak kimse benim çocuğam laf söyleyemez falan dedi bağırdı çağırdı bende tmm dedim uzatmadan konuyu kapatım çünkü mikroppp
baba demiş ki:
yasemin aklını bulandırma kadın bişey yapmaz oğluna canım
sen oğlunlada rahmetliylede konuşmuşsun
kadınla muhatap olup dikkat çekme üzerine
yalnız kontrolüde elden bırakma canım
bende giribim bugun öksürük başladı kuru kuru
allahtan benim rahmetli aldı kitapları
kitap 750 tl
resim malz 150 tl (gerekli gereksin ne varsa aldırtmış)
evde iken almıyordu ohhh çok iyi yapmışşşşş
yasemin aklını bulandırma kadın bişey yapmaz oğluna canım
ELEİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUMM
AMA İŞTE BAZENNNNN KORKUYORUMMM
Allah yar ve yardımcısı olsun, ewlatılarımızla sınamasın Allahım bizleri...AY SORMA KADIN ÇOK ZOR DURUMDA
BOZMAMAYA ÇALIŞIYORUMMM
ALLAH KORSUNU ALLAH SİZİ HEÇ AYIRMASINNNNNN
kızz sen beni çok mu merak ettin kuzucuk iyiyim ben ya napim iş güç aynı devam giemiyorum pek siteye işyerinde yeni bir birim açıldı onlarla meşgulum şu sıralar sen ne yaparsın umarım çok çok iyisindiryasemin aklını bulandırma kadın bişey yapmaz oğluna canım
canım hemşomm günaydın geçenlerde beni sormuşsun yeni okudum canım iyiyim şükür iş güç aynu bilindik şeyler sen nasılsın nasıl gidiyorgünaydınlarrr
hazırlansınlar güzelce ilkokula liliBizimde öyle bebeğim, bu sene daha fazla görüceklermiş
geçmiş olsun tatlım bende iyiyim çok şükürCANIM OĞLAN HASTALIĞI BANA SATTI GRİP OLDUM
SEN NASILSIN
farkındaysan ben yazmıyorum bileVALLAHİ O KADAR YÜKLEME YAPILIYORKİ KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARA NE DEYİM
yasemin sakın kalbini bozmaKIZLAR SİZE NE ANLATACAĞIM
kv antalya da yaşıyor
bende çocuğa dedim ki
kadın bana
baba demiş ki:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?