Ben paramın peşini bırakmak istemiyorum, benim için buyuk bir rakam bu.Canım sen artık beklemekten vazgeç, kabullen gelmeyeceğini ancak öyle huzur bulacaksın yoksa bu bahaneler uzayıp gidecek gibi, üzme kendini artık...
bizim evin yanında var canım yakın o yuzden gittik.ohh miss afiyet olsunnnn canım
aslında bizde niyetlendik ama gidemedik belgrada gidecektik olmadı
evde hallettik bizde :)
Bilmem sen birde bu herifle evlenip işi bırakacaktın ahhh lilim ahhhhhYanii anlamış değilim, nasıl ticaret yapıyormuş ki bu adam
yok zatennnn paranın peişini asla bırakmaBen paramın peşini bırakmak istemiyorum, benim için buyuk bir rakam bu.
Çocuğumun rızkı var o parada
Ben paramın peşini bırakmak istemiyorum, benim için buyuk bir rakam bu.
Çocuğumun rızkı var o parada
Yaniii ya ben çok safım yada karşımda ki saf çözemedim..Bilmem sen birde bu herifle evlenip işi bırakacaktın ahhh lilim ahhhhh
Yaniii ya ben çopk safım yada karşımda ki saf çözemedim..
ben sana diyorum bakanlada evlensen işini bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Önüme maddi açıdan sıkıntılar çıkınca daha çok üzülmeye başlıyorum elimde değil ki...tabi ki bırakma tabi ki çocuğunun hakkı ve illaki geri ödeyecek ister şimdi ister sonra, ister aldığı şekliyle ister zorla bunu konuşmuştuk seninle canım... Ama üzülerek kendini yıpratıyorsun keşke hiç yaşanmasaydı ama Allah can sağlığı versin gerisi hallolur canım...
Söylemek istediğim onunla her konuşmanda sana her yeni bahane üretmesinde yeniden hüsran yaşamaman için kendini alıştır canım benim...
Zaten her şeyden soğudum, şu an ewlilik düşünmüyorum.ben sana diyorum bakanlada evlensen işini bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kalbim dolu derken ?Zaten her şeyden soğudum, şu an ewlilik düşünmüyorum.
Kalbim dolu ama akışına bıraktım, anı yaşıcam sonra ne olucaksa olsun napiyimm
Bulgaristan eskisikalbim dolu derken ?
hoş geldin canım benım senınde mübarek olsun nasılsınmerhabalar herkesin geçmiş kurban bayramı kutlu olsun arkadaşlar
Önüme maddi açıdan sıkıntılar çıkınca daha çok üzülmeye başlıyorum elimde değil ki...
Sabırla beklemekten başka yapacağım bir şeyim yok ne yazık ki..
Zaten her şeyden soğudum, şu an ewlilik düşünmüyorum.
Kalbim dolu ama akışına bıraktım, anı yaşıcam sonra ne olucaksa olsun napiyimm
merhabalar herkesin geçmiş kurban bayramı kutlu olsun arkadaşlar
Seninde kutlu olsun..merhabalar herkesin geçmiş kurban bayramı kutlu olsun arkadaşlar
hoşbuldum arkadaşlar
bayram tatilinde paso yattım miyon nedeniyle kanamam çok fazla idi dr randevu aldım yarına
dolu drlar bayram dönüşünde ancak yarına bulabildim
Sen nasılsın zeliş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?