- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
saol çocum iyiyz napalımİyiyim örtmeninn siz nasılsınızz
Örtmeninn sahalara artık geri döndünüz müsaol çocum iyiyz napalım
O el yazısı yok mu o el yazısı sanki işkence olsun diye bulmuş birisi... bize de zorunlu şu an defteri el yazısıyla doldurmamız isteniyor, ben bile yamuk yumuk yazıyorum... Çocukların sınav kağıdı okunmuyor yaaa
yok kız pek takılamam be, yoğunum bua ra okulda çok vakit geçirmek zorunda kalıcam, bu gün erken geldim... eee eve gelincede giremem pek. arada bi bakarım asayiş berkemal mi diyeÖrtmeninn sahalara artık geri döndünüz mü
Zor valla kış geldi, okullar başladı koşturmacalar başladı sen de haklısın..yok kız pek takılamam be, yoğunum bua ra okulda çok vakit geçirmek zorunda kalıcam, bu gün erken geldim... eee eve gelincede giremem pek. arada bi bakarım asayiş berkemal mi diye
daha hızlı yazılıp estetik duruyormuş diye zorunlu tutmuşlar, bizim öğrencilerin sınav kağıdını göndersem fikirleri değişir kesinlikle..Tahtaya bile el yazısı ile yazın diyorlar, ben artık seneye benim oğlan bire geçtiğinde öğrenmeye çalışıcam, ilkokulda öğrendiğim kadar yazabiliyorum, unutmuşum çok zorlanıyorum.çocuk yazamıyşor diye kızıyorum ama ben yapmaya çalışıyorum benimki bile berbat
o kadar sövüyorum kiii anlatamam bu el yazısını yumurtlayanlara
iyi canım çok şükür, sen naptın bana bi mesaj atsana burdan, noldu senin işlerZor valla kış geldi, okullar başladı koşturmacalar başladı sen de haklısın..
Keyfin nasıl
Sen zorlanıyorsan bizim çocuklar ne yapsın yazık ya valla bildiğin eziyet..daha hızlı yazılıp estetik duruyormuş diye zorunlu tutmuşlar, bizim öğrencilerin sınav kağıdını göndersem fikirleri değişir kesinlikle..Tahtaya bile el yazısı ile yazın diyorlar, ben artık seneye benim oğlan bire geçtiğinde öğrenmeye çalışıcam, ilkokulda öğrendiğim kadar yazabiliyorum, unutmuşum çok zorlanıyorum.
Atıyorum pekiiyi canım çok şükür, sen naptın bana bi mesaj atsana burdan, noldu senin işler
daha hızlı yazılıp estetik duruyormuş diye zorunlu tutmuşlar, bizim öğrencilerin sınav kağıdını göndersem fikirleri değişir kesinlikle..Tahtaya bile el yazısı ile yazın diyorlar, ben artık seneye benim oğlan bire geçtiğinde öğrenmeye çalışıcam, ilkokulda öğrendiğim kadar yazabiliyorum, unutmuşum çok zorlanıyorum.
aynen öyle lili yaaa görsen nasıl kuzum zorlanıyorSen zorlanıyorsan bizim çocuklar ne yapsın yazık ya valla bildiğin eziyet..
Günaydınnn kızlar nerelerdesinizz bakalımm
GÜNAYDIN KIZLARR NABERSİNİZ BEN BU HAFTA BAYA YOĞUNUMMMM
Oğluş iyi okullar ne zaman tatil olucak diye sorup suruyorgünaydın cnmm
naber oğluş nasıllll
Oğluş iyi okullar ne zaman tatil olucak diye sorup suruyor
Siz napıyosunuz? Dava ne zaman açacaktın sen
günaydın cankuşlar
Boşu boşuna bekliyorsun, sen aç davayı belki zamanla anlaşmalıya çevirirsiniz onu.iyi şükür
oğlan 2.ci gün öğleden sonra babaya gitti 3 gün akşam üzeri geldiiiiii
ben bayramda bol bol yattımmmmmmmm
dava falan açmıyorummmmm
eninde sonunda anlaşmalı boşanmaya yanaşacak ş.......
ALLAH YARDIMCVIN OLSUN ARIKADAŞIM LÜTFEN SAKİN OL SABIRLI OL BU BİR SÜREÇ GEÇİCEKkızlar
benim oğlum yazma konusunda istek yok
okulda yazamadığı için deftari kalemi fırlatmış ağlamaya başlamış bağırtısından diğer çocuklar korkmuş
öğretmeni anlattı çok üzüldüm devamlı elimi tut diyor yazarken ne yapacağımı bilemez durumdayım
birde okulun wcsine tek başına gitmek istemiyormuş korkuyorum diyor
anlatıyorum ama aynı evde de çocuk tek başına wcya gitmek istemiyor kapıdan ayrıldığımdan kıyamet kopuyor.
dr randevu aldım 16 ekime bakalım dr bize nasıl yol gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?