kız gülme sana yardım etmeye çalışıyorumvarmıııı arttırannnnnnnnnn
Lilyna yaptım boğar turu cnmmm
zaten balta liman polis evinde kaldımm boğaz karşı harika bir yerdiii
viealant harika bir yer herkesin büyük küçük gitmesi bir yerrr
sirkeci bebek sultanahmet eminönü taksim yeni kapı ,ist cevahir avm, avm 212 kısa sürede çok yer gezdik yorulduğuma deydi
anadolu fb stadına çok yere gittik aklıma gelen bunlar
marmara ray tranway denizin üstü altı toplu taşıma kullandımm
zeliş bende seni görmeyi çok isterdim ama olmadı inş birdaha sefere
yok canım yufka el açması ince büyük 4de bölüp yapacağım büyük olsun birer tane servis yapılsın diyorum
birde meyvesuyu ve salatalık istemişlerr
kız ne sakinliği sen buradaki avmleri bir görsen ne kadar kalabalık başım dönüyor benim haftasonları
işim varsa haftaiçi gidip alıyorum siz de biliyorsunuz
aaa etin yanına patates püresi yap canım daha keyifli olur pilav makarnadan
valla lilicim zormuş balım ne diyeyim
yasemin beni istanbula götür yasemin beni istanbula götür
yok artık dermişim
kız ne sakinliği sen buradaki avmleri bir görsen ne kadar kalabalık başım dönüyor benim haftasonları
işim varsa haftaiçi gidip alıyorum siz de biliyorsunuz
aaa etin yanına patates püresi yap canım daha keyifli olur pilav makarnadan
valla lilicim zormuş balım ne diyeyim
yasemin beni istanbula götür yasemin beni istanbula götür
yok artık dermişim
İstanbulda yaşamak istermisin pekii..ben gezzeriim
dün sabah abalamlar yatarken biz oğlanla 7,30 kalktık balta limanda sahil boyu yürüş yaptık bir ay harika bir yerrr
gel cnm götürem seni çözdüm bayaaaa ist dermişimmmm
Neee çok gezmişsin yasminnnnn yorucu olması çok doğalll
Ama iyi etmişsin yasminnn neyse dediğin gibi bir daha geldiğind ehaberleşiriz yada ben gelirim belli mi olur kızzzz
Vefaa bu okuldakiler komple günlük yiyeceklerinimi istiyorlar kız
Çok fazla değil mi???
kek, börek, salatalık, meyve suyu off offf offff
Yaaa gör bak lilican millet bir cumartesi pazar geliyor nereleri sığdırıyor iki güneeee :)))))
benim aklımda da patates vardı biliyıonmu
şöyle fırında sadece kaşarlı patates yapmayı düşünüyorum ayyy ağzım sulandı valla yaaa
hahahaaa toplanıp gelip şekerim gelirkende haber verinben gezzeriim
dün sabah abalamlar yatarken biz oğlanla 7,30 kalktık balta limanda sahil boyu yürüş yaptık bir ay harika bir yerrr
Hea bende cumartesi ewde anca dötümü büyüteyimmNeee çok gezmişsin yasminnnnn yorucu olması çok doğalll
Ama iyi etmişsin yasminnn neyse dediğin gibi bir daha geldiğind ehaberleşiriz yada ben gelirim belli mi olur kızzzz
Çok fazla değil mi???
Yaaa gör bak lilican millet bir cumartesi pazar geliyor nereleri sığdırıyor iki güneeee :)))))
şöyle fırında sadece kaşarlı patates yapmayı düşünüyorum ayyy ağzım sulandı valla yaaa
inş
canm gel sen gel
ant istanbula 1 saat geldik
ist havalimaınada sirkeciye 2 ie 2,5 saat gittikkk
antalyamın gözünü seveyim bennnnn
Onu bunu bilmem, trafik felan ama ben istanbuldan başka yerde yaşayamamhahahaaaaaa demi ama biz boşuna mı sıyırıyoruz
düşün ben işten eve gdene kadar aslında 20 dakikalık yolu 4 saatte gittiğimi bilirimmm
ayyy ne bilimmm kafamm bir milyonnn elimi kaldıracak halim yok ,,halime gülüyorummmmkız gülme sana yardım etmeye çalışıyorum
Neee çok gezmişsin yasminnnnn yorucu olması çok doğalll
Çok fazla değil mi???
Günaydın.GÜNAYDIN TATLILARIM NASILSINIZ
GÜNAYDIN TATLILARIM NASILSINIZ
Onu bunu bilmem, trafik felan ama ben istanbuldan başka yerde yaşayamam
Ewett müstehakkk hakediyoruzzzDELİMİSİN KIZZZ BENDE HAYATTA YAPAMAM HEPİ TOPU BİR İKİ HAFTA İÇİN TYATİLE GİDİYORUZ DA İNSANIN GÖZÜNDE TÜTÜYOR...
ALIŞMIŞIZ BİZ BU ŞEHRİN KARMAŞASINA ÇÜNKÜ ARTILARI ÇOK DAHA FAZLA
KISACA MÜSTAHAK BİZE YAŞADIKLARIMIZ :)))))))))
Çok geçmiş olsun.merhaba arkadaşlar
ben perşembe cuma raporlu idim miyon nedeniyle 13 gündür kanamam durmayınca dr müdahale etti
parça alındı kısmi kürtaj yapıldı parça patalojiye göndrildi
vefa eşin ameliyat olacaktı nasıl arkadaşım enişte telin olmayınca arayıp soramadım da
merhaba arkadaşlar
ben perşembe cuma raporlu idim miyon nedeniyle 13 gündür kanamam durmayınca dr müdahale etti
vefa eşin ameliyat olacaktı nasıl arkadaşım enişte telin olmayınca arayıp soramadım da
İYİYM cancazım dolu dolu bi hafta sonundan sonra sahalardayım cmtesi temizlik ve akşamında avm gezdik kışlık bot falan baktık eloş hnm düz taban oldugu için ona öle süslü püslü bot bakamıyoruz yalnız ortapetik magazasından alıyoruz onlarda sabit renk sinir oluyor bakalım tabanlık yaptırmaya çlışıcam yada tekrar doktora götürüp baktırıcam ayakları ne durumda diyegünaydınnn şekercimmmm iyiyizzz sen nassılsınnn
o halde bu akşam etin yanında patates var işteNeee çok gezmişsin yasminnnnn yorucu olması çok doğalll
Çok fazla değil mi???
tamamdır beraber gidiyoruz yasmin gezmeyeben gezzeriim
he bende valla o trafikten sonrainş
canm gel sen gel
ant istanbula 1 saat geldik
ist havalimaınada sirkeciye 2 ie 2,5 saat gittikkk
antalyamın gözünü seveyim bennnnn
oyyyy zeliş eski günlerim geldi aklımahahahaaa toplanıp gelip şekerim gelirkende haber verin
birde şöyle denizin ortasında sabahtan öğlenen uzanan bir kız kulesi kahvaltısı yapaklımki İstanbulun havasını soludum diyin :)))))
bu aralar aklımda bu var :))
yakın zamanda yapılacaklar listemdeeee
bende deniz olmayan bir yerde yaşayamam çok zorOnu bunu bilmem, trafik felan ama ben istanbuldan başka yerde yaşayamam
kız sende yapma hazır al ne diyeyim ben sana şimdiayyy ne bilimmm kafamm bir milyonnn elimi kaldıracak halim yok ,,halime gülüyorummmm
bencede fazla ama napalımmm
oyyy geçmiş olsun arkadaşım inşallah sonucu iyi çıkarmerhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?