Bu Maç Bizim Olacak.....

hoşgeldin canım ohh alışverişler de yapılmış kış için güle güle giyin analı kızlı

hoşgeldin canım ohh alışverişler de yapılmış kış için güle güle giyin analı kızlı
saol canımcımm eksik hiç bitmiyor kiii
geçen sene almıştık fıstık gibi ama olmuyo ayaklarına
bi dünya para veriyorum her seferinde düz taban olunca
of umarım düzelir ayakalrı yoksa ameliyat demişti doktor

inşallah düzelir canım hemen öyle kötü düşünme
inşallah gerek kalmaz ameliyata falan boncuk gözlünün

CANIM GÜNAYDIN HOŞGELDİNNN

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TEKRAR HEP AKLIMDAYDIN ARAYAMADIM BİR TÜRLÜ ŞİMDİ NASILSIN PEKİ

BUGÜN OĞLANI DOKTORA GÖTÜRMEYECEKMİYDİN

HALA KANAMA DEVAM EDİYOR AMA İŞLEM ÖNCESİ GİBİ DEĞİL AZALDI KESİLMEMESİ CANIMI SIKIYOR

OĞLANI PERŞEMBE GÜNÜ GÖTÜRECEĞİM CANIM RANDEVUSUNU ALDIM

yoooo küs değiliz sadece sana bidaha şaka yaprken ölçülü olmam gerktiğini anladım o kadar
O konuda yapma dedim,
Onun dışında aramızdaki şakalarda bir sorun yaşadığımızı düşünmüyorum tanıştığımızdan beri.
Sen hatırlıyorsan eğer banada hatırlatabilirsin..

SAĞOL TATLIM TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH

inşallah düzelir canım hemen öyle kötü düşünme
inşallah gerek kalmaz ameliyata falan boncuk gözlünün
inş canım bu yaz gerçi çok dandik ayakkabılar giydi topuklu ayakkabı bile giydi hevesleniyo diye bişi demedim kısa süreli izin verdm umarım düzelir zillim

çok geçmiş olsun canımmm seni halsiz bırakıyordur odaa

inşallah sonuçların temiz çıkar arkadaşım eşim daha ii çok sağol ama açık ameliyat olduğu için biraz zorluyor 1 hafta sonra kontrolü var dikişleri zımba dikiş yapmışlar çok ürkütücü yaa

sende haftasonunu tempoda geçirenlerdensin demek

kışlık alışverişler başladı demek

bizde babamız biraz iileşsin öle çıkacağız

o düz tabanlık bendede var canımm yaa

7 yaşına kadar ortapedik ayakkabı giydim bende

kıyamadım hazır yapmaya ev işi olsun sağlıkla yesin diye yavrucaklar eşimde hazır alalım dedi ama

yoooo küs değiliz sadece sana bidaha şaka yaprken ölçülü olmam gerktiğini anladım o kadar

bende anladım :):):):)

bende bu maç bizim olacak diye görünce bir bakıyım kızlar ne yapıyor dedim.ama hükmen malup olmuş bu sayfa.afiyet olsun kızlar devam.ama aranızda zayıflamak isteyenleri beklerim.hoşçakalın.

tamama da canım benim zaten yorgunsun zaten yoğunsun sonraki sefer yaparsın sende kuzcuklara

çok geçmiş olsun canım umarım sonuçlar temz çıkar

SAĞOL TATLIM SEN VE KIZIN HASTA İDİNİZ NASIL OLDUNUZ

EVET KAN DEĞERLERİM ÇOK DÜŞÜK ZATEN DR HAYRET ETTİ İYİ AYAKTA DURUYORSUN DEDİ
RENGİM SAPSARI

ALLAH ŞİFA VERSİN EŞİNEDE SAĞLIK EN ÖNEMLİ SERVET VALLAHİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…