Onu bunu bilmem, trafik felan ama ben istanbuldan başka yerde yaşayamam
yoooo küs değiliz sadece sana bidaha şaka yaprken ölçülü olmam gerktiğini anladım o kadarGünaydın.
Küsmüyüzz
hoşgeldin canım ohh alışverişler de yapılmış kış için güle güle giyin analı kızlıİYİYM cancazım dolu dolu bi hafta sonundan sonra sahalardayım cmtesi temizlik ve akşamında avm gezdik kışlık bot falan baktık eloş hnm düz taban oldugu için ona öle süslü püslü bot bakamıyoruz yalnız ortapetik magazasından alıyoruz onlarda sabit renk sinir oluyor bakalım tabanlık yaptırmaya çlışıcam yada tekrar doktora götürüp baktırıcam ayakları ne durumda diye
saol canımcımm eksik hiç bitmiyor kiiihoşgeldin canım ohh alışverişler de yapılmış kış için güle güle giyin analı kızlı
Çok geçmiş olsun.
Sonuçlarını ne zaman alacaksın peki..
inşallah düzelir canım hemen öyle kötü düşünmesaol canımcımm eksik hiç bitmiyor kiii
geçen sene almıştık fıstık gibi ama olmuyo ayaklarına
bi dünya para veriyorum her seferinde düz taban olunca
of umarım düzelir ayakalrı yoksa ameliyat demişti doktor
CANIM GÜNAYDIN HOŞGELDİNNN
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TEKRAR HEP AKLIMDAYDIN ARAYAMADIM BİR TÜRLÜ ŞİMDİ NASILSIN PEKİ
BUGÜN OĞLANI DOKTORA GÖTÜRMEYECEKMİYDİN
O konuda yapma dedim,yoooo küs değiliz sadece sana bidaha şaka yaprken ölçülü olmam gerktiğini anladım o kadar
o halde bu akşam etin yanında patates var işte
tamamdır beraber gidiyoruz yasmin gezmeye
he bende valla o trafikten sonra
oyyyy zeliş eski günlerim geldi aklıma
bende deniz olmayan bir yerde yaşayamam çok zor
kız sende yapma hazır al ne diyeyim ben sana şimdi
oyyy geçmiş olsun arkadaşım inşallah sonucu iyi çıkar
Anne ve oğluş cnm çok geçmiş olsunnnnnnnnn
sorun yok zaten okO konuda yapma dedim,
Onun dışında aramızdaki şakalarda bir sorun yaşadığımızı düşünmüyorum tanıştığımızdan beri.
Sen hatırlıyorsan eğer banada hatırlatabilirsin..
çok geçmiş olsun canım umarım sonuçlar temz çıkarÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YASEMİNCİM
inş canım bu yaz gerçi çok dandik ayakkabılar giydi topuklu ayakkabı bile giydi hevesleniyo diye bişi demedim kısa süreli izin verdm umarım düzelir zilliminşallah düzelir canım hemen öyle kötü düşünme
inşallah gerek kalmaz ameliyata falan boncuk gözlünün
çok geçmiş olsun canımmm seni halsiz bırakıyordur odaamerhaba arkadaşlar
ben perşembe cuma raporlu idim miyon nedeniyle 13 gündür kanamam durmayınca dr müdahale etti
parça alındı kısmi kürtaj yapıldı parça patalojiye göndrildi
vefa eşin ameliyat olacaktı nasıl arkadaşım enişte telin olmayınca arayıp soramadım da
İYİYM cancazım dolu dolu bi hafta sonundan sonra sahalardayım cmtesi temizlik ve akşamında avm gezdik kışlık bot falan baktık eloş hnm düz taban oldugu için ona öle süslü püslü bot bakamıyoruz yalnız ortapetik magazasından alıyoruz onlarda sabit renk sinir oluyor bakalım tabanlık yaptırmaya çlışıcam yada tekrar doktora götürüp baktırıcam ayakları ne durumda diye
o halde bu akşam etin yanında patates var işte
tamamdır beraber gidiyoruz yasmin gezmeye
he bende valla o trafikten sonra
oyyyy zeliş eski günlerim geldi aklıma
bende deniz olmayan bir yerde yaşayamam çok zor
kız sende yapma hazır al ne diyeyim ben sana şimdi
oyyy geçmiş olsun arkadaşım inşallah sonucu iyi çıkar
yoooo küs değiliz sadece sana bidaha şaka yaprken ölçülü olmam gerktiğini anladım o kadar
tamama da canım benim zaten yorgunsun zaten yoğunsun sonraki sefer yaparsın sende kuzcuklaraçok geçmiş olsun canımmm seni halsiz bırakıyordur odaa
inşallah sonuçların temiz çıkar arkadaşım eşim daha ii çok sağol ama açık ameliyat olduğu için biraz zorluyor 1 hafta sonra kontrolü var dikişleri zımba dikiş yapmışlar çok ürkütücü yaa
sende haftasonunu tempoda geçirenlerdensin demek
kışlık alışverişler başladı demek
bizde babamız biraz iileşsin öle çıkacağız
o düz tabanlık bendede var canımm yaa
7 yaşına kadar ortapedik ayakkabı giydim bende
kıyamadım hazır yapmaya ev işi olsun sağlıkla yesin diye yavrucaklar eşimde hazır alalım dedi ama
bende anladım :):):):)
çok geçmiş olsun canım umarım sonuçlar temz çıkar
çok geçmiş olsun canımmm seni halsiz bırakıyordur odaa
inşallah sonuçların temiz çıkar arkadaşım eşim daha ii çok sağol ama açık ameliyat olduğu için biraz zorluyor 1 hafta sonra kontrolü var dikişleri zımba dikiş yapmışlar çok ürkütücü yaa
tamama da canım benim zaten yorgunsun zaten yoğunsun sonraki sefer yaparsın sende kuzcuklara
o zaman sende böreği yap keki hazır aldün yufkaları meyvesuları aldım kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?