saol yavrummmmsenin fındığın napıyo okulda alıştı mı iyicei arasıra faceyi açınca görüyorum, kızzz Maşallah, yok böyle güzellik. allah nazardan saklasın.
Günaydın kızlarrrrr
dün akşam ayak küçük parmağımı şifonyere geçirdimm çok feci ağrıyorrrr
Ben olsam şikayet ederdim,O şimdi canının derdine düşmüştür de vefoş da mağdur oldu bu durumdan, gerçi şikayetçi gibi de durmuyo
Günaydın kızlarr bugün oğlumun doğum günüüüü
Çok teşekkür ederimm canımmallah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin kuzuya sevdikleriyle canım
orası kesin canımmm sen olsan tecbazbiz de ederdin (sansürledim )Ben olsam şikayet ederdim,
Hadii derdim iyileş artık be adam dayanamıyorumm derdim
Sansürledin ama ben anlamadımorası kesin canımmm sen olsan tecbazbiz de ederdin (sansürledim )
neden böle olduk zelişşşş
ben girip çıkıyorum hemen, fazla durmuyorum, arada geliyom işteee
zelişim kuzum naptın şu üniv işini, kararın ne oldu
canım benim çok geçmiş olsun
Ben olsam şikayet ederdim,
Aminnnnnaaaa ne oldu kızzzzzz
hımmm olsun ama sen uğra her gün bir selam ver
sınava giricem canım alese girmiştim vazgeçtim masterdan üniveriste sınavına giricem aslında bu ara hazırlanmam lazım ama hiiiç başlamadım daha
sen nasılsın oğluş nasıl eşinle aran nasıll kız çok uzak kaldın haber alamaıyoruz senden
saol canımcım sen nasılsın iyimisin?
allah senin eline düşen adama sabır versin
Sansürledin ama ben anlamadım
aaaa ne oldu kızzzzzz
sınava giricem canım alese girmiştim vazgeçtim masterdan üniveriste sınavına giricem aslında bu ara hazırlanmam lazım ama hiiiç başlamadım daha
sen nasılsın oğluş nasıl eşinle aran nasıll kız çok uzak kaldın haber alamaıyoruz senden
te ile başlıyor ca ile devam ediyor, vüz ile bitiyor, oldu mu, oldu oldu
iyiyz biz de çok şükür sıkıntılı değiliz, kuzumda anaokuluna gidip geliyo napsın.. hayat ona zor, ikide bir birine aşık oluyo sonra ondan vazgeçiyo başkasına aşık oluyor.. Öyle yuvarlanıp duruyo
Ben olsam şikayet ederdim,
ne üzülcemmm yaaaÜzülme
heheehehe ben anladım kiiSansürledin ama ben anlamadım
aaaa ne oldu kızzzzzz
yok kız bizim ateşlimiz liliydi , ben kendi halinde takılan mazbut, başı önde eğik, sesi çıkmayan, efendi bir tipim her zaman.. hiç haz etmem böyle şeylerden bilirsinhahahahaaaaa anası gibi ateşli bir oğlan demek ki
ayy neymiş neymiişheççç dememm valla öle iyiyimmkiiiiii ohh missss
cumartesi evlilik yıldönümümüzzzz ama ona bir süprizim olacakkk
heççç dememm valla öle iyiyimmkiiiiii ohh missss
ne üzülcemmm yaaa
heheehehe ben anladım kii
yiyosss yiyossss doymuyossssss
yok kız bizim ateşlimiz liliydi , ben kendi halinde takılan mazbut, başı önde eğik, sesi çıkmayan, efendi bir tipim her zaman.. hiç haz etmem böyle şeylerden bilirsin
Ne anladın bana da anlat,heççç dememm valla öle iyiyimmkiiiiii ohh missss
ne üzülcemmm yaaa
heheehehe ben anladım kii
yiyosss yiyossss doymuyossssss
Olduuuuute ile başlıyor ca ile devam ediyor, vüz ile bitiyor, oldu mu, oldu oldu
iyiyz biz de çok şükür sıkıntılı değiliz, kuzumda anaokuluna gidip geliyo napsın.. hayat ona zor, ikide bir birine aşık oluyo sonra ondan vazgeçiyo başkasına aşık oluyor.. Öyle yuvarlanıp duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?