önceki kilolarımdan eser kaldı sanırım adamımaageçmiş olsun, sen kilo da vermiştin ne ara fıtık ettin
Ohh ohhh vefa götürr yawrucum götürrrr
o devreler açılacak yakında merak etme ama daha eski atraksiyonlara uzun süre girişemez..önceki kilolarımdan eser kaldı sanırım adamımaa
ama pek rahatım şu bir haftadır
en az 1 ay kapalı devreleri
sende oğlanın pastasından çocuklarla bir götürr
Yaniii oldu birazcık masrafımızzAyy doğum günü kutlu olsuunn, masraf ettim mi okula, pasta içecek falan, tutmuştur bayaa
Ama ben dengeledim, öğle yemeğine çıkmadımönceki kilolarımdan eser kaldı sanırım adamımaa
ama pek rahatım şu bir haftadır
en az 1 ay kapalı devreleri
sende oğlanın pastasından çocuklarla bir götürr
NERDESİN AŞKIMzeliş ve elanora nerdeler; ayy özledim bee
o devreler açılacak yakında merak etme ama daha eski atraksiyonlara uzun süre girişemez..
Ama ben dengeledim, öğle yemeğine çıkmadım
selam kızlarrrr
vefa çok geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun
lilyana nice senelere
pompişş allah sana güç kuvvet vversisn bilirim bu ilk günleri aklın hep paşanda olur ama zamanla alışılıyorrr
yağmur sen nasılsın cnmmm ela iyidiri inş
zeliş viealnd girdik içerisine bütün herşeyine bindik gezdik sadece 2 tanesine binmedik en çok hoşumaza giden istanbul fethi ve viking idi ordan çıktıtan sonra baya ıslandık sonrasın da alışveriş yapmak zorunda kaldım yağmurluk aldığımız halde
Deli kızlar merhaba
zeliş ve elanora nerdeler; ayy özledim bee
sabahtan buralardaydılarrrr tıkınıyorlardırrr bencee
NERDESİN AŞKIM
BURDAYIM AŞKIMMM
sana ayrı alıntı yaptım çiçeeemmmm
Ewet gece sporu azaldı kocan kırmızı kart şu an
len ben hem hareketsiz hemde obur obur yiyorum ne olacak benim halim
ne gündüz ne gece sporu var
Tamam affettimm
sana ayrı alıntı yaptım çiçeeemmmm
neden böle olduk zelişşşşvikingi tek geçerim yasminn kaç kez bindim saymadım hemde tırsaraktanama çoook zevkli değil mi? saray salıncağıda öyleydi bak onuda çok severim :))))
asıl sen nerdesin takılıyorsun buralarda ama bir selam bile vermiyorsun
ayyyyy bende seni özledim kız cadıııı
evet tıkındım ve geldim ama doymadım
Ayyy kıyamam la ben sizeee valla durumunuz vahimmmneden böle olduk zelişşşş
vikingi tek geçerim yasminn kaç kez bindim saymadım hemde tırsaraktanama çoook zevkli değil mi? saray salıncağıda öyleydi bak onuda çok severim :))))
O şimdi canının derdine düşmüştür de vefoş da mağdur oldu bu durumdan, gerçi şikayetçi gibi de durmuyoEwet gece sporu azaldı kocan kırmızı kart şu an
zelişim kuzum naptın şu üniv işini, kararın ne olduvikingi tek geçerim yasminn kaç kez bindim saymadım hemde tırsaraktanama çoook zevkli değil mi? saray salıncağıda öyleydi bak onuda çok severim :))))
senin fındığın napıyo okulda alıştı mı iyicei arasıra faceyi açınca görüyorum, kızzz Maşallah, yok böyle güzellik. allah nazardan saklasın.NERDESİN AŞKIM
BURDAYIM AŞKIMMM
Seni öperim bak kadınaffedeceğin bişey yok, ben seni affettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?