Bu Maç Bizim Olacak.....

evet baza çok kullanışlı bende oğlana 5 sene önce aldımmm
gecen hafta da

yatağı baya kötüydü yeni yatak aldımmmm

kolay gelsinn benimde iş çokkkk ama yapasım heç yokkkk

el benden de o kadar tonla iş var içimde zerre şevk yok yahuuu

günaydın kızlar herkese merhaba
vefam; geçmiş olsun canım
yasmin; allah kabul etsin canım. ben dün full dışarda gezmedeydim. eşim çalışıyordu bende çocuklarla sokaklara vurdum kendimi
zeliş; geçmiş olsun canım sana da
lil; tekrar hayırlı olsun arkadaşım kolay gelsin

ve geriye kalanlar

hoş geldin canım benimmm

Liliye hayırlı olan ne ben neyi kaçırdım acaba...

el benden de o kadar tonla iş var içimde zerre şevk yok yahuuu

biryerden başlasak mıııı

oh negüzell

bende bu seneye gelinceye kadar bütün bayramlarda oğlumu yeğenimi hatta görümcemin oğlunu alır götürüdüm gezmelere tiyatroya falan ama bu yıl götürmedim çünkü oğlan istemiyor arkadaşına gitmek istedi bende izin vermedim zaten saat 11,00 kadar okulda kutlama falan yaptılar yani seni anlıcan gitmedik bir yere

Yasmin ben kazakla geldim bugün işe birde biz artık klimaları sıcakta çalıştırmaya başladık soğuk burası bildiğin...

Bend edün akşam boğaza gitmek istiyordum kutlamaları izlemek için ama sonra hiç gözüm kesmedi vazgeçtim en azından geçit törenine giderdik vatan caddesine ama ona bile gidemedik bu bayram neyse artık...

evet başlamam lazım bir yerden işlere önce fabrikayı gezmem lazım ama kendimde o kuvveti bulamıyorummmm

OHH NE GÜZEL GEZMİŞSİN BURDA HAVA SOĞUK OLAN LİMONİ İDİ EVDE GEÇİRDİK
DÜN BİR ARA EŞİMLE BAŞBAŞA DIŞARI ÇIKTIK TURLADIK GELDİK

maşallah demek havalar süper biz burda donduk 2 gün bugün nispeten yumuşak

canım benim iyiyim şükür.dün akşam boynum tutuldu..çok kötü ya..bi yere hareket edemedim
sıcak tuttum ..gece uyudum öyle..simdi daha iyi ama ..işte fular bağladım ki sıcak olsun diye..daha iyiyim..
sen neler yapıyorsun..oğluşunun sünnet yerleri iyice iyi olmuştur..ama tam anlamışla düzelmesi 3 yılda oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…