Bu Maç Bizim Olacak.....

geçmiş olsun tatlım yaa
boyun tutulması fena neren ağrırsa canın orası
iyi şükür sünnet yarası yara diye birşey kalmadı zaten ama pisisi küçüldü yaaa sünnetten sonra

slmlar fıstıklı baklavalarım,sütlü huriyelerim nasılsınız hiçç konuşmamaışsınız bugün
hayırdır ben çok iyiyim ama çok yogunum
bir slm verip bakınıp çıkacagım
sizi doccaman seviyoreee

kimler var bilmiyorum ama birşey soracam

salı günü yarım gündü bende kız kardeşime gittim teyzemler fialn vardı akşamada eşim elayı alıp gelecekti
kv bizde idi sonra görümcem gelmiş bizee beraber kahvaltı yapmışlar
sonra görümcemin temizlik krizi tutmuş girmiş aramış eşimi
biraz yazlık kışlık düzenlicem sizin odada ama yagmur kızarmı karışma dermi bi sor demiş
yoooo dedim ama ben yatak odamı düzenliyecegini anlamamıştım.kirlilerimi ayırmış renklileri makinaya atmış.girişte ayakkablık var onu düzenlemiş.
görümcem bu işi meslek edinmiş birisi 3 4 katlı villalara gidiyo temizliğe eli yatkın yani
güzelde olmuş ama ben birz bozuldum niye salon oturma odası diilde yatak odam
afedersiniz çekmecemde przvtf flan vss şeyler var ben çekindim sonradan yanş
eşimde oda bayan niye çekiniyon iyilik yapmış sana dedi
sizce?

selam kızlarrr hayırlı cumalarrr

slm kızlar nabersiniz

hayırlı cumalar hatun kişilerrr

günaydın kızlarrr hayırlı cumalarr

Canım yardımcı olmak istemesi güzel eğer iyi niyetliyse ama bende istemezdim açıkçası yatak odamı didiklemesini yaptığı temizlik bile olsa...

bende bozulurdum ama olmuş ile olacağa çare yok derler takılıp canını sıkma tatlım

bende bozulurdum ama olmuş ile olacağa çare yok derler takılıp canını sıkma tatlım
günaydın kızlarrr hayırlı cumalarr

Canım yardımcı olmak istemesi güzel eğer iyi niyetliyse ama bende istemezdim açıkçası yatak odamı didiklemesini yaptığı temizlik bile olsa...
kötü niyetli yaptıgını düşünmüyorum keza temizlik hastası bi kadın
birde gitmiş oturma odama stor siparişi vermiş benim oturma odamda normal iç perdesi vardı kiracıyız diye almıyordum.sparişi vermiş gidip begendim sadece modelini.size emrivaki yapmasam ev bişi almıyorsunuzdiyo birde
sizler nasılsınız kızlar

ooo perdemi sipariş etmiş bak sen ya enteresan....

iyiyim canım ya nolsun işte hep aynı iş güç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…