Bu Maç Bizim Olacak.....

bende mantar çorba bir kase
az ıspanak
2-3 kaşık yoğurt yedim

migrenim tuttu başım fena

Aslında regl döneminde canım deli gibi yemek yemek ister özellikle tatlı çeker ve tabi karın ve kasık ağrılarım olurdu sürekli bu hiç değişmez di yani..

Ama bu ay dün o kadar ani başladı ki regl hiç habersiz ağrısız filan şaşırdım.. Ve bu iştahsızlık tatlı krizleride olmadı bunların hepsini süte balanırmı bu hafta nerdeyse 1 lt süt 2 gün yetmedi çok süt içtim...

Ama ruhsal anlamda iyi değilim ve halsizlikde var...

bende mantar çorba bir kase
az ıspanak
2-3 kaşık yoğurt yedim

migrenim tuttu başım fena

iyi gidiyon vefammmmmm

bende regl sıkıntıları pek olmazdı ama şimdi kasıklarım ağrımaya başladaı gibi

bu dönemlerde tartıda - gördüm mü iyi oluyor

ballı süt mü ?

iyi gidiyon vefammmmmm

bende regl sıkıntıları pek olmazdı ama şimdi kasıklarım ağrımaya başladaı gibi

bu dönemlerde tartıda - gördüm mü iyi oluyor

ballı süt mü ?

evet canım akşam yani aslında gece kitabımın başına oturunca genelde de aç oluyorum zati, süt ısıtıyorum büyük bir kupa içine 1 çay kaşığı kadar bal koyup içiyorum...

sabah kahvaltıda da yine müsli+süt içiyorum dün ara öğünde bile süt içtim

bende akşam içtim

birde biraz önce içtimmmm

sanki bende süt şişkinlik yapıyor gibi

Merhaba hanımalr benide aranıza alın yaz geliyor Ben gittikce tombiş oluyorum her gören kilomu yüzüme vurmaya başladı evlendikten sonra 6 kilo aldımm yürüyüş yapıyordum onuda bırakınca geri aldım kilolarıı..
Boyum; 1,58
Kilo : 65
İdeal kilom :53

yardımmmmmmmmm imdaaaaattttttttttttttttttttttt

anlaşılan hepimiz regl dönemindeyiz bende bugün oldum

bende çok krize girmedim ama geceleri canım istedi bir iki çatal yaş pasta yiyerek bastırdım

sütün etkisi olabilirmi bilmiyorum canım ama bende çok bitkinimm ruh halimi kendime bile sormuyorum

Canımm hoş geldin katıl tabi aramıza senide ekliyorum listeye çarşambaları tartılıp kilo bildirimi yapacağız sende çarşamba sabahları aç karnına tartıl tamam mı?

Kızlar bu arada Atalante benim kitap kardeşim...

Gün içinde yediklerimize de paylaşıyoruz burdan motivasyon oluyor sende paylaşabilirsin cnaım hoş geldin tekrardan

hımm evet beraber olduk bu ay aman iyide oldu... bu ruh halimiz hem regl hemde havalardan kaynaklanıyor heralde canım hiç bişey istemiyor... haftasonu düğün var ama nasıl canım sıkılıyor hiç içimden gelmiyor...

merhaba hoşgeldin bende evlendiğimde 8 kilo almıştım 1 yılda

yeme içme düzenim değişmişti

şimdi 63 kiloyum ilk hedef 58

yaz gelmeden sizde başlayın bizle bereber

benide oğlan yıprattııı canımmm bi halledeydik şu çocuğı iyileştirseydik ii olacaktı

teşekkür ederim canım.. Şu günler çok zor geçiyor. Hiçbir işe yetişemiyorum hastayım üstümde bir yorgunluk var.. Misafirlerim vardı yatılı kaldılar.. ( HAFTAİÇİ YATILI MİSAFİR!!!!) haftasonlarıda köye gidince hiçç dinlenecek vakit kalmıyor bana Kendimi yemeye içmeye vurdum öküz gibi yiyorum vallahii..

Yarından itibaren isveç diyetine başlıcam bakalım nasıl olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…