aman önce yediklerine sayıverrrrrrmerak etme bu durumlar bizde genel de geçici oluyor
iştah gidiyor birden açılıyor
hahahaaaa hala bişey yemedim
az önce arkadaş pide söyledi amahayır diyemedim tabi
bak şimdi
bende köfte söyledim ayran ile
ekmekler yenmiyecek sade köfte yenecekkkkk
hasta olmada iştahsızlık ii bişiyy bizim içinnnHerkes yemeğe gidiyor benim canım hiç istemiyor ne oluyor ki bana bu durum hiç normal değil...
hahahaaaa hala bişey yemedim
az önce arkadaş pide söyledi amahayır diyemedim tabi
hasta olmada iştahsızlık ii bişiyy bizim içinnn
götürdünmü pideleriii
bende mantar çorba bir kase
az ıspanak
2-3 kaşık yoğurt yedim
migrenim tuttu başım fena
bende mantar çorba bir kase
az ıspanak
2-3 kaşık yoğurt yedim
migrenim tuttu başım fena
Aslında regl döneminde canım deli gibi yemek yemek ister özellikle tatlı çeker ve tabi karın ve kasık ağrılarım olurdu sürekli bu hiç değişmez di yani..
Ama bu ay dün o kadar ani başladı ki regl hiç habersiz ağrısız filan şaşırdım.. Ve bu iştahsızlık tatlı krizleride olmadı bunların hepsini süte balanırmı bu hafta nerdeyse 1 lt süt 2 gün yetmedi çok süt içtim...
Ama ruhsal anlamda iyi değilim ve halsizlikde var...
iyi gidiyon vefammmmmm
bende regl sıkıntıları pek olmazdı ama şimdi kasıklarım ağrımaya başladaı gibi
bu dönemlerde tartıda - gördüm mü iyi oluyor
ballı süt mü ?
evet canım akşam yani aslında gece kitabımın başına oturunca genelde de aç oluyorum zati, süt ısıtıyorum büyük bir kupa içine 1 çay kaşığı kadar bal koyup içiyorum...
sabah kahvaltıda da yine müsli+süt içiyorum dün ara öğünde bile süt içtim
bende akşam içtim
birde biraz önce içtimmmm
sanki bende süt şişkinlik yapıyor gibi
Aslında regl döneminde canım deli gibi yemek yemek ister özellikle tatlı çeker ve tabi karın ve kasık ağrılarım olurdu sürekli bu hiç değişmez di yani..
Ama bu ay dün o kadar ani başladı ki regl hiç habersiz ağrısız filan şaşırdım.. Ve bu iştahsızlık tatlı krizleride olmadı bunların hepsini süte balanırmı bu hafta nerdeyse 1 lt süt 2 gün yetmedi çok süt içtim...
Ama ruhsal anlamda iyi değilim ve halsizlikde var...
Merhaba hanımalr benide aranıza alın yaz geliyorBen gittikce tombiş oluyorum her gören kilomu yüzüme vurmaya başladı evlendikten sonra 6 kilo aldımm yürüyüş yapıyordum onuda bırakınca geri aldım kilolarıı..
Boyum; 1,58
Kilo : 65
İdeal kilom :53
yardımmmmmmmmm imdaaaaattttttttttttttttttttttt
anlaşılan hepimiz regl dönemindeyiz bende bugün oldum
bende çok krize girmedim ama geceleri canım istedi bir iki çatal yaş pasta yiyerek bastırdım
sütün etkisi olabilirmi bilmiyorum canım ama bende çok bitkinimm ruh halimi kendime bile sormuyorum
Merhaba hanımalr benide aranıza alın yaz geliyorBen gittikce tombiş oluyorum her gören kilomu yüzüme vurmaya başladı evlendikten sonra 6 kilo aldımm yürüyüş yapıyordum onuda bırakınca geri aldım kilolarıı..
Boyum; 1,58
Kilo : 65
İdeal kilom :53
yardımmmmmmmmm imdaaaaattttttttttttttttttttttt
o zaman afiyet olsun şekerimmmmyok daha değil gelmedi henüz
hımm evet beraber olduk bu ay aman iyide oldu... bu ruh halimiz hem regl hemde havalardan kaynaklanıyor heralde canım hiç bişey istemiyor... haftasonu düğün var ama nasıl canım sıkılıyor hiç içimden gelmiyor...
Canımm hoş geldin katıl tabi aramıza senide ekliyorum listeye çarşambaları tartılıp kilo bildirimi yapacağız sende çarşamba sabahları aç karnına tartıl tamam mı?
Kızlar bu arada Atalante benim kitap kardeşim...
Gün içinde yediklerimize de paylaşıyoruz burdan motivasyon oluyor sende paylaşabilirsin cnaım hoş geldin tekrardan
merhaba hoşgeldin bende evlendiğimde 8 kilo almıştım 1 yılda
yeme içme düzenim değişmişti
şimdi 63 kiloyum ilk hedef 58
yaz gelmeden sizde başlayın bizle bereber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?