Merhaba hanımalr benide aranıza alın yaz geliyorBen gittikce tombiş oluyorum her gören kilomu yüzüme vurmaya başladı evlendikten sonra 6 kilo aldımm yürüyüş yapıyordum onuda bırakınca geri aldım kilolarıı..
Boyum; 1,58
Kilo : 65
İdeal kilom :53
yardımmmmmmmmm imdaaaaattttttttttttttttttttttt
benide oğlan yıprattııı canımmm bi halledeydik şu çocuğı iyileştirseydik ii olacaktı
teşekkür ederim canım.. Şu günler çok zor geçiyor. Hiçbir işe yetişemiyorum hastayım üstümde bir yorgunluk var.. Misafirlerim vardı yatılı kaldılar.. ( HAFTAİÇİ YATILI MİSAFİR!!!!) haftasonlarıda köye gidince hiçç dinlenecek vakit kalmıyor banaKendimi yemeye içmeye vurdum öküz gibi yiyorum vallahii..
Yarından itibaren isveç diyetine başlıcam bakalım nasıl olcak :)
OFF YAAAAAA
IZGARA KÖFTE SÖYLEDİM
ADAM BANA HABURGER KÖFTESİ GETİRMİŞŞŞ
EKMEK ARASI MAYONEZ KETÇAP TURŞU DOMETES
AMA YEMEDİMM
SADECE KÖFTERİNİ ARINDIRDIM KETCAPTAN MOYANEZDEN ÖYLE YEDİM
AYRAN İLE
İŞTE DIŞARDAN BÖYLE OLUYORRRRRR
Canım inşallah havalar da düzeliyor şu ameliyatı olabilse yavaş yavaş toparlayacak seneye daha rahat olursunuz ama bu zamanlar zor biraz iştte...
Senin işinde zor canım ya dün kızlarla yazışmalara baktım ama yazamadım bence de eşinle ufaktan konuşmaya başla bu durumu köye gidişleri azaltmak lazım...
Ama isveç diyeti ile başlamak çok ağır olmaz mı biraz daha yavaş başlasan bünye diyete alış sa biraz...
offf ya şanssızlık olmuş, sen yarın evden getir yine yasminim yazık yani
bakcez artıkk
zaten evden getireceğim değilse
zayıflamama yavaşlarrr
dışardan yedim mi hep geç zayıflıyommmm
teşekkür ederim canım.. Şu günler çok zor geçiyor. Hiçbir işe yetişemiyorum hastayım üstümde bir yorgunluk var.. Misafirlerim vardı yatılı kaldılar.. ( HAFTAİÇİ YATILI MİSAFİR!!!!) haftasonlarıda köye gidince hiçç dinlenecek vakit kalmıyor banaKendimi yemeye içmeye vurdum öküz gibi yiyorum vallahii..
Yarından itibaren isveç diyetine başlıcam bakalım nasıl olcak :)
Normalde tek başıma bir pide yerim ben hatta yanında ayran ve salata bile yerim
az evvel geldi pide 5 dilim olarak düşün 3 dilim yiyebildim kalanı bıraktım doydum çünkü midem küçülüyor buna çok sevindim bende...
Canım inşallah havalar da düzeliyor şu ameliyatı olabilse yavaş yavaş toparlayacak seneye daha rahat olursunuz ama bu zamanlar zor biraz iştte...
Senin işinde zor canım ya dün kızlarla yazışmalara baktım ama yazamadım bence de eşinle ufaktan konuşmaya başla bu durumu köye gidişleri azaltmak lazım...
Ama isveç diyeti ile başlamak çok ağır olmaz mı biraz daha yavaş başlasan bünye diyete alış sa biraz...
isveç diyeti çok ağır bir diyet
önemli olan sağlıklı ve düzenli beslenmek
önce az az sık sık yemeyi dene
günlük 20dk yürüşe başla
yok çıkamam dersen evde küçük küçük sporda yapabilirsinnnn
dışardan böyle oluyor evet canımOFF YAAAAAA
IZGARA KÖFTE SÖYLEDİM
ADAM BANA HABURGER KÖFTESİ GETİRMİŞŞŞ
EKMEK ARASI MAYONEZ KETÇAP TURŞU DOMETES
AMA YEMEDİMM
SADECE KÖFTERİNİ ARINDIRDIM KETCAPTAN MOYANEZDEN ÖYLE YEDİM
AYRAN İLE
İŞTE DIŞARDAN BÖYLE OLUYORRRRRR
bitecek inşallah duam o yöndeCanım inşallah havalar da düzeliyor şu ameliyatı olabilse yavaş yavaş toparlayacak seneye daha rahat olursunuz ama bu zamanlar zor biraz iştte...
psikolojimi düzeltmem için şok diyete başlamam lazım denicem olmazsa yarıda bırakırım. Yapanların %90ı tavsiye ediyor işe yarıyormuşş ve spor yapıldıgı sürece geri alınmıyormuş
Ben 4 gündür protein ağırlıklı besleniyorm
sonuçları da güzel oldu
gerçii bende ödem çoktu yani su gitti ama yine sonuçtan memnunum yarın akşam sonlandıracağım
ctesi abartmadan yiyeceğim
Bende bugün yediklerimi yazayım
1 puaça
1 dilim kıymalı börek
1 kupa orta şekerli çay
öğlen;
1 tavuk şiş ve kutu kola
diyet için çok güzel bir güntüm saglıksız besinler mevcut
bende ödem var sanırım çünkü 2 haftanın içinde 3-4 kilo artmış kilomgöbek çok kötüü
işte bu yediklerinin hepsi göbek yapıyor canımm
bende açma alırdım sabahları yerdim baktım göbek yağ bağlıyor bıraktım
ben tatlıdan vazgeçerim ama hamurişiyi çok severim ama mecbur vazgeçtim yemicem
bende 10 gün çok yedim aklınıza gelecek herşeyı yedimmmmmm
bir tartıldım pztesi sabah tartıyı kıracaktım nerdeyse
ptesi 1fincan çorba ve ayran ile geçiştirdim
salı sabahı yine aynı kilodaydım
ama bugun şükür düştü
inş ctesi istediğim rakamı görürüm
Bende bugün yediklerimi yazayım
1 puaça
1 dilim kıymalı börek
1 kupa orta şekerli çay
öğlen;
1 tavuk şiş ve kutu kola
diyet için çok güzel bir güntüm saglıksız besinler mevcut
çikolatadan bene vazgeçemiyorum ama kola içtim ya canım istemiyor şimdilik.. akşama yerim kesin birtane
oy oy oy
akşam sadece salata ve yoğurt yiyorsun
dengelemen için
korktum ben sendenyemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tadını biliyorsun çikolatanın
sana ne faydası olacak
benimde şu an çok yiyesim var ama yemiyorummm
su içiyom
bitki çayı içiyom
ayran içiyommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?