yasmin iglonun hazır kaşarlı susamlı böreği var ondan al at fırına pişsin tadı da çok güzel ballım uğraşma başkaafiyet olsunnnnn
canımmmmm
bende dün akşam bugün için (misafir gelecekde)
elmalı kurabiye ve kadayıflı tatlı yaptım bir lokma bile yemedimmm
bunların yanına başka ne yapabilirimmmm
yani misafir kim yasmin
börek yada poğaça birde salata çeşiti yapsan yeter heralde
yasmin iglonun hazır kaşarlı susamlı böreği var ondan al at fırına pişsin tadı da çok güzel ballım uğraşma başka
günaydın kızlar
dün akşam: 2 tane biber dolması, bir kase yoğurt
sütlü nescafe
ara: 1 tane elma
sabah kalkınca 2 bardak limonlu ılık su
2 dl tam buğday ekmeği,4 tane çeri, yarım haşlanmış yumurta, maydonoz,dereotu, kuzukulağı
şimdi de işe geldim yeşilçay bir fincan
yasmin kız kadayıflı çok güzel görünüyorannaa bilmiyom bakam biii
sana whatshaptan gönderdiğimi gördün müüüüü
diyete başladığımdan beri evde yapıyorum sabah 7 de yapıyorum tabii 6 da kalkıyorum o ayrısen kahvaltını işte mi yapıyon evdemiii
ben normalde evde yapıyomdaaa bugun burda yaptımmm
yasmin kız kadayıflı çok güzel görünüyor
bende mi gelsem akşama sana acaba
günaydın kızlar
dün akşam: 2 tane biber dolması, bir kase yoğurt
sütlü nescafe
ara: 1 tane elma
sabah kalkınca 2 bardak limonlu ılık su
2 dl tam buğday ekmeği,4 tane çeri, yarım haşlanmış yumurta, maydonoz,dereotu, kuzukulağı
şimdi de işe geldim yeşilçay bir fincan
oyy o zamana kadar bayağı bir zayıflarım inşallah yaseminde bunlardan yiyebilirimgellll canımmmmmm gelll
zaten myhart mayısta gelecek ya ben size yapacam
myhart elmalı sözüm varrrr
Afiyet olsun canım
yasmin iglonun hazır kaşarlı susamlı böreği var ondan al at fırına pişsin tadı da çok güzel ballım uğraşma başka
ablamın arkadaşı annesi kardeşi kendi
aslında salı gün geleceklerdi salı günde kuzen amaliyat olunca perşembe dedik onlarda akşam aradı sonra geliriz dedi
bende akşam pastaların resimlerini çekip göndericen kararını değiştirdiler gelecek
sakın ben gelmeden yemeyin pastaları diyorrr
yasmin kız kadayıflı çok güzel görünüyor
bende mi gelsem akşama sana acaba
diyete başladığımdan beri evde yapıyorum sabah 7 de yapıyorum tabii 6 da kalkıyorum o ayrı
gellll canımmmmmm gelll
zaten myhart mayısta gelecek ya ben size yapacam
myhart elmalı sözüm varrrr
Zeliş sanada gönderem mi iştahın açılır belkiiiiiiiii
oyy o zamana kadar bayağı bir zayıflarım inşallah yaseminde bunlardan yiyebilirim
oldu bayağı neredeyse bir daha acıktım zeliş
Kesinlikle bence de hazır al uğraşma çokda güzel oluyorlar... Birde salata yaparsın yada kısır tamam işte
evet bende gördüm resimleri afiyet olsun Yasminim sen fazla kaçırma yinede şuan tok olduğum için çok cazip gelmedi ama nasıl dayanacaksın bakalım akşama sen bugünü hafif geçir bari...
Bende anneme gidicem akşam iş çıkışı kesin sarma yapmıştır ne zaman gitsek yapar
Çok erken yapıyorsun birde üzerine çocuklardı işe gelişti koşturma olunca eritiyordur zaten vücut
yeme yasemin ben mantıya ve profiterole bile hayır diyorum sen de dersin arkadaşımyok kesinlikle yemicemmmmmmm
tadlarını biliyommmmm
işyerinde yaparsam saatler olmuyor uyduramıyorum
zaten 9,30-10 gibi ara öğün yapıyorum
yeme yasemin ben mantıya ve profiterole bile hayır diyorum sen de dersin arkadaşım
işyerinde yaparsam saatler olmuyor uyduramıyorum
zaten 9,30-10 gibi ara öğün yapıyorum
yeme yasemin ben mantıya ve profiterole bile hayır diyorum sen de dersin arkadaşım
Ya çok merak ediyorum senin verilecek kilo çok mu fazla ben senin resmini görmüştüm die hatırlıyorum kilolu değilsinki yani bu kadar sıkmadan da verilemez mi fazlalık..
Ben sabah 6 da uyanıyorum 6:20 de evden çıkıyorum kahvaltı mümkün değil zaten canımda istemez 8:30 da yapıyorum kahvaltıyı ve ara öğün yemiyorum çünkü zaten 12 de öğlen yemeği saati ama öğleden sonra ara öğünsüz olmuyor...
Yni onlara hayır demek laızm ama ne bileyim ev halkına mantı yapıyorsan bir iki kaşık tadımlık atılır yani öyle değil mi :)
Akşam oğlana kuru fasulye pilav ısıttım yemek yemedim ama 2 çatal aldım onun tabağından yani
sen de evde yap olmazsa yasminim burada olmuyor aynen dediğin gibi oluyor bende zorlanıyorumen güzeli evde
işte bir lokma alıyom hemen ya tel çalıyor ya müşteri geliyorrrr
yok yok yemicemmmmmmm kesinlikle
ama bu hafta yürüşe tamamen ara verdim ama haftasonu kesin yürürümmmm
zeliş açık ve net 17 kg vermem lazım gersini sen hesap et arkadaşımYa çok merak ediyorum senin verilecek kilo çok mu fazla ben senin resmini görmüştüm die hatırlıyorum kilolu değilsinki yani bu kadar sıkmadan da verilemez mi fazlalık..
Ben sabah 6 da uyanıyorum 6:20 de evden çıkıyorum kahvaltı mümkün değil zaten canımda istemez 8:30 da yapıyorum kahvaltıyı ve ara öğün yemiyorum çünkü zaten 12 de öğlen yemeği saati ama öğleden sonra ara öğünsüz olmuyor...
Yni onlara hayır demek laızm ama ne bileyim ev halkına mantı yapıyorsan bir iki kaşık tadımlık atılır yani öyle değil mi :)
Akşam oğlana kuru fasulye pilav ısıttım yemek yemedim ama 2 çatal aldım onun tabağından yani
evet zeliş çok iri değil hele benim yanımda hiç değil maşallahcanım sen zaten öyle bir fazlalığın yok ki
ufacık tefeciksinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?