Bu Maç Bizim Olacak.....

afiyet olsunnnnn

canımmmmm

bende dün akşam bugün için (misafir gelecekde)

elmalı kurabiye ve kadayıflı tatlı yaptım bir lokma bile yemedimmm

bunların yanına başka ne yapabilirimmmm
yasmin iglonun hazır kaşarlı susamlı böreği var ondan al at fırına pişsin tadı da çok güzel ballım uğraşma başka

yani misafir kim yasmin

börek yada poğaça birde salata çeşiti yapsan yeter heralde

ablamın arkadaşı annesi kardeşi kendi

aslında salı gün geleceklerdi salı günde kuzen amaliyat olunca perşembe dedik onlarda akşam aradı sonra geliriz dedi

bende akşam pastaların resimlerini çekip göndericen kararını değiştirdiler gelecek

sakın ben gelmeden yemeyin pastaları diyorrr

sen kahvaltını işte mi yapıyon evdemiii

ben normalde evde yapıyomdaaa bugun burda yaptımmm

Afiyet olsun canım

yasmin iglonun hazır kaşarlı susamlı böreği var ondan al at fırına pişsin tadı da çok güzel ballım uğraşma başka

Kesinlikle bence de hazır al uğraşma çokda güzel oluyorlar... Birde salata yaparsın yada kısır tamam işte

yasmin kız kadayıflı çok güzel görünüyor
bende mi gelsem akşama sana acaba

diyete başladığımdan beri evde yapıyorum sabah 7 de yapıyorum tabii 6 da kalkıyorum o ayrı

gellll canımmmmmm gelll

zaten myhart mayısta gelecek ya ben size yapacam

myhart elmalı sözüm varrrr

Zeliş sanada gönderem mi iştahın açılır belkiiiiiiiii

evet bende gördüm resimleri afiyet olsun Yasminim sen fazla kaçırma yinede şuan tok olduğum için çok cazip gelmedi ama nasıl dayanacaksın bakalım akşama sen bugünü hafif geçir bari...

Bende anneme gidicem akşam iş çıkışı kesin sarma yapmıştır ne zaman gitsek yapar

yok kesinlikle yemicemmmmmmm

tadlarını biliyommmmm

işyerinde yaparsam saatler olmuyor uyduramıyorum
zaten 9,30-10 gibi ara öğün yapıyorum

en güzeli evde

işte bir lokma alıyom hemen ya tel çalıyor ya müşteri geliyorrrr

yeme yasemin ben mantıya ve profiterole bile hayır diyorum sen de dersin arkadaşım

yok yok yemicemmmmmmm kesinlikle

ama bu hafta yürüşe tamamen ara verdim ama haftasonu kesin yürürümmmm

işyerinde yaparsam saatler olmuyor uyduramıyorum
zaten 9,30-10 gibi ara öğün yapıyorum

Ya çok merak ediyorum senin verilecek kilo çok mu fazla ben senin resmini görmüştüm die hatırlıyorum kilolu değilsinki yani bu kadar sıkmadan da verilemez mi fazlalık..

Ben sabah 6 da uyanıyorum 6:20 de evden çıkıyorum kahvaltı mümkün değil zaten canımda istemez 8:30 da yapıyorum kahvaltıyı ve ara öğün yemiyorum çünkü zaten 12 de öğlen yemeği saati ama öğleden sonra ara öğünsüz olmuyor...

yeme yasemin ben mantıya ve profiterole bile hayır diyorum sen de dersin arkadaşım

Yni onlara hayır demek laızm ama ne bileyim ev halkına mantı yapıyorsan bir iki kaşık tadımlık atılır yani öyle değil mi :)

Akşam oğlana kuru fasulye pilav ısıttım yemek yemedim ama 2 çatal aldım onun tabağından yani

canım sen zaten öyle bir fazlalığın yok ki

ufacık tefeciksinnn

en güzeli evde

işte bir lokma alıyom hemen ya tel çalıyor ya müşteri geliyorrrr

yok yok yemicemmmmmmm kesinlikle

ama bu hafta yürüşe tamamen ara verdim ama haftasonu kesin yürürümmmm
sen de evde yap olmazsa yasminim burada olmuyor aynen dediğin gibi oluyor bende zorlanıyorum
bir birleri birşey söyler diye yapmıyorum

yürüyebiliyoırsan yürü valla

zeliş açık ve net 17 kg vermem lazım gersini sen hesap et arkadaşım
ben kesinlikle ne tadına bakıyorum ne de ağzıma sürüyorum yemiyorum önce vermem lazım ki sonra tadına bakabileyim.
o saatte ben de zorlanıyorum ama yiyorum mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…