akşama ne yemekler var
bende ıspanak
tarhanalı tavuk çorba
yoğurt var
anaaaa biz birbirimizin amma çok şeyini biliyoruz farkındamısınız
akşama ne yemekler var
bende ıspanak
tarhanalı tavuk çorba
yoğurt var
zelişcim yarım saat bekleme canım 4 de yap araöğününü
zeliş benim eşimde ıspanak yemeğini pek yemez
bende patates yemeği yogurt çorbası var
aynen ıspanak ve yoğurt yiyebilirsin ve senin için daha iyi olur.benimde ıspanak yemeğim var oğlan yer de eşim yemiyor ona ne yaparım bilmiyorum düşünmedim hiçbelki sadece tost yaparım. yada kendi yapar :)
Aslında ben bu öğünü akşamla birleştireyim diyordum ama vazgeçtim hemen yiyeceğim ve akşamda 4-5 yk ıspanak yerim boş geçmesin öğünüm değil mi hazır sebze yemeği varken...
benim eşimde yemiyor malesef pehhhhhhhhhhhhhhhhBenim ki genel olarak sebz eyemiyor canım ya ciddi sorun yani, Allahtan oğlanı alıştırdım da o yiyor.. 3 öğün et yese yer yani o derece bende tam tersi
aynı benim eşim bide benimkinde hamur işi tutkusu varBenim ki genel olarak sebz eyemiyor canım ya ciddi sorun yani, Allahtan oğlanı alıştırdım da o yiyor.. 3 öğün et yese yer yani o derece bende tam tersi
aynı benim eşim bide benimkinde hamur işi tutkusu var
benimde ıspanak yemeğim var oğlan yer de eşim yemiyor ona ne yaparım bilmiyorum düşünmedim hiçbelki sadece tost yaparım. yada kendi yapar :)
Aslında ben bu öğünü akşamla birleştireyim diyordum ama vazgeçtim hemen yiyeceğim ve akşamda 4-5 yk ıspanak yerim boş geçmesin öğünüm değil mi hazır sebze yemeği varken...
Günaydın canım naber?günaydınnn bayanlarrr
Günaydın canım naber?
iyiyiymm zelişşş gece kaçamak yaptımm moralim bozukk
sen nasılsın
şimdi habire ılık su ve adaçayı içiyorumm
akşam
yarım kase tavuk çorba
yarım kase ıspanak
bol salata yedim
gece 2de uyandım bi hararet bi canımm tatlı isteği yaktım kendimi
Akşam hafifmiş zaten yemeğin, takılma boşver olmuş bir kere canım...
Dün akşam;
4 yk ıspanak yemeği
3 yk kuzukulağı salatası
Gece 1 bardak süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?