- 21 Haziran 2013
- 2.148
- 648
- 373
- 37
Bu harektleri böyle duruyon kıpırdamıyor musun hiççç :26:
ilk defa mı gördün ya da duydun kızzzzz plnak pozisyonu işte birçok spor videosunda adı geçer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu harektleri böyle duruyon kıpırdamıyor musun hiççç :26:
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
nabersinizzzzzzzzzzz
ben çok yoğunum çokkkkkkkkkkkkkkk
hayır hiç kıpırdamıyosun bi nefes alıyosun![]()
49 zaten benim için ütopik, olsam olsam 50 olurum. Düğünde de 50.5 tum. İyiydi o zamanlar.
O değil de eşceğizimle ilk kez tatil yapacağız, fit olmak istiyorum.
Günaydıngünaydın kızlarrrrrrrrrrr
nabersinizzzzzzzzzzz
günayydın hatunlar ,daha yeni işe geldimmm ,sanırım bugün benim için çabuk biticek![]()
ayy evet değiştirecektim aklımdaydı
cnm senin o zamn çok diyetle alakan olmasın yalnız yediklerine dikkat et faydalı gıdalı şeyler yemeye çalış ve bol bol yürüyüş egzersiz ve spor yap yürü koş ip atla bak birazdan sana bir video atayım onu izle 3 haftada 1 beden incelme ve sıkılaşma
fırsatıı elinden kaçırma derimmm![]()
sıkılaşmak için cnm bunlar bakma öle sabit durur gibi kaldığına o şekilde durdukça inannılmaz çalışıyor vücudun kasların
canım otobüse binmek yerine yürüdüm 2 km yavas yürümedim amacnm sen dün 2 km sadece yürüdün mü yoksa arada bir koşuyormusun da
bende merak ettim o videoyuu:44:Abur-cuburu keseceğim, o konuda saldım kendimi. Bir de hareketlenmem lazım. Videoyu sabırsızlıkla bekliyorum![]()
günaydın tatlımmm ,kolay gelsinnnnn
günaydın
Günaydınn
avatarına bakmamaya çalışıyorum bendee
![]()
iyi gidiyor canım, yukarda yazmıştım ama görmedin sanırım.nasılsın diyet nasıl gidiyr![]()
evet günlük yediklerini paylaşıyorsun canım.Şimdi kızlar biri beni aydınlatsın, burda mönü mü paylaşıyoruz, hangi günler tartılıyoruz?
canım nüfus müdürlüğüne babanla birlikte gidiyosun, kendim ve kızım babamlarda kaldım diyosun, ikametini aldırıyorsun, o zaman sorun olmuyor. Bizim burda öyle halletmiştim ben. bu şekilde dene istersen bir de?yönetmelikte çalışan anne babalar işyeri ikametine yakın okulu tercih edebiliyor ama annneanne babaanne ikamet kabul olmuyor
bir çocuk 18 yaşını doldurmadan anne babadan ayrı ikameti gösterilemezmiişş
diyorum benim işyerime yakın bi okul yok ben organizedeyim diye
çok talep varmış ön kayıt yaptırın eylüle belli olur diyo
pek alma yanlı değil ama Aysun dün bişey dedi okula bağış yapacağınızı söleyin dedi
bilmiyorum bakalım neler olacak
yüzme en iii sporrr ne güzell
günaydın canım.Günaydın kızlar![]()
günaydın kolay gelsinn.günaydın kızlarrrrrrrrrrr
nabersinizzzzzzzzzzz
günaydın canımgünayydın hatunlar ,daha yeni işe geldimmm ,sanırım bugün benim için çabuk biticek![]()
Zelisssssss benide ekle listeyeeeeeee :2::2::2::2::2:
Merhaba arkadaşlar bu sabahtan itibaren 69,7 kg geldim. Sabah evden gerdiğim sandiviçi öğlen et tavuk yada sebzeden 1 porsiyon yiyorum sıfır ekmek..
Hergün 1,30 saat yürüyüş yapıyorum ve elmalı çayımdan 3 fincan içiyorumSimdilik kiloda değişiklik yok ama sanki göbek biraz gitti gibi acaba sıkılaştım mı ama nasıll:26::26: yürüyüş sıkılaştırır mıı :97::97::97:
yok canım görmemişimmiyi gidiyor canım, yukarda yazmıştım ama görmedin sanırım.
evet günlük yediklerini paylaşıyorsun canım.
canım nüfus müdürlüğüne babanla birlikte gidiyosun, kendim ve kızım babamlarda kaldım diyosun, ikametini aldırıyorsun, o zaman sorun olmuyor. Bizim burda öyle halletmiştim ben. bu şekilde dene istersen bir de?
günaydın canım.
günaydın kolay gelsinn.
günaydın canım
tabii ki sıkılaştırır çok güzel gidiyosun canım, devam et bozma sakın.