Bu Maç Bizim Olacak.....

49 zaten benim için ütopik, olsam olsam 50 olurum. Düğünde de 50.5 tum. İyiydi o zamanlar.

O değil de eşceğizimle ilk kez tatil yapacağız, fit olmak istiyorum.

cnm senin o zamn çok diyetle alakan olmasın yalnız yediklerine dikkat et faydalı gıdalı şeyler yemeye çalış ve bol bol yürüyüş egzersiz ve spor yap yürü koş ip atla bak birazdan sana bir video atayım onu izle 3 haftada 1 beden incelme ve sıkılaşma

cnm senin o zamn çok diyetle alakan olmasın yalnız yediklerine dikkat et faydalı gıdalı şeyler yemeye çalış ve bol bol yürüyüş egzersiz ve spor yap yürü koş ip atla bak birazdan sana bir video atayım onu izle 3 haftada 1 beden incelme ve sıkılaşma

Abur-cuburu keseceğim, o konuda saldım kendimi. Bir de hareketlenmem lazım. Videoyu sabırsızlıkla bekliyorum:8::8::8:

fırsatıı elinden kaçırma derimmm:34::34::34::34:

Haklısın, artık seneye kışa kadar abone yenileyemeyeceğim zaten.

sıkılaşmak için cnm bunlar bakma öle sabit durur gibi kaldığına o şekilde durdukça inannılmaz çalışıyor vücudun kasların

Akşam mutlaka deneyeceğim. Bi de squat yapsam aslında çok iyi olur ama çok zorlanıyorum.

ayy bu sene tatilde yalan oldu, bu halde hiç bir yere gitmem bir iki kez havuza giderim o kadar , o bile beni çok kasar , niye salak gibi her gördüğümü yedim ben anlamıyorum ki kendimi, mutlu mu oldum yani, ahh salak kafam , nasıl kızıyorum kendime ya :47:

Zelisssssss benide ekle listeyeeeeeee :2::2::2::2::2:

Merhaba arkadaşlar bu sabahtan itibaren 69,7 kg geldim. Sabah evden gerdiğim sandiviçi öğlen et tavuk yada sebzeden 1 porsiyon yiyorum sıfır ekmek..
Hergün 1,30 saat yürüyüş yapıyorum ve elmalı çayımdan 3 fincan içiyorum :34::34::34: Simdilik kiloda değişiklik yok ama sanki göbek biraz gitti gibi acaba sıkılaştım mı ama nasıll:26::26: yürüyüş sıkılaştırır mıı :97::97::97:

nasılsın diyet nasıl gidiyr :8::8::8:
iyi gidiyor canım, yukarda yazmıştım ama görmedin sanırım.

Şimdi kızlar biri beni aydınlatsın, burda mönü mü paylaşıyoruz, hangi günler tartılıyoruz?
evet günlük yediklerini paylaşıyorsun canım.
yönetmelikte çalışan anne babalar işyeri ikametine yakın okulu tercih edebiliyor ama annneanne babaanne ikamet kabul olmuyor

bir çocuk 18 yaşını doldurmadan anne babadan ayrı ikameti gösterilemezmiişş

diyorum benim işyerime yakın bi okul yok ben organizedeyim diye

çok talep varmış ön kayıt yaptırın eylüle belli olur diyo

pek alma yanlı değil ama Aysun dün bişey dedi okula bağış yapacağınızı söleyin dedi

bilmiyorum bakalım neler olacak

:1::1::1::1::1:

yüzme en iii sporrr ne güzell
canım nüfus müdürlüğüne babanla birlikte gidiyosun, kendim ve kızım babamlarda kaldım diyosun, ikametini aldırıyorsun, o zaman sorun olmuyor. Bizim burda öyle halletmiştim ben. bu şekilde dene istersen bir de?

Günaydın kızlar :29:
günaydın canım.

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

nabersinizzzzzzzzzzz

ben çok yoğunum çokkkkkkkkkkkkkkk
günaydın kolay gelsinn.
günayydın hatunlar ,daha yeni işe geldimmm ,sanırım bugün benim için çabuk biticek :52::52::52::52::52::52::52:
günaydın canım:16:
Zelisssssss benide ekle listeyeeeeeee :2::2::2::2::2:

Merhaba arkadaşlar bu sabahtan itibaren 69,7 kg geldim. Sabah evden gerdiğim sandiviçi öğlen et tavuk yada sebzeden 1 porsiyon yiyorum sıfır ekmek..
Hergün 1,30 saat yürüyüş yapıyorum ve elmalı çayımdan 3 fincan içiyorum :34::34::34: Simdilik kiloda değişiklik yok ama sanki göbek biraz gitti gibi acaba sıkılaştım mı ama nasıll:26::26: yürüyüş sıkılaştırır mıı :97::97::97:
:nazar::nazar::nazar::46::46::46:
tabii ki sıkılaştırır çok güzel gidiyosun canım, devam et bozma sakın.

$3-4.webp

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

iyi gidiyor canım, yukarda yazmıştım ama görmedin sanırım.

evet günlük yediklerini paylaşıyorsun canım.
canım nüfus müdürlüğüne babanla birlikte gidiyosun, kendim ve kızım babamlarda kaldım diyosun, ikametini aldırıyorsun, o zaman sorun olmuyor. Bizim burda öyle halletmiştim ben. bu şekilde dene istersen bir de?

günaydın canım.

günaydın kolay gelsinn.

günaydın canım:16:
:nazar::nazar::nazar::46::46::46:
tabii ki sıkılaştırır çok güzel gidiyosun canım, devam et bozma sakın.
yok canım görmemişimm :8:

Back
X