- 18 Haziran 2024
- 600
- 9
- 16
- 26
- Konu Sahibi Meryemasiye1
Biriyle konuşmaya başladım kısa zaman önce kafama takılan bir şey var. Aslında bu erkek nazarında değil de genel olarak sormak istiyorum bu kişi üzerinden örnek vererek. Bir kere konuşurken bana müsait değilim şimdi dedi ama bunu güzelce ifade etmedi. Güzelce derken bir " Ben şu an yazamıyorum demek vardır birde benim sorumluluklarım senden önemli gibi demek vardır. Bende biraz tepki gösterince bu konuda sen sürekli ilgi bekliyorsun ben sana patronun yanında dahi yazıyorum demeye başladı birden. Bende " Daha şimdiden bu ufacık şeyleri yüzüme vuruyorsan cidden fedakarlık yapsan ne olacak" Dedim. İşte baya garibime gitti. Sonra da bu konuda birbirimize ait olmadığımızı ben her ne yapılırsa yapılsın ters düşünce dile getirilmemesini savundum ve hayatımdan çıkarmak istedim. Hayatımdan giderken dediği şey şu sen tabi üni okumuş kızsın zekisin benim gibi birini ne yapacaksın dedi. Genelde böyle insanlar hep vardır kadın erkek fark etmez. Böyle kişiler neden olaya böyle yaklaşır ve bu durumda ne yapılmalı? Fikirlerinize ihtiyacım var?