• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu mesaj ne demek oluyor? Sabahtan beri düsünüyorum anlamis degilim..

Yazyagmuruuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
17
0
36
Diğer
Arkadaslar, sabah face`e girdigimde sevdigim kisinin profiline baktim (her sabah gibi), ve su yaziyordu;

Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. Bir kelebek avcısı bile çalıların yırttığı ayaklarla koşmak zorundaysa, hayatın anlamını eliyle koymuş gibi bulmak kimin harcıydı!
filiz taşduvar..

o `filiz taşduvar` arkadas listesinden bir bayan arkadasi. arkadasca mi, yoksa aralarinda ask mi var sizce? ben cözemedim. Yani altina adini yazdigi bayan arkadasi kendisine dogumgünü mesaji olarak `iyiki dogdun bilader, iyiki varsin` yazmisti yaklasik 3 ay önce.. `bilader` diye hitap etmisti, kardes gibi yani, bende ondan sasirdim, nasil ask yasayabilirler diye.. üstelik ayri sehirdeler, cokta uzak olmasa (izmir-manisa). Ben sabahtan beri düsünüyorum ama yinede bilemedim, kendisinede soramam. Sizce ne olabilir?? Ya resmen karnima agrilar girdi.. Bu mesajda ask iceren bir sey mi var, ben saglikli düsünemiyorum..

(Ha bu arada `filiz taşduvar` aslinda baska bir isme sahipti :1: ama yinede bu isme benzer birseydi, ben gizlilik nedeni ile degistirdim, ama mesaj falan gercek, sadece `filiz taşduvar` ismini ben uydurdum, gercekte baska bir bayan ismi yaziyor orada..)

Son düzenleme:
kaçtır bu face konularıyla karşılaşıyorum ne gereksiz şey bu facebook yaa ,neyse konuya gelirsek birader diye yazmış kıskanılıcak bişey göremedim ortada sözlere anlam yükleme bence hoşuna gittiği için yazmış olabilir

filiz taşduvar'ın profil duvarına bir bak aynı yazı var mı? Eğer varsa söyleyeyim, seninki o yazıyı filizin duvardan kopyalamış ve alıntının sonunu silmeyi unutmuş;) böyle yazılara imza atmak moda çnkü facede.

benim aklıma şey geldi belki kız söylemiştir bu yazıyı ona ya da kız yazmıştır, o da ondan aldığı için altına ismini yazmıştır.başka bişey gelmedi valla aklına.bi de sevdiğim kişi diyosun, beraber misiniz anlamadım onu.beraberseniz böyle bişey varsa bile apaçık yazmaz heralde.altına o ismi atarken 10 kere düşünür.

kaçtır bu face konularıyla karşılaşıyorum ne gereksiz şey bu facebook yaa ,neyse konuya gelirsek birader diye yazmış kıskanılıcak bişey göremedim ortada sözlere anlam yükleme bence hoşuna gittiği için yazmış olabilir

ama biraderi 3 ay önce dogumgunun kutlarken yazmisti o bayan, yalniz o erkek olan arkadasim bugun yazmis o yaziyi, ve altinada o kadinin adini yazmis, ben ondan merak ettim :50:

Arkadaslar, sabah face`e girdigimde sevdigim kisinin profiline baktim (her sabah gibi), ve su yaziyordu;

Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. Bir kelebek avcısı bile çalıların yırttığı ayaklarla koşmak zorundaysa, hayatın anlamını eliyle koymuş gibi bulmak kimin harcıydı!
filiz taşduvar..

o `filiz taşduvar` arkadas listesinden bir bayan arkadasi. arkadasca mi, yoksa aralarinda ask mi var sizce? ben cözemedim. Yani altina adini yazdigi bayan arkadasi kendisine dogumgünü mesaji olarak `iyiki dogdun bilader, iyiki varsin` yazmisti yaklasik 3 ay önce.. `bilader` diye hitap etmisti, kardes gibi yani, bende ondan sasirdim, nasil ask yasayabilirler diye.. üstelik ayri sehirdeler, cokta uzak olmasa (izmir-manisa). Ben sabahtan beri düsünüyorum ama yinede bilemedim, kendisinede soramam. Sizce ne olabilir?? Ya resmen karnima agrilar girdi.. Bu mesajda ask iceren bir sey mi var, ben saglikli düsünemiyorum..

(Ha bu arada `filiz taşduvar` aslinda baska bir isme sahipti :1: ama yinede bu isme benzer birseydi, ben gizlilik nedeni ile degistirdim, ama mesaj falan gercek, sadece `filiz taşduvar` ismini ben uydurdum, gercekte baska bir bayan ismi yaziyor orada..)

'bilader' dıyecek kadar samımıyetlerı varsa bu bariz arkadaşcadır.. kesınlıkle ask ıçerıklı bı olay goremedım ben. bız kızlar kuruntularımızla yaşarız:) amaa gerekk yok tabii

Aralarında geçen bir diyalogla, ya da yaşadıkları bir olayla ilgilidir muhtemelen. Üzerinde durma içinde aşk geçiyormuş gibi gelmedi bana sözlerin.

filiz taşduvar'ın profil duvarına bir bak aynı yazı var mı? Eğer varsa söyleyeyim, seninki o yazıyı filizin duvardan kopyalamış ve alıntının sonunu silmeyi unutmuş;) böyle yazılara imza atmak moda çnkü facede.

katılıyorum arkadaşa
erkek arkadaşın değil mi sor neden diye

ya alıntı yaptığını belirtmek için yada ona hitaben yazılmış bi yazı yani 2 ihtimal var ..:21:

Eğer ona hitaben yazılmış bir söz ise yine 2 ihtimal var ....:31:

Ya hayatta güçlü ol zorluklar yıldırmasın mesajı vermeye çalışıyor filiz kankasına :37:

Ya da sana ulaşmam da türlü engeller olsada bunlar sana daha çok kıymet katıyor demek istiyor..:ssz:

SÖzelim iyidir bana güvenebilirsin :1::23:

filiz taşduvar..

bu sözden bırşey anladıysam arap olayım :27:

ama şöyle bırşey var bence bu bırader ayağına yatan kız arkadaşlar daha da tehlıkelı oluyor
dıkkat etmende fayda var dıcem ama sız çıkmıyorsunuz kı :26:
takma kafana ya uzak dursan olmaz mı :26:

yanlış bilmiyorsam Mevlana'ya ait bu sözler. kişiye özel yazılmamış yani.

Son düzenleme:
yanlış bilmiyorsam Mevlana'ya ait bu sözler. kişiye özel yazılmamış yani.

Evet haklısınız, Mevlana'ya ait bir sözdür ve çok güzel mesajı vardır. Bu sözlerden bir gönül ilişkisi çıkarmak aşırı şüphecilikten öteye gitmez. Sözün anlamı emeğin, sabrın, çabalamanın sonucunda elde edilenlerin daha kıymetli olduğunu anlatır. Bir de dini anlamı vardır, her duanın hemen kabul olmasının bir anlamı olmadığını da ifade eder. Yani kısacası sabrın ve emeğin önemini vurgular.

Ben konu sahibinin mesajında da ilk okuduğumda gönül ilişkisi hissetmedim. Bu sıralarda facebook da böyle sözler yazıp profilde paylaşmak çok moda.

Kısacası her şeyden nem kapmanın bir alemi yok.

kzin orofiline bak eger onda da o soz varsa o dan aldigi icin alintiyi yaptigi kisiyi yazmistir altina imza gibi..

ya da kardes gibiyse kiza gonderme yapmistir :

a) moral verme amacli

b) sana hep asiktim ama ulasamadim falan gibi...

kızın profilinden almışsa eğer bence onun için paylaşmış olabilir ismini yani alıntı olduğunu belirtmek için ya da aralarında birşey olduğu için değil de diyalogları samimi anladığım kadarı ile bilader felan diye hitap ettiğine göre onun sorunu için sana hitaben bir söz durumuna uygun dercesine bir paylaşım demek için belki paylaşıp adını yazmıştır yani bence..

ay allah askına ya nevar bunda herkes herkezın yazısını begenıp kendı profılınde paylasıyor bukadarda supecı olmayalım havadan nem kapıyoruz valla az oncede benım facemde paylastıgım komık bır alıntıya 45 50 yaslarındakı rayıf abım begenmıs altınada yorum yapmıs yasemın yengen kalp krızı gecırmıs dıye:1:
cok sukur yengem ıyımıs ama neler paylasır olduk nerelerde yorumlar yapar olduk ya:52:

Son düzenleme:
:D bende kudururdum niye yazmışkiiii derdim bu kadarda kalmaz mesaj atardım teşekkür ederim felan:D sevgilimin ağzından konuşurdum allahım neler diyorum ama yapardım cidden:D arkadaşlar radikal kararlar hep mutlu ediyor beni oyüzden nişanlımın face arkadaşlarını elden geçirip sorun yaratabilecekleri rica edip temizletmiştim çünkü bende ona evet dedigimde sıkıntı yaratacak kişileri silmiştim huzurlu bir hayat için gerekli benceeee;)

Back
X