- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
ben 26 o 29 yaşındaYaşlarına göre değişir bence, yaşınızı bilmiyorum ama bende eşimde mesajlaşmaktan nefret ederiz, arayıp haber vermek daha kolayımıza gider.
Flörtleşme döneminde de aynıydık. Yani bu kişiden kişiye değişir bence, birde çok geç oldu mesaj atıp uyandırmayayım diye düşünmüş olabilir hemen kötü düşünmeyelim.. Bence neden yazmadın gibi bişeye girişme, ondan bir mesaj bir arama bekle bakalım böyle devam ederse yavaştan sende uzaklaş..
nasıl eğitecemErkekler böyledir düşünemezler bu kadar ayrıntılı onları eğitmek gerekir
hayır başka sorunumuz yok aksine yan yana iken iyi anlaşırız. Sadece gün içinde bana nerde olduğunu pek demezKimi insan mesajlaşmayı pek sevmez. Eğer başka sorunlarınız yoksa sırf bu yüzden tartışma çıkarmayın bence.
bende bulamıyorum dediğim zaman çok konuşmuş kız durumuna düşmek istemiyorumAhhh bemim iliskilerimde hep kanayan yaramdir bu bahsettiginiz olay ben bir çaresini bulamadim
Mesela ben eşim le ilk tanıştığım zaman hiç aramaz sürekli mesajla konuşurduk ama nasıl bir mesaj 1 dk bile ara vermeden baktım bu böyle olmayacak 24 saat mesaj la konuşamam ben sıkılırım eşime ben böyle sevmiyorum sürekli ergenler gibi mesaj atacağımıza arayıp konuşalım hep derdimizi daha iyi anlatırız vs ondan sonra eşim 2 saatte bir sürekli arardı konuşurduk mesaj çok aza indi yani bazı konularda onları yönlendirmek lazım ne istiyorsanız söyleyin mesela gece uyurken iyi gclr mesajı sabah günaydın mesajı gibi o da yapmak isterse yapar.nasıl eğitecem
mıç mıçlıktan ziyade en azından şuraya geldim buraya geldim demesi lazımÇok mesaj yazan çok seviyor mu demek oluyor? Mıç mıç mesaj nedir
sabah günaydın mesajı atar bazen bende atarım iyi geceler mesajı da atarız birbirimize ama dün neden böyle yaptı. Bunda da arama yok gün içinde hiç aramaz. İlişkimiz yeni olduğu için ben demeye çekiniyorum dersem uzaklaşır mı benden ayıp olur mu sıkılır mı diyeMesela ben eşim le ilk tanıştığım zaman hiç aramaz sürekli mesajla konuşurduk ama nasıl bir mesaj 1 dk bile ara vermeden baktım bu böyle olmayacak 24 saat mesaj la konuşamam ben sıkılırım eşime ben böyle sevmiyorum sürekli ergenler gibi mesaj atacağımıza arayıp konuşalım hep derdimizi daha iyi anlatırız vs ondan sonra eşim 2 saatte bir sürekli arardı konuşurduk mesaj çok aza indi yani bazı konularda onları yönlendirmek lazım ne istiyorsanız söyleyin mesela gece uyurken iyi gclr mesajı sabah günaydın mesajı gibi o da yapmak isterse yapar.
bende öyle yapıyorum yazar sa yazarım hep ondan beklerim tabi nadir de olsa arada bende atarım.Erkekler böyleeee malesef bizim kadar detaylı düşünmüyorlar ve bizii delirtiyorlar ne yapıyorsa sen de aynısını yap kendini kasma
Eğer size karşı gerçekten bisey ler hissediyorsa neden uzaklassinki bizim de çok yeniydi o zamanlar zaten seven insan sürekli aramak konuşmak istersabah günaydın mesajı atar bazen bende atarım iyi geceler mesajı da atarız birbirimize ama dün neden böyle yaptı. Bunda da arama yok gün içinde hiç aramaz. İlişkimiz yeni olduğu için ben demeye çekiniyorum dersem uzaklaşır mı benden ayıp olur mu sıkılır mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?