- 23 Şubat 2018
- 914
- 1.436
- 63
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
işte bu sıkıntı ama bende daha tam tanımadan kestirip atmasam diyorum
bunun yaşı da genç 29. Peki sen bu olayı nasıl çözdün. Buda aynı saatler sonra cevap verir. Ben bunu nasıl düzeltecem bilmiyorumBen bu sebebten ilişkimi bitiriyordum neredeyse. Sonra mantıklı düşününce adam zaten kırklı yaşlarda ergen gibi whatsap filan alışkanlığı yok. Bu konuda çok takılmamaya karar verdim. Şimdi güzel giden bir mesaj trafiğimiz var. Önceden benim yazdıklarımı bile görmezdi şimdi en azından dakikasında cevap yazıyor. Yani tek sorun mesajsa çok takılmayın
bazen mesajlarımı görüldü yapıyor deli oluyorum.Ben bu sebebten ilişkimi bitiriyordum neredeyse. Sonra mantıklı düşününce adam zaten kırklı yaşlarda ergen gibi whatsap filan alışkanlığı yok. Bu konuda çok takılmamaya karar verdim. Şimdi güzel giden bir mesaj trafiğimiz var. Önceden benim yazdıklarımı bile görmezdi şimdi en azından dakikasında cevap yazıyor. Yani tek sorun mesajsa çok takılmayın
yazışmak değil olay yani bir insan neden bir yerde olduğunu demez ve ya benim nereye gittiğimi merak etmezGerçekten şu yazismaktan ne anlıyorsunuz?
Bu yüzden ayrıldım
İşte bende bu durumda karşı tarafa dedim ki 'Bekçim misin benim' dedim. Bilmiyorumyazışmak değil olay yani bir insan neden bir yerde olduğunu demez ve ya benim nereye gittiğimi merak etmez
Gerçekten şu yazismaktan ne anlıyorsunuz?
Bu yüzden ayrıldım
zaten öyle yapacam artık mesaj attım görüldü attı 2 saat sonra cevap verdi bende baktım gördüm cevap bile vermedimSizde yazmayin kacan kovalanir
aynen öyle ben sürekli mesajlaşmaktan kastım değil ama bir insan da bu kadar boş bırakılmazAnladığı veya anlamlandırdığı birşey varki dert olmuş içine size ne?
bekçilik değil sonuçta sevgilimin nerde olduğunu merak ediyorum ve bu insan ara sıra gece mekanlarına takılan insan ve ve bana dediği şey bundna 3 4 sene öncesi karı kız hayatım çok tu ama artık yok diyor gel de güvenİşte bende bu durumda karşı tarafa dedim ki 'Bekçim misin benim' dedim. Bilmiyorum
tabiki öyle ama insan bekliyor karşı taraftanEğer çalışıyorsa gün içinde yazamaması çok normal. İşten çıktıktan sonra bir kere arasa yeterli benim için. Sürekli elde telefon mesajlaşmayı sevmiyorum, zamanım da yok zaten. Sıfır beklenti sonsuz mutluluk demişler. Eğer konuşmak istiyorsanız siz mesaj atın ama meseleyi sen yazdın ben yazdım inatlaşmasına çevirmeyin
çok değil yeniİyi geceler diye yazmaması anormal değil de
Gün içinde yazmaması aramaması sıkıntı tabi
Kaç aylık bu ilişki
Erkekler ilişki rutine dönünce ilgisizleşiyor işte
asıl bundan size ne?Anladığı veya anlamlandırdığı birşey varki dert olmuş içine size ne?
Yeniyse ilgili olması lazım seni tanıma adınaçok değil yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?