BU MESAJ OLAYI NEDİR?

İlişkiniz yeniyse kendini biraz ağırdan satıyor gibi geldi bana. Merak uyandırayım cool olayım havasında gibi. Niye yazmadın falan sakın demeyin ha. Ama gün içinde kısa aramalar yapabilirsiniz her şeyide karşıdan beklemeyin.

Maalesef bunu siz degistiremiyorsunuz. Huyu nasılsa öyle devam yaş 29 olmuş. Biz flortlesirken sabah 5 6lara kadar mesajlasirdik. Benim dersimin olmadığı gün okulda noluyo tek tek yazardi ben sormadan ne yedi kim ne dedi hava nasil vs. adam sevmiyorum aklima gelmedi der kapanir konu hesap sormayin derim ben

Çok basit. Yanyana iken dikkat edin mesajlaşmaları oluyor mu? Yani bazı insanlar mesaj sevmez direk arar yada kısa öz gerekli yerde telefon kullanır. Bunu öncelikle gözlemleyin. Eğer sizle iken arkadaşları ile falan mesajlaşıyorsa o zaman size karşı bir sıkıntı var demektir.

hayır benle iken sadece gruptan mesaj gelir onlara bakar çıkar. Bir şey oldu mu arkadaşlarını arar. yanımda birine öyle çok mesaj yazmaz yassa bile işle akalakı bir durum vardır ondan çok yazar

bende öyle yapıyorum artık ben ondan erken uyandığım için ben atardım bazen günaydın mesajı ama baktım gece o yazmamış bende günaydın mesajı atmadım
Bunu birde görev olarak düşünmeyim derim
Uyandım mesaj atmalıyım eve geçiyorum aramalıyım vs gibi
Tabiki gün içinde ne yapıyorsunuz paylasın ama illa 9 oldu günaydın mesajı atılmalı dşye bişey yok

hayır benle iken sadece gruptan mesaj gelir onlara bakar çıkar. Bir şey oldu mu arkadaşlarını arar. yanımda birine öyle çok mesaj yazmaz yassa bile işle akalakı bir durum vardır ondan çok yazar
O zaman çok takılmayın. Bende telde konuşmayı çok sevmem. Bu yüzden sevgilimle sorun yaşamıştık. O da sizin gibi kafasında büyütmüştü. Kendi kendine yazıp çizmişti beyninde. Sonra gerçekten telefonda konuşmayı sevmediğimi nihayet anladı. O yüzden sizde biraz zaman verin ve konuşun bu durumu. Belki sizden de bişeyler beklediği içinde olabilir.

gün içinde seni arar mı peki ilk zamanlar yeni başladığınız da nasıldı
Sabah günaydın yazar başlarda onu bile yazmıyordu çalışıyorum yoğun oluyorum diyodu ama o yazmadan ben kesinlikle yazmadım mecburen yazmaya alıştı bide gece yatmadan arar yarim saat konuşuruz o kadar zaten gece konuştuğumuz için gün içerisinde konuşacak pek bisey yok bir yere gidilecekse ikimizde yazarız birbirimize haber veririz

yeniyiz diye konuşmaya çekiniyorum. Ne der ne söyler diye nasıl dile getirrim kırıp incitmeden

hayır bunda o da yok geçenler de ilk defa gece 2 idi uyumamıştık birden görüntülü aradı ilk defa ama gün içinde hiç aramaz haftada 1 veya 2 defa buluşuruz

hayır bunda o da yok geçenler de ilk defa gece 2 idi uyumamıştık birden görüntülü aradı ilk defa ama gün içinde hiç aramaz haftada 1 veya 2 defa buluşuruz
Sevgisinden eminmisiniz peki bunu size hissetiriyor mu ? kendinizi özletin arasa açmayın isim var müsait değilim vs.bulusmayida daha aza indirin hep bi bahane bularak sizi gormediginde özlüyor mu bi buna bakın çünkü bu hareketleri sevmiyor gibi görünüyor malesef

bilmiyorum kafam allak bullak zaten bende o kadar çok onun üstüne düşmüyorum meraklı gibi

Şimdi burda birsürü ''cool kadın'' size yüklenecek. hazırsanız başlayın :)
Bekarken öle çok çok flörtlerim olmadı ama sapla samanı ayaırabiliyor insan, sevgi paylaşımı olan insanlar bukadar mesafeli olmaz-istese de olamaz.

Bunun sizle alakası bile olmayabilir.Anlattıklarınız kadarıyla bu ilişkiye pek önem vermiyor gibi..olsa da olur olmasada olur yaklaşımı hissetiriyor burdan bile.

Karar sizin.ama beni gün içinde arayıp sormayan, seni önemsemeiyorum mesajları veren biriyle flört etmezdim. Evli olsanız durum değişir nasılsa akşamları beraber olacaksınız telefon iletişimi çok önemli olmayabilir ama daha sevgiliyken böyle ''sana karşı nötrüm olsanda olur olmasanda olur'' havaları olmamalı bana göre.

işte bu sıkıntı ama bende daha tam tanımadan kestirip atmasam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…