- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.781
- 158
evet taniyor beni ama her defasinda keske anlasabilsek keske sevgilim olsan diyor, seviyor biliyorum. benimde ilk ve tek flortum oldugu icin mi bilmiyorum unutamiyorum.. kavga dahi etsek aradan yillar gecse gelir bulur beni
insan anliyor ama kabullenmek istemiyor. mesaji gorunce gidip telefonu kafasinda kirasim geliyor ama ayri ulkelerde yasiyoruz olmuyor :)Gezelim tozalım seviselim demis acik acik..nesini anlamadiniz ki?
Size uygun değilse hayir uygunsa evet dersiniz..
Muhafazakar olduğunuzu yazmissiniz.oda bunu bildigi icin acikca beklentilerini yazmis iste.
evet gercekten oyle.. erkek milleti guven olmuyorRahat olan biriyse ve senle birlikte olmadiysa ondan hevesli olabilir.
Yalniz kalinca birini bulamayinca sana donuyor olabilir.
Bunlari dusun canim sonra uzulme akil mantik devre disi kalinca sonra tekrar akil basa gelince uzulme.
Bu nasil bi istek ya?? Tmam sevgilisin belki cok asiksin ama hoslandigin yada sevdigin kisi ile sevismek bana ters, bize ters. Kadin milletine ters. Cok muhafazkar degilim, kapali degilim ustune yillardir Avrupa'da yasamis arkadas cevrem gay, biseksuel, ateist ne varsa artik oyle cevrem var.. Ama bu kadar rahatlik da olmaz bu ne yaBeni kabul edersen sevisicez buna hazirlikli ol demek istemis
Ay ohhinsan anliyor ama kabullenmek istemiyor. mesaji gorunce gidip telefonu kafasinda kirasim geliyor ama ayri ulkelerde yasiyoruz olmuyor :)
Bunu cidden sormuyorsun değil mi?Niyeti nedir?
Hayır sevmiyor. seni sadece cinsel manada istiyor. Seninle takılmak gününü gün etmek istiyor tıpkı diğer kızlarla yaptığı gibi. Bunu ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar iyi.evet taniyor beni ama her defasinda keske anlasabilsek keske sevgilim olsan diyor, seviyor biliyorum.
Bir de üzerine tutarsızlık eklenince tabi tadından yiyemiyorum.Su yasima kadar erkek arkadasim bile olmadi. Arkadaslarim evleniyor hatta cocugu bile oluyorken benim bi sevgilimin dahi olmamasi garip geliyor.
Niyeyse şu cevap üzerine fake olduğunuzu dusundümBu nasil bi istek ya?? Tmam sevgilisin belki cok asiksin ama hoslandigin yada sevdigin kisi ile sevismek bana ters, bize ters. Kadin milletine ters. Cok muhafazkar degilim, kapali degilim ustune yillardir Avrupa'da yasamis arkadas cevrem gay, biseksuel, ateist ne varsa artik oyle cevrem var.. Ama bu kadar rahatlik da olmaz bu ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?