Bu mesajla ne demek istedi? Yardim

evet taniyor beni ama her defasinda keske anlasabilsek keske sevgilim olsan diyor, seviyor biliyorum. benimde ilk ve tek flortum oldugu icin mi bilmiyorum unutamiyorum.. kavga dahi etsek aradan yillar gecse gelir bulur beni

Rahat olan biriyse ve senle birlikte olmadiysa ondan hevesli olabilir.

Yalniz kalinca birini bulamayinca sana donuyor olabilir.

Bunlari dusun canim sonra uzulme akil mantik devre disi kalinca sonra tekrar akil basa gelince uzulme.

Gezelim tozalım seviselim demis acik acik..nesini anlamadiniz ki?
Size uygun değilse hayir uygunsa evet dersiniz..
Muhafazakar olduğunuzu yazmissiniz.oda bunu bildigi icin acikca beklentilerini yazmis iste.
insan anliyor ama kabullenmek istemiyor. mesaji gorunce gidip telefonu kafasinda kirasim geliyor ama ayri ulkelerde yasiyoruz olmuyor :)

Rahat olan biriyse ve senle birlikte olmadiysa ondan hevesli olabilir.

Yalniz kalinca birini bulamayinca sana donuyor olabilir.

Bunlari dusun canim sonra uzulme akil mantik devre disi kalinca sonra tekrar akil basa gelince uzulme.
evet gercekten oyle.. erkek milleti guven olmuyor

Beni kabul edersen sevisicez buna hazirlikli ol demek istemis
Bu nasil bi istek ya?? Tmam sevgilisin belki cok asiksin ama hoslandigin yada sevdigin kisi ile sevismek bana ters, bize ters. Kadin milletine ters. Cok muhafazkar degilim, kapali degilim ustune yillardir Avrupa'da yasamis arkadas cevrem gay, biseksuel, ateist ne varsa artik oyle cevrem var.. Ama bu kadar rahatlik da olmaz bu ne ya

insan anliyor ama kabullenmek istemiyor. mesaji gorunce gidip telefonu kafasinda kirasim geliyor ama ayri ulkelerde yasiyoruz olmuyor :)
Ay ohh
Daha ne?

Konu açmaya bile değmez.
Tek başına çık dışarı
Ben hep öyle yaparım. Dışarda gördüğüm ilgi nedense, o günü kurtarır.
Telefondan kk okur kahve içerim,
Sonraki zaten başka güneş doğuyor, yeni gün başlıyor falan.
Arkadaş yoksa bile, en azından tek başına yürüyüş

evet taniyor beni ama her defasinda keske anlasabilsek keske sevgilim olsan diyor, seviyor biliyorum.
Hayır sevmiyor. seni sadece cinsel manada istiyor. Seninle takılmak gününü gün etmek istiyor tıpkı diğer kızlarla yaptığı gibi. Bunu ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar iyi.
Seven insan başkasıyla olmaz. Seven kişi sevdiğini iddia ettiği kişi ile içki içemediği sevişemediği için uzak durmaz.
başkasıyla her haltı yiyecek ama bir yandanda seni sevecek! Ne güzel istanbul!
Bu kadar saf olmayın gözünüzü seveyim..

Nedense nick seçiminiz ve bu kadar açık bir cümleyi "Ne demek istedi?" şeklinde sormanız tuhafıma gitti.

Bu sizin bir önceki konunuzdan alıntı:
Su yasima kadar erkek arkadasim bile olmadi. Arkadaslarim evleniyor hatta cocugu bile oluyorken benim bi sevgilimin dahi olmamasi garip geliyor.
Bir de üzerine tutarsızlık eklenince tabi tadından yiyemiyorum.

Neyse, bana konu tam da bunun için açılmış gibi gelse de, umarım buraları "Genişlik, ehhlaksızlık, kullandırma kendini, novmissizzz" yorumları ile polemiklere sürüklenmez.

Hayat tarzlarınız zıt, sizden olmaz diyeyim bari son olarak.

Niyeyse şu cevap üzerine fake olduğunuzu dusundüm

Takılmak istiyorum diyor
Adam açık oynuyor
Bu istekleri sana uymuyorsa görüşmeyi kesmelisin
Çünkü sevgilisiyle yaşamak istediği şeyleri açıkça söylemiş

Seninle çok rahat bir birliktelik kurmak istemiş.daha önce yaşayamamışsınızda içinde kalmış geri dönmüş gibi.bence çok ciddiye almayın

Cok acik yazmis nesini anlamadiginizi anlamadim. Siz muhafazakarmissiniz. O da degilmis. Kisaca birbirinize uygun degilsiniz. Donup dolasip birbirinizi buldugunuz falan da olayi romantiklestirmeye calisma hareketleri. Bence kendinize uygun birini bulmaya calisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…