Bi de sevişmek kadın milletine ters demiş gkgkfkfkfk komiksiniz
Kadınlar sevişmiyor aaa senin haberin yok muydu? Sporla çoğalıyoruz biz, arta kalan zamanlarda da fotosentez yapıyoruz.
Ben muhafazakarlıktan kast edileni anlamıyorum...
Şimdi kişi bunu dini hassasiyet ile söylüyorsa, sevgilisi de olmasın.
Ama ‘sevgilim olsun, el ele diz dize oturalım, koklaşalım, gezelim tozalım, ama birliktelik tüüüü kaka’ dediğinde
Aklıma direkt meşhur Aysen Gruda repliği geliyor,
“Annem göster ama elletme dedi” :))
Ah bu KK’nin “minnoş” hatunları! :)Ya bir de kullanacak edecek diye neden yazıyorsunuz hanımlar? Her insanın ilişkiden beklentisi farklı olabilir, bu illa "kullanacağı" anlamına gelmez. Kızı zorla eve davet edip bir şeyler yapmaya çalışsaydı evet kullanıyor derdik belki ama adamın ilişkiden beklentisi sevgilisiyle içki içmek, sevişmek, rahat rahat gezmek tozmak olabilir. Konu sahibi kızımızın da böyle değil, daha az temaslı, daha uzaktan konuşmalı bir ilişki beklentisi olabilir. İlişki anlayışları birbirine uymuyor, denemişler belli ki uyuşuruz bir noktada diye ama o kadar zıtlar ki olmamış. Neden hemen erkek tarafı "kullanan" oluyor? Kafa yapılarınızın uymuyor olması bir tek sizin anlayışınızın doğru olduğu anlamına gelmez.
Ah bu KK’nin “minnoş” hatunları! :)
Şahsım adına 7 yıldır sürdürdüğüm bir ilişkim var. Rakı içiyoruz, baş başa tatile falan gidiyoruz. Galiba ağır kullanılıyorum.
E yani. O biraz da aynen dediğin gibi "Sevişirsem basit kadın olurum beni kullanır atar" mantığından kaynaklı. Kendimizi defolu mal gibi gördükçe erkekler de öyle görüyor işte. Karşıya ne yansıtırsak o.
bence adam sen muhafazakarsin biliyorsun ben degilim o yuzden bu is olmaz zorlamayalima getirmis (cok mu iyimserim)
Oyle olsa guzelsin cekicisin demez ki bence gayet sansini denemis.
Her kuşu şey yaptım bi leylek kaldı klişesindeki leylek sizsiniz.
Dürüstlüğü takdire şayanAdamın mesajı çok açık be canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?