Bu mesajla ne demek istedi? Yardim

Yaa tam heyecanlandım yazacam konu sahibi banlanmış neyse o karar Avrupalı çevren var, gay , biseksüel falan filan çok muhafazakar da değilsin ama insanların sevgilileriyle yaşadığı cinsellik mi bu kadar rahatlık bacım ikizler misin sen bir öyle bir böyle konuşuyorsun

Muhafazakar değilim, eşimle oturup karşılıklı rakı içeriz, evlenmeden önce de içerdik. Ancak yıllar sonra atılan ilk mesajda söylenecek şey midir rahat rahat sevişme isteği. Bence çok mide bulandırıcı bir yaklaşım. Kendine eğleneceği kendi zihniyetinde insanlar bulmasını tavsiye et.

Seninle bara gidip meyhanelere gidip bira icmek sevismek istiyor eglenmek istior seninle fazlasiyla uzak dur seni sevdigini sanmiorm

Herkesin ilişki anlayışı farklıdır saygı duyarım ben. Muhafazakar olduğunuzu belirttiğiniz için size uygun değil bence

Niyeyse şu cevap üzerine fake olduğunuzu dusundüm
yani zaten gerçekse bile adamda sıkıntı yok bence saklamamış hiçbişeyi allem yok kullem yok gayet açık söylemiş sanırım sende ayak uydurmak istiyosun bizim yorumları da minareye kılıf olarak görüyosun.
Konu sahibi zaten ihtar almış sanırım

Bu mesajın neyini anlamadınız , okuduğunuzu anladığınızı düşünüyorum

Sorma o kadar bastırılmış ki duyguları o bile bilmiyo bence ne istediğini

Mesaj gayet açık adam dürüst olmuş beklentilerini söylemiş. Bunlar sana uyarsa olur ama uymuyorsa sana bu işler ozaman bu ilişki olmaz.

Gay, biseksüel, ateist çevre nedir sjajsj sen bu insanlarla nasıl anlaşıyorsun bu kadar sığ bir kafan varken? En fazla merhaba merhaban vardır. Kimseyle evlilik öncesi birlikte olmak zorunda değilsin ama bunu yapanları/yapmak isteyenleri "Ben çohhh namusluyum" ayağına aşağılamaya çalışman senin sığ bir kadın olduğunu gösterir. Kusura bakma.

Adam gerçek bir sevgililik yaşamak istiyor demek ki. Ve düzgün bir adammış ki sizi kandırmamış en başından nasıl bir ilişki istediğii açıkça söylemiş. Helal olsun. Uygun değilsiniz demek ki. Görüşmezsiniz olur biter.

Cıks... kadın değil bayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…