- 30 Haziran 2016
- 873
- 870
- 103
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani zaten gerçekse bile adamda sıkıntı yok bence saklamamış hiçbişeyi allem yok kullem yok gayet açık söylemiş sanırım sende ayak uydurmak istiyosun bizim yorumları da minareye kılıf olarak görüyosun.Niyeyse şu cevap üzerine fake olduğunuzu dusundüm![]()
Sorma o kadar bastırılmış ki duyguları o bile bilmiyo bence ne istediğiniYaa tam heyecanlandım yazacam konu sahibi banlanmış neyse o karar Avrupalı çevren var, gay , biseksüel falan filan çok muhafazakar da değilsin ama insanların sevgilileriyle yaşadığı cinsellik mi bu kadar rahatlık bacım ikizler misin sen bir öyle bir böyle konuşuyorsun
aa olur mu sadece erkeklerin yapabildiği bir eylem aman diyimTuh ya konu sahibi erken banlanmis
Halbuki ben ona kadinla icin de sevismenin bir ihtiyac oldugunu anlatmaya geldiydim![]()
Evet erkekler yapip kadinlari kullaniraa olur mu sadece erkeklerin yapabildiği bir eylem aman diyim
Bu nasil bi istek ya?? Tmam sevgilisin belki cok asiksin ama hoslandigin yada sevdigin kisi ile sevismek bana ters, bize ters. Kadin milletine ters. Cok muhafazkar degilim, kapali degilim ustune yillardir Avrupa'da yasamis arkadas cevrem gay, biseksuel, ateist ne varsa artik oyle cevrem var.. Ama bu kadar rahatlik da olmaz bu ne ya
Gay, biseksüel, ateist çevre nedir sjajsj sen bu insanlarla nasıl anlaşıyorsun bu kadar sığ bir kafan varken? En fazla merhaba merhaban vardır. Kimseyle evlilik öncesi birlikte olmak zorunda değilsin ama bunu yapanları/yapmak isteyenleri "Ben çohhh namusluyum" ayağına aşağılamaya çalışman senin sığ bir kadın olduğunu gösterir. Kusura bakma.
Cıks... kadın değil bayan.![]()