Bu mesajla ne demek istedi? Yardim

Kadınlar sevişmiyor aaa senin haberin yok muydu? Sporla çoğalıyoruz biz, arta kalan zamanlarda da fotosentez yapıyoruz.

Ben muhafazakarlıktan kast edileni anlamıyorum...
Şimdi kişi bunu dini hassasiyet ile söylüyorsa, sevgilisi de olmasın.
Ama ‘sevgilim olsun, el ele diz dize oturalım, koklaşalım, gezelim tozalım, ama birliktelik tüüüü kaka’ dediğinde
Aklıma direkt meşhur Aysen Gruda repliği geliyor,
“Annem göster ama elletme dedi” :))

Ben muhafazakarlıktan kast edileni anlamıyorum...
Şimdi kişi bunu dini hassasiyet ile söylüyorsa, sevgilisi de olmasın.
Ama ‘sevgilim olsun, el ele diz dize oturalım, koklaşalım, gezelim tozalım, ama birliktelik tüüüü kaka’ dediğinde
Aklıma direkt meşhur Aysen Gruda repliği geliyor,
“Annem göster ama elletme dedi” :))

E yani. O biraz da aynen dediğin gibi "Sevişirsem basit kadın olurum beni kullanır atar" mantığından kaynaklı. Kendimizi defolu mal gibi gördükçe erkekler de öyle görüyor işte. Karşıya ne yansıtırsak o.

Konu çok dağılmış ama ben ilk mesaja göre cevap vereceğim.Adam herşeyi tatmış bu ara hayatında canı sıkılmış ve oynayacak kimseyi bulamamış.İçinde hiçbir duygusallık olmayan tamamen menfaat üzerine bir geri dönüş bu.Hatta geri dönmek bile değil,resmen birazda senle oyun oynayalım senin tadına bakamamıştım çok aklımda kaldı diyor.e TAKDİR EDERSİN Kİ SANA DİREK GEL SEVİŞELİM DİYEMEZ..Dolayısıyla bunu seninde tongaya düşeceğin ve zaafına yenileceğin yerden biraz süslemiş çekicisin vs vs..Seni tekrar arama gayesi ve mesajın meali bu. Asla iyi niyetli bir durum değil.

Ya bir de kullanacak edecek diye neden yazıyorsunuz hanımlar? Her insanın ilişkiden beklentisi farklı olabilir, bu illa "kullanacağı" anlamına gelmez. Kızı zorla eve davet edip bir şeyler yapmaya çalışsaydı evet kullanıyor derdik belki ama adamın ilişkiden beklentisi sevgilisiyle içki içmek, sevişmek, rahat rahat gezmek tozmak olabilir. Konu sahibi kızımızın da böyle değil, daha az temaslı, daha uzaktan konuşmalı bir ilişki beklentisi olabilir. İlişki anlayışları birbirine uymuyor, denemişler belli ki uyuşuruz bir noktada diye ama o kadar zıtlar ki olmamış. Neden hemen erkek tarafı "kullanan" oluyor? Kafa yapılarınızın uymuyor olması bir tek sizin anlayışınızın doğru olduğu anlamına gelmez.
Ah bu KK’nin “minnoş” hatunları! :)

Şahsım adına 7 yıldır sürdürdüğüm bir ilişkim var. Rakı içiyoruz, baş başa tatile falan gidiyoruz. Galiba ağır kullanılıyorum. :KK53:

E yani. O biraz da aynen dediğin gibi "Sevişirsem basit kadın olurum beni kullanır atar" mantığından kaynaklı. Kendimizi defolu mal gibi gördükçe erkekler de öyle görüyor işte. Karşıya ne yansıtırsak o.

Ben birlikte olduktan sonra defolu mal olundugunu dusunmuyorum.Oyle bir kesim olabilir.

Herkesin duygusu ve kisiligi farkli olabilir bazi kadinlar belki de cok duygusal ve hassas oldugundan istemiyor olabilir.

Burada birliktelik sonrasi agir depresyon geciren insanlari okuyoruz kolay atlatamiyorlar.

Ben herkesin kendini tanimasi ve ona gore hareket etmesi gerektigini dusunuyorum.

8 yılda ancak anlayabılmış demekki burdan ıkı olası sonuç çıkarttım :
1)adam herşeyı yaşamış kürkçü dükkanına donmuş
2) ancak aklına gelmiş demekki jeton geç düşmüş
uzak dur

Adamın ilişkiye bakış açısı farklı sevgiliyken sevisince evlilikte ne yapilacak acaba bitek imzami millettin zoruna gidiyo anlamıyorum herşey haddinde güzel konu sahibi ayrı dünyaların insanisiniz engelleyin gitsin bu kişiyi... bazı seylerde bu kadar normallestirlmemeli bence

Bence ilişkide her şeyin yaşanması tarafların birbirini kullanması değil ama ortada bir ilişki bile yokken ben asla evlenmem , evlenmek için başlarım , cinsellik olmazsa olmazım gibi her türlü söylemden nefret ediyorum. İlişki başlar , yaşanacaklar yaşanır , ya devam eder ya da biter ama ilişkinin başında bana biri cinselliği ima ederse direkt şutlarım , net... Seni seversem , değer verirsem ve seninde aynı duyguları taşıdığını düşünürsem zaten yaşanacak olan her şey konuşmadan yaşanır.

Bazi joker dedikleri insanlar vardir. Onlari manevi olarak rahatlatan ,dustugu bosluklari dolduran .Donup dolasip baskalariyla iso bitince geri donerler ,Bu adam icin Sizde onlardan birisiniz .Kendinizi ozel felan hisstemeyin yani. Benzer durum arkadasimin basina geldi ne dediysek anlatamadik Yine uzulen o oldu. Yasam tarziniza uymayan insanlarla bosa vakit kaybetmeyin.Karsinizdakini degistiremezsiniz.Yasanti tarzimiz beklentilerimizide beraberinde getirir. Zaten yazdigi cok net birlikte gece yatip sabahlayabilceginiz bara clup e birlikte gidecegi birimi istiyor. Sizde bulamazsa baskasindan yana arayisi olucaktir. Lutfen yuz vermeyin suclu sizsiniz. Kurkcu dukkani olmayin

Herkesin kendi görüşü ilişkisini sevişerek yaşamak isteyen de olur, el ele tutuşmaktan öte gitmek istemeyen de. Ancak bana tuhaf gelen bunların sanki sözleşme şartlarını belirliyor gibi dile dökülmesi . Zaman içinde belli olur bazı şeyler. Baktın uymuyor sana bitirirsin ki siz zaten birbirinizi tanıyormuşsunuz. Sanki aradan geçen yıllarda görüşlerinde bir değişme var mı yoklamak istemiş.Hiç hoş gelmedi bana.

kaç kaççç :)
kuzum adam kendine eğlence arıyor

he bende çok şey istiyorum hayattan ama olmuyor de :)))

sizin yerinizde olsan "höst" diye cevap verirdim, başka istediğin şeyler de var mıymış beyfendinin :KK67:

Evlenmeyelim evli hayatı yaşayalım diyor kurtar kendini konu sahibi

Her kuşu şey yaptım bi leylek kaldı klişesindeki leylek sizsiniz.
Dürüstlüğü takdire şayan :KK70:Adamın mesajı çok açık be canım:KK66:
:KK48::KK48::KK48::KK48:Konuyu okuyunca, aklımdan geçen tam da bu klişe oldu... Diğer yorumları da okuyup ben yazacaktım.. Okuyunca kahkaha attım... Siz çok yaşayın:KK49:

Back
X