Neden acaba :26: Bebeğim ben böyle durumlarda alışveriş yaparım, süslenirim arkadaşlarla buluşur kafa dağıtırım :26: İyi gelir sende öyle yap :26: Mesleğinde güzel :26:
ya evet insanlar hep aman 27yi geçme dio daha da strese giriorm.tamam 24üm 3 senem varspora gidiorm vs dans ettm uzun bi zaman.ama yok içmde bi eskimişlk var ama kurtulcm bundan
Spor ve dans çok güzel aktiviteler, bakış açını değiştir canım, eskimişlik yok aslında sana öyle geliyor bence, zaman zaman her kişi de olan şeyler :26:
evet benim bu vicdanımdan biraz sıyrılmam lazm.askerde ya ama o gidemio ama o yapamıo ama o da ne isterdi şmdi bnle böyle dışarda olmayı diye diye kapadm kndmi.. galiba biraz aktif olmalıym yoksa 6 ay geçmezzz.kmseyi görmk istemiorm bide ya.herks ay canım vay canım dio asker bekliorm diye.sinir oluorm.
Bilmiyorum meleğim, ağlıyorum 2 gündürinş. dediğin gibidir. 14 Aralık'a kadar bu şekilde olur demişti.
Canım aslında şanslıyız 6 ay bekliyoruz hatta 5 ay 9 gün gibi bir gün kaldı, 15 ay yada 12 ay beklemekte vardı, bende öyle düşünüyordum ama onlar bizim kendimizi eve kapamamızı istemezler ki, onlar askerden döndükten sonra karşılarında neşeli, cıvıl cıvıl kişiler bekliyorlar. O yüzden bu süreçte güçlü olmalıyız.
ağlamaaaaaaaa( istemez mi konuşmak okadar ihtiyacı vardırki..ilk dönemleri çnkü.. belki komutanı serttir.herşey olabilr..
tam çıkış tarihleri nezamn..usta birliğini de orda yapıo dmi seninki.bnmki orda yapcak.aynen şükrediorm bnde.. ilk günlere göre çok daha ii..çok çaresz yalnz hissediodm..
ağlama bana güçlü ol diyene bakarmsnBilemiyorum ki bebeğim
ben gidemicm 29 kasıma ama snra mutlaka gidcm21 Nisan canım çıkış tarihleri. Evet usta birliği de orada :26: Aynen bende öyle, git gide alışıyoruz. :26: Yemin törenleri de 29 Kasım :26:
ağlama bana güçlü ol diyene bakarmsnsakn ağlama . çözm olmuo bkle arayana kadr.araynca rahtlicksn
Siz 24 yaşında yaşlı hissediyosunuz,ben 18 yaşındayım bir ayağım çukurdaymış gibi geliyor
Siz 24 yaşında yaşlı hissediyosunuz,ben 18 yaşındayım bir ayağım çukurdaymış gibi geliyor
Aramadı sesini duysam rahatlayacağım 4 gün oldu az değil ki bebeğim :85:
ya üniversiteye hazırlanıyorum,çok yaşlanmış gibiyimsakın sakın deme bunuuu :)) 18 harika bi yaş :)) yolun başıı nasıl bir hayat sürmk istiosan o yöne yönlendireceksn kendni :)
ergenliğimi atlattım o zorlu süreçlerini yani,üniversiteye hazırlanıyorum,onun bunalımı olabilirCanım bende 21 yaşıma yeni girdim, her yaşta olan birşey aslında ama 18 yaşındayken ergenlik bunalımıdır diye düşünüyorum. :112:
bugün bnmki ararsa seninkini sordurtim bakim belki bulur :) söylemiştm adını ama tanımıodu.blki bulur :)
ya üniversiteye hazırlanıyorum,çok yaşlanmış gibiyim
ergenliğimi atlattım o zorlu süreçlerini yani,üniversiteye hazırlanıyorum,onun bunalımı olabilir
ya üniversiteye hazırlanıyorum,çok yaşlanmış gibiyim
ergenliğimi atlattım o zorlu süreçlerini yani,üniversiteye hazırlanıyorum,onun bunalımı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?