bende 26 yaşındayım o his bende de var
tükenmişlik sendromu galiba
aldığım yanlış kararlar
düzeltemediğim sorunlar
nerden tutsam ordan dökülüyorum
Ayy inşallahh başarırım,,kazanırım,inşalllaaaaaaaahOnun bunalımıdır. İnş. iyi bir üniversiteyi kazanırsın ve bu süreci kolaylıkla atlatırsın canım :81:
Umarım kzanırım,inşallah,2.senem,kendimi kapandaymış gibi hissediyorumgeçecek kazanıncayeni bir serüven olacak o günlerimi hatırlamayacak kadar güzel günlerim oldu hepsini yaşarsın inşallah :)
26 deyince sen daha gençsin diyesim gelio ama bana gelince yok ben yaşlanıorm diorm :) sanrm senelerin birikmişliklerin sonucu bunlar ama hallolamıck şeyler deildr eminim.umarm bi an önce düzelrsn.kendi kutup yıldızını bul diye bi kitap var okumadıysan öneriorm ben okuorm bu aralar cidden iyi hissettirio
25 yas sendromu bu. Tipta adi "alt orta yaş sendromu"
Herkes girer bu sendroma, kimi farkeder kimi sedrom oldugunu anlamaz ama herkes girer, bende girdim... geçiyor
ne kitaplar okudum ama yok fayda etmiyor
öncelikler hayatına seni anlayabilecek birini al benim en büyük sorunum o
geri kalan irade ve çaba
Ayy inşallahh başarırım,,kazanırım,inşalllaaaaaaaah
Umarım kzanırım,inşallah,2.senem,kendimi kapandaymış gibi hissediyorum
İnşallah, teşekkür ederimyok yok geçecek emin ol :)
bence bu 24 yaş sendromu.nisan gelmesin istiorm 25 olcam diye :/// yaşlanıoz evet ama komplekse girmem için erken deil mi yaw :/ aynen öğretmenm ben ve lise öğrencilerine bakıyorum küçükler yaaa diorm ama yanına otursam ayak da uydururmyani büyük bi ikilemdeyim neler oluo banaaa :) evet hobilerim de var fazlasıyla sosyal bi hayatım oldu üniversitede yapmadığım katılmadığım şey yok . latin danslarında ileri seviyedeym filan.hatta şimdi latin dansları eğitmeninin yanında asistanlık teklifi bile geldi ama hiçbişe yapmk istemio canım.sadece eve gelim dizi izlim oturim kalkim yanii bu ben ben deilm gibi..
benim niye yok sevgilim niye o kadar anlayışsız
bu dönemlik bir şey o zaman. mevsimden bile olabilir. bu havalar tam evde oturup dinlenme havaları. ben çok severim kışları eve kapanmayı.
siz bana göre daha sosyalmişsiniz birde:) banada ailem evlenmem için baskı yapıyor. hadi diyorum ya ne evlenmesi, çünkü daha kendimi çocuk olarak görüyorum ama deyim yerindeyse eşşeekkk kadarızdoğruya doğru
ayrıldım gitti zaten offf mutsuzum
Aramadı sesini duysam rahatlayacağım 4 gün oldu az değil ki bebeğim :85:
kuzum benimkiyle seninkinin koğuşları yanyanaymış.daha tanışmamışlar ama ismini söyleyince nerde olduğunu bulmuş tanışırlar heralde :) aradı mıııı
Yok bugün nişan vardı kuzenimin ordaydım aramadı bebeğimÇok sevindim yarın arar büyük ihtimalle inş. tanışırlar
24 yaşındayım ve kendimi yaşlı hissediyorum sanki benden geçmiş gibi.Sürekli ev modundayım ve nedense geç kalmışlık hissi var içimde.komplekse mi giriyorum yoksa :// heeeeeeelp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?