• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu modelden nerede bulabilirim?

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.555
32.863
798
Çok büyük derdim var:9:
Öncelikle bu modellerin belirli bir adı var mı? Ayakkabıcılara tarif ettiğimde bilekten bağlı ayakkabı gösterip duruyorlar çünkü.
Muhtemelen yoktur....
Asıl sorun ise bu ayakkabıdan bulamıyorum, bugün bu üçünü buldum ama numaraları yoktu(35).
Netten de baktım ama bu modeli bir türlü bulamıyorum:50:
Duyan, bilen,gören yardım edebilir mi:50:

$2013-06-27 20.07.16.webp$2013-06-27 20.08.08.webp$2013-06-27 20.10.03.webp

Son düzenleme:
modellerin isimlerini bilmiyorum ama bilekten bagcikli degil de on tarafi sandalet bilekten yukarisi bot tarzi diyede tarif edilebilir :1:
birde soyliyeyim ben arka plandakileri daha cok begendim yaaa :27:

Son düzenleme:
Aslen topuklu ayakkabı tarzım değil ama bunlar daha bir asi hava verince çok hoşuma gitti ve ince bileklerimi kamufle etti, tabi numaraları olsa daha bir hoş olurdu :51:
Bunları buldum ya artık telefonu çıkarır çıkarır gösteririm bu modelden diye:)

Bunlara yazlık bot deniyor. Bir tane de tasarımına bayılıp ben almıştım trendyoldan. (gerçi kalitesiz bulduğum için geri yolladım) Kutusunda ve sitede yazlık bot yazıyordu.

:1: Tam anlamıyla ayakkabı delisi olarak bu modellerden geçen yaz kadıköyden almıştım.Bende kafaya takmıştım birkaç mağaza gezip yazlık bot varmı dediğimde bana bunları çıkarttılar buna çok benzer bir model almıştım.Muhtemelen yazlık bot dersen bulabilirsin fakat her mağazada yok eğer yakın isen istanbulda isen kadıköydeki ayakkabıcıları gezmeni tavsiye ederim orada geçen sene birkaç yerde çıkarttılar bunlardan.yalnız bu botcukların bir sıkıntısı var ne kadar yazlıkta olsa üst kısımları naylon gibi olduğu için fena şekilde kavuruyor ayakları :52: ama değermi değer.. özellikle şortla yazın çok iyi gidiyor

Bunlara yazlık bot deniyor. Bir tane de tasarımına bayılıp ben almıştım trendyoldan. (gerçi kalitesiz bulduğum için geri yolladım) Kutusunda ve sitede yazlık bot yazıyordu.
İşte aradığım cevap:87: teşekkürler

:1: Tam anlamıyla ayakkabı delisi olarak bu modellerden geçen yaz kadıköyden almıştım.Bende kafaya takmıştım birkaç mağaza gezip yazlık bot varmı dediğimde bana bunları çıkarttılar buna çok benzer bir model almıştım.Muhtemelen yazlık bot dersen bulabilirsin fakat her mağazada yok eğer yakın isen istanbulda isen kadıköydeki ayakkabıcıları gezmeni tavsiye ederim orada geçen sene birkaç yerde çıkarttılar bunlardan.yalnız bu botcukların bir sıkıntısı var ne kadar yazlıkta olsa üst kısımları naylon gibi olduğu için fena şekilde kavuruyor ayakları :52: ama değermi değer.. özellikle şortla yazın çok iyi gidiyor

İstanbulda olmadığım için el mecbur online alışverişe:8:
O bilekteki kısım sorun olmaz herhalde burda çünkü karasal iklimdeyiz. Akşam da dışarıda kalacaksak elde mont gezmek zorundayız öyle kısa kolluyla, açık ayakkabıyla bi taraflarım donuyor benim:9:

Canım by vouge art markasında bu modeller çok var
Aratırsan görürsün
Alışveriş sitelerine çok düşer bu marka

Canım by vouge art markasında bu modeller çok var
Aratırsan görürsün
Alışveriş sitelerine çok düşer bu marka

Ama Vogueart kesinlikle almasın. Ne alırsan 1 milyoncu gibi kaliteleri var. Ben aldım, inanın şok oldum. İlk defa bu derece kalitesiz bir marka görüyorum.

benım bu ayakkabıdan vardı yenı piyasaya cıktıgı zamanlar bot sandalet denılıyodu canım... yanı bız öle almıştık... ama başka bı adı varmı bılemem..

canım bostancıda pembe potinde var bu modeller pazar günü gördüm hatta, fiyatları da 60 tl filan :)

35 numara çocuk olarak geçiyormuş annemden biliyorum. 36 alıyor o da genelde 35 çoğu modelde ve markada bulunmuyor çünkü.
dediğiniz modeli ise netten alışveriş düşünüyorsanız morhipo, markafoni gibi sitelerin çoğunda görmüştüm zaman zaman.

Kızlar teşekkürler, söylediğiniz isimlerde netten bulabildim şükür. Tabi numaraları yok ama elbet denk gelir yaz bitmeden:)

Back
X