- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
Kararınıza memnun oldum zira ben de evlenip 1 ay sonra boşanmak istemem.
Extra ultra belaltı
Kızlar bu mesajı atıyorum :)Kararınıza memnun oldum zira ben de evlenip 1 ay sonra boşanmak istemem.
Extra ultra belaltı
Kizzzz sen çok fenasın
Zaten cevap vermediginde olumsuz düşünüyor demektir ,ben ona evlenme teklif etmişim gibi kararım olumsuz demesi agirima geldi bu yüzdenZaten gorucu usulu. Olur yada olmaz. Niye kapak yapmaya calisiyosunki?
cevap vermemen en iyi kapak olurKızlar geçen hafta cuma günü arkadaşım biriyle tanistirmak istedi beni bi defa evlenip boşanmış 1 ay sürmüş evliliği arkadaşımın ısrarıyla dün ilk defa buluştuk . Sohbet ettik hersey yolunda diye düşündüm çünkü yüzünde güller açıyor beyzadenin çıktığımız da görüşürüz diyerek ayrıldık . Ben begenmistim çocuğu onunda beni beni beğendiğini hissettim daha doğrusu o öyle hissettirdi dünden beri ne aradı ne msj attı aracı olan kişiye ben çok beğendim demiş . Tabi böyle olunca bende umutlandım (yaş geçince olur olmaz herkese umut bağlıyor insan yaşım 31 bu arada ). Şimdi yani üstünden 24 saat geçtikten sonra şu mesajı atmış
"Mrb dünkü görüşmemiz den sonra ciddi bir ilişkiye başlamak için biraz daha zamana ihtiyacım olduğunu anladım.tabiki bu süreci sizden isteyecek curette değilim. Malesef kararım olumsuz olacak. Anlayışınız için teşekkür ederim "
Kızlar bu adama öyle bir cevap vermek istiyorum ki böyle kapak olsun sanki ben ona evlenme teklif etmişim de kararım olumsuz diyo ÖKÜZ .sizden bu konuda yardım istiyorum kızlar ....
:)Diğer kadınları da kendime benzetme misyonum var
Çok ağır olmadı mı ya. Adam medeni bir şekilde olumsuz demiş neden sizi evlilik vaatleriyle kandirip bir köşeye atmış gibi davraniyosunuz ? Gercek dusunceleri olumsuz oldugu halde sizle konusmaya devam etseydi daha mi hos olacakti ? Sadece kendinizi küçük düşürdünüz bence. Neyse hayırlısı..
Herkesin öküzlügü kendine canım o olayda bu herifin öküzlügü olarak kalsın. Ben o konuyu bilmiyorum ama ''1 ay evli kalmak istemem'' olayı çok fazla oldu bence. Boşanma sebebi bile belli değil anlatabiliyomuyum ? Birde belki adam 3 5 gün düşünüp geri dönecekti ki anladigim kadariyla konu sahibi hoşlanmış. Şimdi o kapıyı tamamen kapatmış oldu.Huzur ben bu herife çok sinir oldum dün akşam karanlığında bu kızı eve bırakmayı teklif bile etmemiş öküzün teki. Düz öküz yani haketti.
ben olsam vakit kaybetmeden bunu yazardım. cevap vermezseniz sizin niyetli olduğunuzu red cevabı alınca da üzüldüğünüzü düşünür. bir daha mesaj yazarsa hiç cevap vermeyin sanki siz ısrar etmişsiniz de sizi reddetmiş totosu kalkmış şimdi indirme zamanıBöyle olmasına sevindim ben de sizi kırmadan nasıl hayır diyeceğimi düşünüyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?