Bu msj'a ne cevap vermeliyim

Bence iyi yaptınız. Hiç pişman olmayın. Buradaki olumsuz yorumlara da takılmayin.
Birincisi, karari olumsuz ise ona gore davranacaktı. Beraberken bunu hareketleriyle belli edecekti. Güzel güzel zaman geçirip ' gorusuruz' diye ayrilmayacakti. Size gorusmenin olumlu olduğuna dair umut vermeyecekti.
İkincisi. Kararı olumsuzsa, aracı olan kişiye de 'çok begendim' demeyecekti. Zira bu sizi iyice umutlandirdi.

Üçüncüsü, evliliğe hazır olmadigini ima eder gibi bir mesaj yollayacağına sizi direkt arayıp, beraber geçirdiğiniz zaman için tesekkur edip, konuyu kapatabilirdi. Olumsuz olmasına bulduğu kılıf çok gereksiz. Soran var gibi. İyi yaptınız. Çok iyi.

Iyi yapmışsın canim sakin dert etme kendine

Kizlar kizanlar olmuş ama erkekler biraz hadsiz bence bir bayanla nasil konusulur hic biliyorlardı rencide edici bir mesaj bu kusura bakmayında

Aynisi ablamin basina geldi daha iki hafta önce kuzenim ve eşi tanıştırdı gorustuler dordu bi avmde cocuk iste cok Beğendim filan dedi ablamada ne dese beğenirsiniz birde kizi dışarı davet ederek soyledi cafede ben evlenmeyi düşünmüyorum kusura bakma filan ablamda demis buraya kadar niye cagirdin mesaj atsaydin yeterli olurdu
Veeeee
Bir hafta sonra ben pişman oldum aklimdan hic cikmadin lütfen görüşelim diye mesaj atti dengesiz
Ablamda reddetti tabi
Agzinin payini vermekle iyi yapmışsın canim
Gelismeleri takip edicigimmm...

Sende bizimle diyılsııın ya da bravo mantikli dogru kadar seklinde cevap verebilrsin ama en guzeli de, tabiki sorun degil Allah cc gonlunuze gore versin gibi duzgun cevap verirsin olur biter esasen bu tarz gorusmelerden sonra duygusallik iyi degil olabilir seklinde dusunursek icimiz ferahlar diye dusunuyorum bosver arkadasimda goeuatu birileriyle boyunu begenmemis kizin onunda zoruna gitti sanirim.simdi evli baska biriyle gercekten kismet

Ben olsam mesaj atmazdım çünkü ortada kapak edilecek bir durum yok. Adam için olumsuz bir görüşme olmuş ve cevap bekleyeceğinizi düşünerek kırıcı olmadan bunu size mesajla ifade etmiş. Size dememiş ki çirkinsin, tipim değilsin, beğenmedim diye. Böyle şeyler söylese tamam çok haklısın, kapak edecek bir şey yaz. Ama adam sadece kibarca olumsuz olduğunu söylemiş. Görüşmeden sonra saygısızlık yapıp hiçbir şey yazmasaydı, günlerce sizi bekletseydi daha mı iyi yani? Demek ki elektrik almamış ve sizin de cevap bekleyeceğinizi düşünüp olumsuz olduğunu mesajla ifade etmiş. Siz de elektrik almamış olabilirdiniz, ne yapacaktınız ? Sırf üzülmesin diye ilişkiye mi başlayacaktınız ?

ok, bye diyen arkadaşa katılıyorum bende. kısa öz.
cümle kurmaya bile değmez birisin benim için der gibi
Di mi bi erkeğin başına gelse kesin bu tepkiyi verirdi:) hem bence ilerde dönüş bile yapar Nasıl olsa önemsemedi diye bi boşluğunda kesin arar işte asıl o Zaman gt etmeli

Bence ne olursa olsun verilebilecek en basit cevap. Kimse hatir icin biriyle bulusmaz. Istersin bulusursun, olabilecek her sonuca da hazirlikli olmalisin. Trip atar gibi cevaplar yazmak sana zarar bence.

Adamın bulunmaz nimetmiş gibi tavrı, hatunu eve bırakmaması.....yani sonucun olumsuz olması değil herifin haspalıklarına sinir oldum.

Hatır için buluşulur niye buluşulmasın. Ben görücü usulü sevmiyorum annem ama adamı tanıyıp çok sevdiği için 1 kere buluşup bakmayı kabul etmiştim, o kadar ısrar etti ki... annemin gönlü olsun diye buluştum 20 dk kahve içmeye gittiydim. Zaten baştan adamı almaya niyetim yoktu ama bir kahve içiverdim, ne olacak dedim.

Son düzenleme:
Kararınıza memnun oldum zira ben de evlenip 1 ay sonra boşanmak istemem.

Extra ultra belaltı

Bunu sevdim ama geliştirilmesi lazım. Şöyle yapalım:
Bu mesajı atmanıza çok memnun oldum brni büyük bir yükten kurtardınız. Yerden göğe kadar haklısınız 1 aylık bir evlilikten sonra yaşadığınız boşanma büyük bir travma. Bunu göze almak brnim için de zordu. Umarım atlatma süteniz kısa sürer de kendi hayatınıza bakabilirsiniz. Hoşçakalın.

Tamam iste, bu adama cevap yazmaktaki niyet senin de olumsuz oldugunu belirtmekse bir aylik evliligine atifta bulunmak pek uygun degil. Cunku bunu okuyan bi adam karsisinda hazmedememis, sitemkar bi kadin gorur.

Gercekten umursamiyorsan karsi tarafi, kisa -laf sokmasiz- bir cevap yeterliydi.

Ya da nasil istersen. Bol sanslar

Ben olsam cevap yazmazdım bu daha çok koyardı. Ama yazmışsın zaten cevabı. Peki cevap geldi mi??

Ben sana olanı soyliyim. Bu herif seni begendi ama o bir günlük süreçte eskisine ya da baska birine kayiverdi. Olur da onun yaninda arar sorarsan diye senin vazgectiginden emin olmak istedi. Ondan bu aceleyle kararim olumsuz deme telaşı.

Bence haketti kendini nimete saymasın.

Sitem değil ki bu, yüksekten uçan insanları yere çakmanın keyfi sadece Hepimiz insanız kimse kendini bir halt sanıp öküzleşmesin minvalinde İnsanlara haddini bildirmek fakiri sevindirmek kadar sevap bence.

Ne istediğini bilmeyen dangalaklara uyuz olurum.
Bundan yaklaşık 4 yıl evvel, otobüs durağında, biriyle tanışmıştım. Aynı okula gidiyormuşuz falan. Beni kahve içmeye çağırdı bayağı kur yapıyordu falan belliydi.
Neyse işte sonra birden aramalarıma dönmemeye falan başladı, gördüğünde konuşmadı falan. Sebep de beni beğenmemesiymiş, o zamanlar kiloluydum biraz ama sanki başında beni görmemiş gibi, saklamışım gibi sanki beni kırmıştı.
Neyse işte geçenlerde yolda gördü beni, baktı baktı, çıkardı sonunda galiba. Ben ne yaptım peki, tam ona doğru yürüdüm ve 1 cm ötesinden yürüyüp geçtim
Demem o ki kararsız, ne bok yiyeceğini bilmeyen sünepe heriflerden uzak durun. Bırakın kendi özgüvensizliklerinde boğulsunlar.
O dangalak herif de madem travma yaşıyor, evlilik düşünmüyor ne diye milleti araya sokup da bir kızla evlilik amaçlı görüşüyor. Bu cevap ona az bile kalmış.

Bence haketti kendini nimete saymasın.

Sitem değil ki bu, yüksekten uçan insanları yere çakmanın keyfi sadece Hepimiz insanız kimse kendini bir halt sanıp öküzleşmesin minvalinde
Iste niyet yere cakma da, sonuc oyle mi gercekten... Bi kac saat gorusulmus, eve birakilmamis ve sonuc olumsuz olmus. 1 aylik evlilikle laf sokmaya degmezdi. Karsi taraf basitse muhabbet daha da cirkinlesir. O yol verilmis cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…