- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
Diğer cevap daha okkalıydı :))Böyle olmasına sevindim ben de sizi kırmadan nasıl hayır diyeceğimi düşünüyordum.
Iyi yapmışsın canim sakin dert etme kendineMesajı attım kızlar ve pişman değilim. Yoruldum, insanları kırmamak için kendi kendimi yıpratmaktan. madem olumsuz düşünüyorsun aracı olan kişiye ben çok beğendim niye diyosun , onu da geçtim ben sana kararın ne diye bişey mi sordum (bi teklifte bulunmadım ki ben ona ) kararım olumsuz diyo bana ya
Di mi bi erkeğin başına gelse kesin bu tepkiyi verirdi:) hem bence ilerde dönüş bile yapar Nasıl olsa önemsemedi diye bi boşluğunda kesin arar işte asıl o Zaman gt etmeliok, bye diyen arkadaşa katılıyorum bende. kısa öz.
cümle kurmaya bile değmez birisin benim için der gibi
Bence ne olursa olsun verilebilecek en basit cevap. Kimse hatir icin biriyle bulusmaz. Istersin bulusursun, olabilecek her sonuca da hazirlikli olmalisin. Trip atar gibi cevaplar yazmak sana zarar bence.
Kararınıza memnun oldum zira ben de evlenip 1 ay sonra boşanmak istemem.
Extra ultra belaltı
Kararınıza memnun oldum zira ben de evlenip 1 ay sonra boşanmak istemem.
Extra ultra belaltı
Tamam iste, bu adama cevap yazmaktaki niyet senin de olumsuz oldugunu belirtmekse bir aylik evliligine atifta bulunmak pek uygun degil. Cunku bunu okuyan bi adam karsisinda hazmedememis, sitemkar bi kadin gorur.Adamın bulunmaz nimetmiş gibi tavrı, hatunu eve bırakmaması.....yani sonucun olumsuz olması değil herifin haspalıklarına sinir oldum.
Hatır için buluşulur niye buluşulmasın. Ben görücü usulü sevmiyorum annem ama adamı tanıyıp çok sevdiği için 1 kere buluşup bakmayı kabul etmiştim, o kadar ısrar etti ki... annemin gönlü olsun diye buluştum 20 dk kahve içmeye gittiydim. Zaten baştan adamı alnaya niyetim yoktu ama bir kahve içiverdim, ne olacak dedim.
Tamam iste, bu adama cevap yazmaktaki niyet senin de olumsuz oldugunu belirtmekse bir aylik evliligine atifta bulunmak pek uygun degil. Cunku bunu okuyan bi adam karsisinda hazmedememis, sitemkar bi kadin gorur.
Gercekten umursamiyorsan karsi tarafi, kisa -laf sokmasiz- bir cevap yeterliydi.
Tamam iste, bu adama cevap yazmaktaki niyet senin de olumsuz oldugunu belirtmekse bir aylik evliligine atifta bulunmak pek uygun degil. Cunku bunu okuyan bi adam karsisinda hazmedememis, sitemkar bi kadin gorur.
Gercekten umursamiyorsan karsi tarafi, kisa -laf sokmasiz- bir cevap yeterliydi.
Iste niyet yere cakma da, sonuc oyle mi gercekten... Bi kac saat gorusulmus, eve birakilmamis ve sonuc olumsuz olmus. 1 aylik evlilikle laf sokmaya degmezdi. Karsi taraf basitse muhabbet daha da cirkinlesir. O yol verilmis cunku.Bence haketti kendini nimete saymasın.
Sitem değil ki bu, yüksekten uçan insanları yere çakmanın keyfi sadeceHepimiz insanız kimse kendini bir halt sanıp öküzleşmesin minvalinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?