• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu msj'a ne cevap vermeliyim

Daha ne kadar pişman olacaksınız? Bir şey yaptınız, bitti gitti. Geriye dönüp dönüp pişman olmak niye. Eger pişmanlığınızin altında ' olumsuz kararından pişman olup tekrar gorusmek ister miydi' yatiyorsa, kendinizi kandırmayın, boşuna da pişman olup durmayin. Büyük ihtimalle böyle bir şey olmayacaktı. Korkarım, bu gidisle anneniz ' yeterki evlen' mantığıyla sizi olmadık yerlere sürükleyecek.

Kızlar aslında biraz pişman oldum ama artık birikti içim dolu erkeklere karşı bu çocuğa patlamış oldum. O kadar pislik insanlarla karşılaştım ki artık tahammül edemiyorum sabır taştı ya .çevremdeki insanlar evde kaldı diyo yüzüme karşı annem bile. bakislariyla bile o kadar çok şey anlatıyorlar ki hayır diyeceğim insana görüşmek istemediğim insanla görüşmek zorunda kalıyorum bunların yüzünden sırf bu imajdan kurtulayim diye herkes gibi Bende isterim evlenmeyi ama kader ya belki kaderimde yok evlilik Ben ömrümün sonuna kadar bu cümleleri mi duyucam hep o imalı bakışlarla mı karşılaşıcam. ben evlenip ayrıldığını duyunca olmaz dedim anneme sorayım bir fikrini alayım dedim "mutlaka görüş evlenmiş te nolmus çocuğu bile yok , erkeğin dulu olmaz" diye bir cümle kurdu bunun üstüne tamam dedim (bu cümleyi doğru buldugum için değil üstüme yapışan bu imajdan kurtulmak için görüştüm ) . Ben utanırım ne konuşucam ki falan demiş hiç kız arkadaşı olmamış güya .buluştuk ama yüzünde güller açıyor resmen 1 saatten fazla oturduk sonra kalktık görüşürüz diyip ayrıldık açık söyleyeyim ben hoslanmistim çocuktan .hiç aramadı mesaj atmadı olumsuz düşündü heralde dedim bugün işte arkadaşım seni çok beğenmiş bekle mutlaka arar msj atar çekingen çocuk diyince umutlandım bende ama hani az çokta tahmin edebiliyorum çünkü ne kadar çekingen olsa tekrar görüşmek için bir adım atardı diye de düşündüm, akşam kararım olumsuz diye msj atınca artık patladım .yanlış yaptım belki ama bana daha çok yanlış yapılıyor, haksızlık ettim belki ama ya bana edilen haksızlıklar o yüzden yargılamayın beni attığım mesajdan dolayı hem pişmanım hem değilim :KK43:
canım yaa inan hiç pişmanlık duymana değmez erkek milleti. attığı mesajın saçmalığını anlasın bence. gerçekten ben olsam hiç üzülmezdim ki üzülecek de birşey yok ortada. görücü usulü buluşmuş , bir de havalara girmiş! töbe töbe... boşver yaaa hiç geriye dönüp düşünme bence. çok iyi ettin.

Ya adamın saçmaladığı bir durum yok
O an seni beğenmiş söylemiş
Sonra oturup düşününce bunun olmayacağına karar vermiş
Belki konuştuğunuz bir konu battı sonradan
Belki o da evde kalmamak için tamam beğendim dedi sırf evlenmek için ama sonradan olmayacağını düşündü
Sende aynısını yapmışsın
Evde kalmamak için görüşmüşsün oda aynısını yapmış
Sonra aracının sana "beğendim" dediğini söyleyeceğini bildiği için umutlanma diye mesaj atmış. Ne var bunda
Ne kadar meraklısınız erkeklere anında pislik damgası yapıştırmaya
Şurada o adamı aşağılayan kötüleyenlerin yaptığı bence adamın yaptığından daha adice
Bir de üstüne bir ayda boşanmasıyla dlaga geçmişsiniz
Biliyor musunuz sebebini?
Bence de pişman olun çünkü ah aldınız
Evlenemiyorum evlenemiyorum diyorsunuz ama şu yaptığınızdan sonra evlenince 1 ayda boşanmayacağınızın garantisi var mı?
Ben adamın yerinde olsam cidden sana ah ederdim
Senin yerinde de olsam asla böyle bir şey yapmazdım yada yaptıysam helallik alırdım

Kızlar o anki sinirle atmış bulundum mesajı yanlış oldu evet haksızım ama o'da bana karşı haksızlık yaptı" kararım olumsuz " ben ona bişey teklif etmedim, aramadım cevap bekliyorum demedim bu mesaja gerek yoktu bence alt tarafı bir çay içtik oturduk ben onu arasam mesaj atsam cevap bekliyorum desem yada başka bişey yapsam bu mesajı anlarım. Keşke atmasaydım da daha nazik bir mesaj atsaydım diyorum
" .... bey ben size bir teklifte bulunmadım kararım olumsuz diye bir mesaj atmanıza gerek yoktu bence, her neyse iki taraf içinde hayırlısı buymuş demek ki .Hoscakalın "
Buna benzer bir mesaj atsaydim keşke ama iş işten geçti artık

Ben ona birşey teklif etmedim demişsiniz de zaten ikinizin de buluşmaktaki amacı ilişkiye başlamak değil mi? Dost olmak amacıyla buluşmadığınıza göre, olumlu olması durumunda devam edecek, olumsuz olması durumunda görüşmeyi kesecektiniz. Buluşma esnasında samimi davranması da hiçbir şeyin göstergesi olamaz. Buluşmada size soğuk davransa bu sefer kabalık etmiş olacaktı. Günlerce hiçbir şey yazmasa bu sefer de neden hiçbir şey yazmadı diye dertlenecektiniz.

Burada karşı tarafın tek hatası arabulucu kişiye beğendiğini söylemesi olmuş. Belki de gerçekten beğendi ama iş ciddiye binip bir karar vermek gerekince cesaret edemedi. Evlenip boşanan erkekler tekrar evlilik konusunda daha mesafeli oluyor. Hoş madem kararsız, neden buluşmaya geldi diyebilirsiniz. Ama bu da belki ortak arkadaşınızın ısrarıyla oldu bilemezsiniz. Onu kırmamak için de beğendiğini söyledi...

Her halükarda gereksiz derecede sert bir cevap vermişsiniz. Bu cevap karşı tarafa kapak olmayacağı gibi, küçük düşmenize neden olacaktır. Üstelik karşı taraf, madem boşanmam bu kadar sorundu, neden buluşmaya geldi diye düşünecek ve siz de onun açısından kafası karışık, karışık sinyaller gönderen biri imajı çizmiş olacaksınız.

Belaltı vurmak yenik durumda olanlara yakışır. Siz galipken mağlup duruma düşmüşsünüz.

Kızlar geçen hafta cuma günü arkadaşım biriyle tanistirmak istedi beni bi defa evlenip boşanmış 1 ay sürmüş evliliği arkadaşımın ısrarıyla dün ilk defa buluştuk . Sohbet ettik hersey yolunda diye düşündüm çünkü yüzünde güller açıyor beyzadenin çıktığımız da görüşürüz diyerek ayrıldık . Ben begenmistim çocuğu onunda beni beni beğendiğini hissettim daha doğrusu o öyle hissettirdi dünden beri ne aradı ne msj attı aracı olan kişiye ben çok beğendim demiş . Tabi böyle olunca bende umutlandım (yaş geçince olur olmaz herkese umut bağlıyor insan yaşım 31 bu arada ). Şimdi yani üstünden 24 saat geçtikten sonra şu mesajı atmış

"Mrb dünkü görüşmemiz den sonra ciddi bir ilişkiye başlamak için biraz daha zamana ihtiyacım olduğunu anladım.tabiki bu süreci sizden isteyecek curette değilim. Malesef kararım olumsuz olacak. Anlayışınız için teşekkür ederim "

Kızlar bu adama öyle bir cevap vermek istiyorum ki böyle kapak olsun sanki ben ona evlenme teklif etmişim de kararım olumsuz diyo ÖKÜZ .sizden bu konuda yardım istiyorum kızlar ....
Ona en güzel cevap cevap vermemektir :KK70: Aynısna benzeyen bir olay benim ablamında basına gelmişti adam ablama bu tarz bir mesj attı ablam okudu cevap bile vermedi aradan bir hafta geçti adam tekrar mesaj attı bana neden hiç bir cevap vermediniz bu kdar mı önemsizdim gözünde diye yani ablamn o iplemez tavrı işe yaradı şuan evliler bir tanede cocukları var :KK70::KK70:

Kararınıza sevindim.. Bende sizi kırmadan nasıl soyleyeceğimi düşünüyordum yazsaydınız çok daha yerinde bir mesaj olurdu.. Attığınız mesaj acımasızca olmuş. Kaldi ki adam kötü bişey dememiş.. Neden boşandı, sebep neydi bilmiyoruz sonuçta.. Geçmişi ile vurmanız yakışmamış

Ya bir ayda jet hızıyla nasıl boşanılıyor orasını hiç düşündünüz mü?
Bir aylık evliyken bildiğim kadarıyla anlaşmalı boşanamazsın 1 yıl dolmadan. Çekişmeli boşanma da en az 4 ay falan sürer, en iyi ihtimal o da...Benim ki 2 yılı geçti hala bitmedi...

Biraz önce arkadaşımla görüştüm söyledim durumu böyle yazdı diye o'da sana hiç yakıştıramadım dedi çocukta çok üzülmüş bu cevabıma açık söyleyeyim pişmanım yazdığım mesajdan dolayı ama olacağı varmış yapacak bişey yok

ya cevap çok ağır olmuş sanki. ben de 2 ayda boşandım neler yaşadım da boşandım ama. olumsuz cevap verdiğim biri bana böyle bir şey dese çok ağır olurdu. sizi çok bekletmemiş. tamam hazır değilmişim demesi kötü olmuş hata etmiş olmuş ama. kardeşimin başına geldi böyle bir olay. çocukla görüştüler. 4-5 gün çocuktan ses seda yok. kardeşim yazdı en sonunda. çocuk bazı şeylere takılmış günlerdir onları düşünüyomuş da muş muş. kardeşim de bitirdi. yani sizi bekletmemesi de bir incelik. hiç cevap vermemeniz ya da kısa ve öz bir cevap daha iyi olurdu sanki

Boşanan kadına asla defolu gözüyle bakmam ama boşanan erkeklerinin %99nda bir numara çıkıyor.

Kadınlar kolay boşanmıyor, evliliğe değer veriyor. Adam kimbilir neler etti de siz 2 ayda boşandınız? Boşanan kadınlar hakkında hiçbir önyargım yok ama erkeklere şüpheyle yaklaşmak gerek, eski eşle konuşmak gerek bu adam nedir diye.

Kısa süren evlilikler extra şüpheli bence. Ya adam iyi değil, ya ailesi berbat, ya cinsel problemli, ya eşcinsel.....ortaya karışık bahtına ne gelirse artık.

Kuzenim 6 aydan sonra ev ayırdı evlendiği kız nasıl evine kaçtı anlatamam. Arkasından atılan iftira, dedikodu da cabası.

Ehhh bu adamın da çok cazip bir mal olduğunu söyleyemem, kendi durumuna göre biraz yüksekten uçmamış mı sankim?

Biraz önce arkadaşımla görüştüm söyledim durumu böyle yazdı diye o'da sana hiç yakıştıramadım dedi çocukta çok üzülmüş bu cevabıma açık söyleyeyim pişmanım yazdığım mesajdan dolayı ama olacağı varmış yapacak bişey yok
üzülme artık salla gitsin, arkadaşına sordunmu neden beğendim deyip sonra dönmüş

Ne naifsin Elanur. O saçma sapan konuştu dün gece sen üzüldün. Sen üzüleceğine bırak o üzülsün, ben ne yaptım da böyle oldu desin kabahati kendinde arasın. Hak edene acıma derim.
Kadınlara nasıl davranılacağını öğrensin biraz yontma taş olmasın.
Arkadaşına da kızdım bir daha böyle saçma sapan tipleri getirmesin.
Bırak kız, bundan önce hep sen üzüldün de ne oldu, biraz da üzen tarafta ol.

Ne naifsin Elanur. O saçma sapan konuştu dün gece sen üzüldün. Sen üzüleceğine bırak o üzülsün, ben ne yaptım da böyle oldu desin kabahati kendinde arasın. Hak edene acıma derim.
Kadınlara nasıl davranılacağını öğrensin biraz yontma taş olmasın.
Arkadaşına da kızdım bir daha böyle saçma sapan tipleri getirmesin.
Canım çok üzüldüm attığım mesajdan dolayı çok pişman oldum hatta Özür dilemek bile istiyorum ama dilersem ne der yada ne düşünür . ALLAH kimsenin başına vermesin

Elanur, sana tavsiyem evlenip boşanmış biriyle evlenme. O duyguları senin gibi hiç yaşamamış biriyle evlen ki ikiniz de aynı heyecanları paylaşabilesiniz. Ben de boşandım. Boşanmanın ne olduğunu iyi bilirim. Hiç bir kadın kolay kolay boşanmaz. 1 ayda nasıl boşanıldığını anlamış da değilim ama hiç bir çiçeği burnunda gelin 1 ayda boşanmaz, çok aman aman bir durum yoksa.
Artık düşünme. Ne yazdığının çok da önemi yok. İnan o senin yazdığını çok da düşünmüyordur. Erkekler bizim gibi değil çünkü. O şimdi başka bir gelin adayına bakıyordur. Boş ver, yıpratma kendini. Senin için hayırlısı bu imiş ki olmamış.

Canım çok üzüldüm attığım mesajdan dolayı çok pişman oldum hatta Özür dilemek bile istiyorum ama dilersem ne der yada ne düşünür . ALLAH kimsenin başına vermesin
Tatlım Çok çabuk gaza geliyorsun.Lütfen buradaki insanların yorumları ile iş yapma...Birde birşeyi iyice eni onu bir düşün ondan sonra hareket et..

Özür dileme, artık bu konu üstüne düşme. Özür dilemen adamı çok kaile aldığını, önemsediğini gösterir. Erkekler öyle düşünür. Artık bu konuyu düşünme. İnan erkekler bizim kadar hassas değiller. O mesajı okuyup üstünde bile durmayıp silmiştir, emin ol.

Özür dileme, artık bu konu üstüne düşme. Özür dilemen adamı çok kaile aldığını, önemsediğini gösterir. Erkekler öyle düşünür. Artık bu konuyu düşünme. İnan erkekler bizim kadar hassas değiller. O mesajı okuyup üstünde bile durmayıp silmiştir, emin ol.
Adam Üzerinde durmuş ya işte aracı olan arkadaşına üzüldüğünü söylemiş bu cevap tan dolayı

Elanur hiiiiç pişman olma iyi yaptın.
O adam orda sen ona evlenme teklifi yapmışsın havalarındayken kendi egosunu şişirirken hiç senin duygularını , egonu düşündü mü? Hak-etti. İnsanlara gösterdikleri değerden fazlasını biçme, bu davranışların ederi bu mesaj. Daha fazla üstünde durma herif kendini bir şey sanmasın.

Back
X