Bu nasıl bir önyargıdır? Boşanma kadın ve erkek diye ayrılamaz zira çift taraflı bir süreçtir. Eşinden boşanan tüm kadınlar, kocası kendisini aldattı diye veya eşcinsel diye mi boşanıyor? Adamın hangi sebeple boşandığını nereden bilebiliriz ki?
Üstelik burada tartışılan konu sahibinin görüştüğü kişinin neden boşandığı değil, konu sahibinin ona verdiği cevap.
Ha şunu da söyleyeyim, bir ayda boşanmış olmanın çok normal olmadığını kabul ediyorum. Ama siz yukarıdaki önyargınız nedeniyle, konu sahibinin yazdıkları arasından bir ayda boşanmış olmayı cımbızla aldınız ve konu sahibini bunun üzerinden karşı tarafa çok yersiz bir cevap vermeye teşvik ettiniz.
Konu sahibi kendini gülünç duruma düşürmek ve yakışıksız bir yanıt vermiş olmakla kalmadı; karşı tarafla ilerleyen dönemde bir ilişkiye başlama ihtimalini de tamamen ortadan kaldırmış oldu.
Adım gibi eminim ki, eğer konu sahibi buraya "biriyle görüştüm, görüşme olumlu geçti ama 2 haftadır bana geri dönüş yapmadı" diye konu açmış olsaydı, karşı taraf bu sefer de "kararı olumsuz da olsa bir cevap vermeliydi" diye taşlanacaktı.
Biraz daha iç tutarlılık diyorum sadece...