- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Olabilir neden olmasın hatta inşallah olmuşturArkadaşlar ben Tüp bebek annesiyim. Eşim azospermiydi. 2019 da oğlumu kucağıma aldım hamdolsun rabbim tüm isteyenlere versin. Şimdi dondurulmuş embriyo transferi için doğru zamanı bekliyorum. Bu arada eşim 2018 den beri düzenli iğne oluyor. Haftada iki kez. Geleyim konuya adetim 12 gün gecikti. Hamile diye ihtimal vermediğimden dolayı hiç test almadım ha bugün olurum ha yarın olurum derken 12 gün geçti sizce hamile kalmış olabilir miyim böyle bir şey başına gelen var mı bir mucize sizce olmuş mudur
Evet hep düzenlidir. İnşaAllah olmuşturOlabilir neden olmasın hatta inşallah olmuşturadetiniz hep düzenli miydi hemen test yapın neden duruyorsunuz?
Güzel haberlerinizi bekliyoruz. İnşallah istediğiniz gibi olur herşey.Evet hep düzenlidir. İnşaAllah olmuşturfikri bile heyecanlandırıyor. Ama dediğim gibi azospermi öğrendikten sonra 2 yıldır hiç ne ihtimal verdim ne test aldım. Kafamda tamamen yok olmuş durumdaydı kendiliğinden hamile kalmak. Bugün takvime baktım 12 gün gecikince şok oldum. Bugün cuma namazından sonra alıcam test çookk heyecanlıyım
Bize de haber ver canımEvet hep düzenlidir. İnşaAllah olmuşturfikri bile heyecanlandırıyor. Ama dediğim gibi azospermi öğrendikten sonra 2 yıldır hiç ne ihtimal verdim ne test aldım. Kafamda tamamen yok olmuş durumdaydı kendiliğinden hamile kalmak. Bugün takvime baktım 12 gün gecikince şok oldum. Bugün cuma namazından sonra alıcam test çookk heyecanlıyım
Herkes meraktaEvet hep düzenlidir. İnşaAllah olmuşturfikri bile heyecanlandırıyor. Ama dediğim gibi azospermi öğrendikten sonra 2 yıldır hiç ne ihtimal verdim ne test aldım. Kafamda tamamen yok olmuş durumdaydı kendiliğinden hamile kalmak. Bugün takvime baktım 12 gün gecikince şok oldum. Bugün cuma namazından sonra alıcam test çookk heyecanlıyım
Evet hep düzenlidir. İnşaAllah olmuşturfikri bile heyecanlandırıyor. Ama dediğim gibi azospermi öğrendikten sonra 2 yıldır hiç ne ihtimal verdim ne test aldım. Kafamda tamamen yok olmuş durumdaydı kendiliğinden hamile kalmak. Bugün takvime baktım 12 gün gecikince şok oldum. Bugün cuma namazından sonra alıcam test
test yaptınız mı inşallah pozitiftir sonuçBir arkadaşım tüp bebekle 3uz hamile kaldı
Ardından bidaha doğal yolla oldu ama 2 buçuk aylıkken düşük oldu
Bu kişi de azosperm? Doktor normal yolla olmaz dediği biri.
Merak ettim test yaptınuz mıArkadaşlar ben Tüp bebek annesiyim. Eşim azospermiydi. 2019 da oğlumu kucağıma aldım hamdolsun rabbim tüm isteyenlere versin. Şimdi dondurulmuş embriyo transferi için doğru zamanı bekliyorum. Bu arada eşim 2018 den beri düzenli iğne oluyor. Haftada iki kez. Geleyim konuya adetim 12 gün gecikti. Hamile diye ihtimal vermediğimden dolayı hiç test almadım ha bugün olurum ha yarın olurum derken 12 gün geçti sizce hamile kalmış olabilir miyim böyle bir şey başına gelen var mı bir mucize sizce olmuş mudur
Tabiki olabiliyor cok ornekleri varBir arkadaşım tüp bebekle 3uz hamile kaldı
Ardından bidaha doğal yolla oldu ama 2 buçuk aylıkken düşük oldu
Bu kişi de azosperm? Doktor normal yolla olmaz dediği biri.
muhtemelen artık ihtiyacı kalmamış olabilirKonu sahibi sayfaya giriyor ama niye cevap yazmıyor acaba
Bir kadın bundan daha büyük sevinc yaşarmı acaba ! Arkadaşım inşeAllah bebeyini sagsalim dünyaya getirirsin.söyleyecek söz bulamıyorum.Arkadaşlar herkese merhabalar
Kusura bakmayın sizleri çok merakta bırakmışım. Zor bi süreç geçirdim. Elhamdülillah mucize gerçeklemiş hala etkisinde ve şokundaydım çünkü asla normal yolla olmaz denilen bi durumdu bizimki. Gebelik testi pozitif çıktı hemen doktora gittik kanama alanı gördü yani düşük tehlikesi o yüzden 2 aydır yatıyorum. Bu nedenle buraya yazamadım. Bugün doktor kontrolüm var lütfen dua edin bebeğim mucizem sağlıkla tutunsun
Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın. Hemen merak ederdim normal yolla olsaydı herşey hemen hamile kalabilir miydim diye..... rabbim o kadar büyük ki ... kimse umudunu kaybetmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?