• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil aci?

Tatlım sorun zaten burada. Senin onun için her şeyi yapmış olan. Terapi Odası konuları diye bir kitap okumuştum. Sanırım yazarı Tülin Hanım dı.
Siz karşınızdaki insana fedakarlık yaptığını düşündükçe ve yaptıkça onun size olan nefretini oluşturur. Kızgınlık oluşturur. Çünkü karşı tarafa fırsat vermeyip kendini yetersiz hissetmesine sebep olunuyormuş. Bu da şu algıyı oluşturuyor maalesef bizde : o kadar fedakarlık yaptım gitti/ sevmedi/ umrunda olmadı. Vs....
İşin psikolojik boyutu farklı. İnsanlar kendileri için yaşamayı öğrenmeli. Mesela ben karşımdaki insan için bir şey mi yapıyorum. Bunu kendi mutluluğum için yapıyorum. Çünkü ben onu yapınca mutlu oluyorum bu işten karlıyım. Ondan da bir karşılık beklemem. Bana ne, ister karşılık versin iyiliklerime ister vermesin. Dediğim gibi karşımdaki için değil her şeyi kendim için ve istediğim için yaparım.
Kendin için yaşamayı öğrendiğinde doğru adamı bulacağını düşünüyorum. Üzülme . Giden herkes bizlerin öğretmenidir. Bir şeyler öğretirler giderler. Bunun için ona tüm kalbinle teşekkür et ve kalbinden sevgiyle uğurla
Aynen bu oldu biliyor musun..surekli ya ben sana yine ayni seyleri yasatirsam modunda bir gram kendine guvenemedi..her sey bahaneymis diyorum

Bu yaştan sonra biraz zor bulur hem kafasına uyan hem gönlüne uyan.
Kalbimize erismisiz ama kafalara erisememisiz :) bunu 1 ay da aanladi soranlara kendi kadr huyu guzel diyen adam :)

Maalesef erkekler böyle. Bende benzer bir durumdayım. Buraya aynı caresizlikle yazdım defalarca. Artık anlıyorum ki erkeklerin çoğu yorulup yiprandiginda kaçmayı bırakmayı tercih ediyor biz gibi değiller ve maalesef sevgileri de tükenince asla merhamet etmiyorlar
Komik olan baska adamlari anlattignda kufur etmesi daha beterini yapti bana

O an dayanılmaz gibi gelir , çok acır hemde çoook ama geçiyor işte. Zamanla hafifleyip geçiyor .
Benimde ilişkilerim hep uzun sürerdi , hep evlilik hayal ederdim ama her ayrılığımda boğulurdum, çok ağlardım, kimseye de belli edemezdim.
Sonra bu acılar beni çok olgunlaştırdı hatta acımasız yaptı. Hala kimseye güvenmem ama hayatıma da devam ediyorum.
Geçecek biraz zaman lazım. o_O
Hic boyle icimin acisini hissetmemistim sanki biri oldu de yokluguna alisamadim mesela ona koymuyo rahatlikla henuz anmamadm yoklugunu diyebiliyo o zaman cok kiziyorm kendime neden yiprstyosn kendini aileni diyorum..

bir de böyle karakterler var,

bitirdiğini açık açık söylemeyip, karşı tarafa sen şöyle iyisin, en iyilere layıksın gibi kıvırtmalar yapan .....

yukarıda bir üye söylemiş bulmuştur birini diye

bende evet bulmuştur diyorum

ettiği yeminine mi inanıyorsun,,,

sana böyle güzel ayrılık mottoları söyleyerek ,gitmenin yolunu buluyor

Ayrinti yazilmamis sogutmussundur diyenlere soyliyim ayrintilari en bastan 2 yil once tanistik ve dedgm gibi bunalimdaydi issizdi vs.6 ay issizlik sureci yasadi bana dedigi sey hera ise gireyim eylulde gelicez ki ben bir sey talep etmedim..ise girdi dedi ki hera burasi iyi degil patrona guvenip adim atamam 1 yilin sonunda teklif etmisti 2 hafta sonra isten ayrildi dedim tamam sen mutlu ol.bu sirada ben onu ayda 2 gormeye hatta 3 ayda bir gormeye basladim soylenmerim basladi evet bogdum zaman zaman hafta sonu olurdu biz neden boyleyiz derdim oturur aglardim cunku asiri ozluyordum.onun tek dedigi gelecegimiz icindi.iyi bekledik kpss caliscm dedi bazi geceler 1 kez konustuk hatta iletisimde bitiyordu bittikce hircinlastim yiprattim da..90 aldi..sonr darbe oldu kurumlar sinv acmadi ama bu sirada cok iyi bir sirkete de girdi..ben bu kez dedim ki neyi bekliyoruz? e ben demedm mi sana babanla tanisalm diye dedi.agiz ucuyla soyler gerisini doldurnaz bendd guvenemez babama soylemezdim. yani bir seyler hep agizda kaldi en sonunda sizofrensn sen demednmi bahards olsun diye dedi bende neden kendi fikrin yok isteksizsin diye sorguluyordum kiiiiii sogumus 1 aydir...ben de hala evvimiz icin bir seyler aliyorum..insan uyarilmszmi bunaliyorm bak bak boyle davranma ne kadr sinsiymis dedirtti..iste sonra emek verdim diyorm sen kendi yaptgini gordun diyo..siz karar verin hakli olmak umrumda degil..sadece yerime koyun kendinizi..bir kac kez de yalan soyledi kardesine kredi cekmis cekmedim dedi ogrendim diger isindn atilmis ben ciktim dedi sonradn itiraf etti : )) eski kiz arkadsdi bu sinav surecinde aramis ben her seyi soylerken o bana daha yeni soyledi

Bir de yeminler ediyor ben bundan sonra yeminine inanirmiyim bir gram inanci yok yemin ediyo : ))
Korkak adamlardan nefret ediyorum. tüm zor zamanlarında seni yanında tutmuş bırakamamış desteğini ama en başından beri sonunu düşünmemiş. baktı ki sen ciddilik istiyorsun topuklamış. bu adam dönerse kabul edersin gibi duruyor. ama unutma ömür boyu içinden çıkmayacak ve her zaman terkedilme korkusu ile yaşayacaksın. terketmemesi içinde mum gibi kendi kendini tüketeceksin.

Korkak adamlardan nefret ediyorum. tüm zor zamanlarında seni yanında tutmuş bırakamamış desteğini ama en başından beri sonunu düşünmemiş. baktı ki sen ciddilik istiyorsun topuklamış. bu adam dönerse kabul edersin gibi duruyor. ama unutma ömür boyu içinden çıkmayacak ve her zaman terkedilme korkusu ile yaşayacaksın. terketmemesi içinde mum gibi kendi kendini tüketeceksin.
Inan ki donemek artik o kadar laftan o kadr aglamadan sonra kendime bir daha aynisini yapamam..

Yukarida belirttim..kendi hatami kabul ediyorm sadece bunu soylemek icin cok gecti..1 ay da insn soguyamaz 1 ay once beni tuutup kolumdn beyaz esya bakmasini bile sindiremiyorum kendimi salak yerine konmus gibi hissediyorm
kendi yorumumda da yazmıştım siz hala aynı şeyi diyorsunuz
1 ay önce siz ayrılmıştınız hatta affetmem çok zor diyordunuz

ayrılınca imsanın aklına güzel şeyler gelip hep tamam ama 1 ay önce beni zorla beyaz eşyacıya götürdü demek yerine 1 ay önce ayrıldık hatta ben ondan ayrıldım diye düşünmeye çalışın biraz

adam pat diye 1 günde soğumamış, beyaz eşyacıya soktuğu zamanlarda bile ayrılık yaşamışsınız… fark edin artık

Inan ki donemek artik o kadar laftan o kadr aglamadan sonra kendime bir daha aynisini yapamam..
Geçiyor herşey hep iyi şeyler gelir akla ama zatsn yolunda gitmiyormuş ki sende mutsuzmuşsun ilişki boyunca farkına var üzme kendini. güzel gitseydi zaten böyle olamazdı

bence bunun acımasızlıkla alakası yok kadınların çoğu bilmem kaç yıllık emek adı altında bağımlılık yaşıyorlar sevmek değil bu o yuzden adamlar net olunca kadınlar acımasız olduklarını düşünüyorlar bitmiş demekki zorla bi insanı tekrar sevdiremeyiz ilişkinin detayları yazılmamış durup dururken soğuma olmamıştır
Aynen katiliyorum sana altinda yatan baska sebepler illaki vardir bilemeyiz

Back
X