- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
esin çok seviyorsa yeğenine hediye etsin madem onuEvde playstatıon var onun ıcın gelıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esin çok seviyorsa yeğenine hediye etsin madem onuEvde playstatıon var onun ıcın gelıyor
11 yasinda bir cocuk geldi diye ortaligi ayaga kaldirip kocasiyla yuzgoz oldugu yetmiyormus gibi gorumceyede kirici mesaj atan gelinler var mesela.
bukadar yangina korukle gitmeyi gercekten dogru buluyormusunuz, sagduyunuzla cevap verin lutfen. bide ornek olarak giyinirken bakiyor demis; ben 6 yasindaki yegenimin yaninda tshortumu degissem kikir kikir gulerek oda bakar, merak sonucta, ne var bunda? 11 yasindaki hayli hayli bakar!
Hala aramız açıkGamzeeli son durum ne merak ettim dogrusu
Canım arkadadımız malesef anlamıyorKusura bakmayında sizde pek edepsizmişsiniz ! Erkek çocukların da 1.5 yaşındayken bile erkeklik güdüsü olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. Hadi onu da geçtim 11 yaş küçük değil şimdi sor bakıyım 7 yaşındaki çocuğa çocuk nasıl yapılır diye bilmedikleri şey yok. Bu çocuk 12 13 yaşında erkek olucak milletin orasını burasını elleyen video izleyen çocuk yarın yeri gelir hayalde eder gereksiz vicdan yapmaya gerek yok.
Ayrıca kadının zaten kendi çocuğu var kimsenin çocuk bakıcılığını yapmak zorunda da değil ki belki yarı çıplak uyuyo bu kadar iyi niyetliyseniz yarı çıplak koynunuzda yatırın eşinizin yiğenini.
Kadın yorgunum, uykusuzum,bitkinim, banyo yapamıyorum diyo o görümcesi çocuğunu yollayana kadar neden kendisi gelip yarım saat bebekle ilgilenmiyo annesi banyo yapsın diye de çocuğunu gönderiyo.
Gelin dediğiniz kişide bir insan neymiş ya böyle gelin gelin kadın bu insan kadın. Kırıcı olan saygı duymayan sizsiniz şuanda
haklısınız geri adım atmayın geri adım atarsan kabul etmiş olursunHala aramız açık
Gwce geç geldi bende konuşmaya yeltenmedim
Suçumda yok
Belli ki bayramı kğs gecirecegız boyle
Bende yaklasmamaya karar verdım
Bakalım ne olacak
Dün o hataya düşecektım sonra vazgectımhaklısınız geri adım atmayın geri adım atarsan kabul etmiş olursun
Evet bnde vermedım hıc
Bunun ıcın anası danası benı ne cocukmeraklısı yaptılar
Öyleyımde herkesın cocugu kıymetli
Kedının bacaklarını ayırıp bıseyler yapan bnm cocuguma neler ypmaz
Allaha yakın bana uzak
eşini en iyi sen tanıyorsun onu nasıl dize getirebileceğini düşünüyorsan öyle davran bnceDün o hataya düşecektım sonra vazgectım
Konuda benım bır hatam yok
Özür dilemelik bırsey yapmadım
Bunın için birde trıp yıyemem
Alıcam cocugu bayramda arkadaslarımla olucam
Oda cok sevdıgı aılesıyle olsun
SanmıyorjmAynen su isaretledigim yeri bence görümcene demelisin, ayrica bu kadari gercekden cok fazla o yasta cocugun bilmemesi gereken seyler. Kendide cinsel istismara ugramis olabilir....
Sanmıyorjm
Annesıyle kaynaklı bence
Suruklı cocugun cukunu hanımis dıye sundururse..
Sevılecek yaş var sevilmeyecek yaş var .
Sevilecek yer var , sevılmeyecek yer var
Tersine oda sürekli eli şeyinde geziyorOda dogru tabi, cocugun artik bu yasta öyle sevme seklinden rahatsiz olmasi gerekir aslinda!
büyük babaya filan mı söyleseniz acaba bu çocuk ve anası iyiden iyiye sapığa bağladılar psikoloğa mı göndersek diye? kendi kendilerine yaşayıp gideceklerini bilsek tamam ama ilerde size ve çocuğunuza ve diğer insanlara da zararı olacaktır bu sapık ikilininTersine oda sürekli eli şeyinde geziyor
Ben eşimin ailesıyle pek gorusmuyorum .büyük babaya filan mı söyleseniz acaba bu çocuk ve anası iyiden iyiye sapığa bağladılar psikoloğa mı göndersek diye? kendi kendilerine yaşayıp gideceklerini bilsek tamam ama ilerde size ve çocuğunuza ve diğer insanlara da zararı olacaktır bu sapık ikilinin
Tepemı attırdı
Yegenıyse yegenı
Burası benım evım
Herkes haddını bılsın
Hala yok dayısının evı , yok bılmem nasıl gelınler var dıye hıtam edenler var .
Kusura bakmayın fakat bu mısafır perverlık ve ya akraba ilişkilerinin dışına çıkıyor .
Bakın 3 gündür duş alamıyorum
Çocuk uyumuyor .
Uyuduğu vakit işlerimimi yapsam dinlensem mi unuttum , kendimi unuttum .
Ve hala benim vijdanımı insanlığımı yargılıyorsunuz .
Burada sadece eşim yaşamıyor
Ve ya burası bekar evıde değil
Yeri geliyor göğsüm dışarda yatıyorum
Hiç mi mahremiyete ihtiyaç duymuyorsunuz ?
Kusura bakmayın bende böyle bir gelinim
beni yargılayan insanların eril insan gibş düşünemediği çok aşikar
Kızlar hemen konuya girmek istiyorum zira çok sinirliyim .
3 buçuk ay önce doğum yaptım ve bir haftadır sürekli kendi kendine inip çıkan ateşim var . Artık uykusuzluktan ölücek durumdayım . Akşam çocuk pek uyutmadı mızmızlandı bugünde ara ara biraz uyudu derken bnde o ara biraz tek gözüm açık kestirdim kalkıp kalkıp .
Her neyse sabah kapı çaldı baktım görümcemin oğlu 11 yaşında " oyun oynamaya geldim " dedi .
Bende bebek uyuyor bnde çok yorgunum sonra gel dedim . kaldı ki orayı burayı karıştırma huyları var , yerınde hıc durmuyor ve sınırlenıncede bıldıgınız küfredıyor .
Bir kaç defa annesıyle bu yuzden tartstık. Yinede gelıp gidiyor fakat ben zaten yorgunum , ara ara uyursam dınlenırsem bana o kar .
Gitti bende cocugu emzirdim fln derken bıraz uyuduk tekrar .
Çocugun aglamasına uyandım bir baktım bebegı kaldırmaya calısıyor .
Esım anahtarı vermıs gır sessızce oyna dıye .
Esımi aradım buraya gel yoksa ben evı size bırakıp cocuguda alıp cıkıp gıdıyorum dedım .
Geldı bayağı tartıstık.
Kızlar size hakdızmıyım dıye sormuyorum cunku bu konuda bılıyorum kı haklıyım.
Kım ne olursa olsun benım mahremime ıznım olmadan giremez
Üstüm basım acık yatıyorum
Ben çoluk cocuk ryleyecek vakıtte degılim
Görümcemdde mesaj attım vakıtlı vakıtsız cocugu gonderme dıye
Burası oyun parkı mı ?
Benım aılemden bırı aynı sekılde bır hareket gosterse dilleri durmaz.
Esıme hala ınanamıyorum
Cocukmuş , kusura bakmasın fakat koca adamlar gıbı kufreden , insan gitinirken izleyen hareket yapan bır cocugu dvımde ıstemıyorjm .
Nadıl bı yol ızlemelıyım esıme karsı yardım edın
Gercekten cok sınırlıyim