Bu nasıl aşk

Konu evli bir adam olunca buradaki hanımlar da sanki kendi kocalarından bahsediliyormuş gibi hemen konu sahibine nefret kusmaya başlıyorlar. Adam gerçekten de boşanma aşamasında da olabilir, eşi saplantılı bir şekilde yapışıp kalmış da olabilir; yok mu böyle durumlar? Burada da açıldı böyle bir konu; adam açık açık başkasına aşık olduğunu söylüyor, eşini kandırmıyor, oyalamıyor, direkt boşanmak istediğini söylüyor ama eşi boşanmam, süründüreceğim ikisini de diyor başka da bir şey demiyor. Her zaman ilk eş masum olmuyor yani.

Evli olduğunu öğrendim ama çok sevdiğimden bırakamıyorum demeseydi, ben yüklenmezdim
Adamın eşi dünyanın en adisi de olsa
Bu şu anki ilişkilerini mübahlaştırmıyor
Boşansın adam çok sözünün eriyse, öyle karı kız peşinde koşsun
Sizde öyle bir anlatıyorsunuz ki tek suçlu eşi gibi, adam evliyken ne konu sahibiyle ne başka kızla bekarım ayağına ilişki yaşayamaz. Öğrendikten sonra konu sahibi de ama çoook seviyorum diye ayrılmazsa o da bu işte suç ortağı olur.

tamam da adam bekar gibi davranmayacak o zaman. ailesiyle tanışmalar, ortamına girip çıkmalar vs. karısı dünyanın en kötü kadını da olsa tamam onu düşünmese bile konu sahibini düşünüp kendini frenlemesi lazımdı.

Konu sahibi seni anlıyorum. Benzer bişey de yaşamadım ama Aşk'ı ve acısını iyi bilirim. Ne avukat olup olmaman ne ikinci kadınlığı ne de yanlışların bağlamaz beni. Ben sana sadece kendi fikrimi söylerim alırsın almazsın senin bileceğin bişey. Bi kere ciddi ciddi gerizekalı gibi davranmışsın. Ben de sevdim aşık oldum sürünsün falan ama hiç mi aklına gelmedi yaşadığı evi görmek, hiç mi gecenin üçünde uyanıp sesini duy ak isteyip aramadın. Hiç mi olur olmaz saatlerde mesajlaşmadınız. Bunu anlamaman normal değil. Her kadın biraz ajandır. Ki evli mi değil mi diye aklına geldiyse şüphen varmış demek ki nasıl aramadın arkasını! Bak adam yalancı bunda hemfikiriz. İki ihtimal var, ya gerçekten yavşak seninle de zaman geçirdi evdeki nasılsa garanti diye baktı. Ya da gerçekten evlilik kağıtta kalmış, ayrılma döneminde seni tanımış sevmiş, kaybetmemek için sana gerçeği söyleyememiş. Her neyse! Durum her ne olursa olsun acını dibine kadar yaşa. Ağla zırla küfret uykusuz kal. O haketmese de aşk hakeder. Yaşadığın şaşkınlığı üzüntüyü çok iyi anlıyorum. Ama şimdi susma zamanı. Sus iletişimi kesinlikle kes. Hee olurda aşk gerçekse, boşanıp kafasını toplayıp kapında yatar kalkarsa affedip affetmemek sana kalmış. Ama şuan kalbini geç hayatı başkasına ait bi adamla ne şartlarda olursa olsun görüşme. Nefesin kesilecek, kalbin acıyacak ama görüşme. Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…