Bu nasıl aşk

evet kadının nasıl bir kadın oldugunu nereden bılıyorsunuz bunu cok merak ettim

Bana babanızın kızı gibi geldi
Hatta bizzat kendinize yorum yapmak adına ikinci üyelik almışsınız gibi
@Mune Hanım ya da @Kazen Bey ilgilenir nasılsa
Asla beddua eder gibi yazmadım ne haddime ki tanımadığım insanlara beddua edeyim inanın harfiyen katılıyorum size o kadar haklısınız ki! Benim demek istediğim insanoğlunun başına herşey gelebilir ha herkesin çözüm sekli farklıdır o ayrı Allah karşılaştırmasın yinede hiçbir kadını. Walla babamın kızı değil bunada sizi ikna etme gibi bi çabam yok birini savunmak yada anlamak için babamın kızı olması şart değil. Haydi selametle

adam boşansa da o kişi ile evlenmesin,
adam konu sahibinin annesini babasını kandıracak kadar şer....siz
o insanların günahı ne , belki aile eş dost çevre ortamında evet kızımızın ciddi görüştüğü birisi var diyerek bu adamdan bahsedıyorlar, belki kanları ısındı.
Adam resmen yalancı ya hala o öyle bu böyle demeyin

uzaklaşın , çekin kendinizi ve numaranızı değişin,
bir bayansanız eğer size de bu yakışır , çnk ilerde siz de aynı durumu yasayabılırsınız belki o zaman baskaları da sizin arkanızdan atar tutar , kötü kadınmış diye

bakın birdaha söyluyorum hayal kırıklıklarını , üzüntünüzü anlarım ama bundan snr diyaloga girmenizi anlamam
acınızı yasayın ve bititin bu kadar basit yani
herkes acı cektı kandırıldı , bunu bhır siz yasamıyorsunuz değil mİ??

Benim eski eşim de evlendikten sonra nüfus da kimliğini değiştirmediği için onda da bekar yazıyordu. Adam kimliğini değiştirmemiş yani.

eşimin başkasına aşık olup benden boşanması beni ikinci kadın yapmaz ama konu sahibi her şekilde ikinci kadın... Acımıyorum kızıyorum 2.kadınların bahanesi hep aynı''ama karısı öyle böyle'' size ne kardeşim nikahlı eşini irdeleyeceğinize dönün bir aynaya bakın...

Metres biraz ağır olmamış mı ben evli olduğunu bilmiyordum.
Şimdiye kadar bilmiyordun ama artık biliyorsun ben bundan sonrası için dedim
Yoksa bilmeden kandırılmış bir kadınsın asla suçun var diyemem ama bundan sonrası için suçlanacaksın toplumda kabul görmeyeceksin
Lütfen kendine değer ver lütfen kendini sev saygın bir kişi olduğunu unutma kendine o hayatı layık görme

Helal kız sana alkisliyorum aynen hemen adamın karısına çamur atarlar hadlerineydi sanki. Donsen Baksan adam karısının ayağını opuyordur tepesinde tasiyordur hemen de inanıyorlar anlamıyorum o kadar klise ki yalanlar

Ya arkadaşlar ben daha fazla konuşmayacağım zira siz bensizde beni linç edebilirsiniz! Ama ilk taşı en günahsız olanınız atsın. Bana edep dersi verenler ben 32 yaşımdayım bakireyim ve bu adamlada cinsellik yaşamadım. Ben işk aşkım eşim olsun diyip gelecekteki eşine bile dünden sadık kalma yemini etmiştim. Evet muhteşem güzel harika bir aşkıda yaşadım yaşattı. Sonu kötü bitti kalbim kırıldı bocaladım bunaldım. Onunda bunaldığından üzüldüğünden eminim hastanelik olmuş zira ve gitmedim yanına. Ama en büyük hatam bunu buraya yazmaktı. Bana eyvallah. Tavsiyem büyük konuşmayın. Aşk biz istedik diye gelmez istedik diye gitmez. Karısını nerden mi biliyorım cevap avukatım ve dava dosyasına baktım.

Bu olayı öğrendikten sonra arada cinsel ilişki olmasa da bu ilişki de "aşığım, yapamıyorum onsuz" diyerek devam etmek doğru değil.
Adamın karakterinin bozuk olduğu bariz. Ortada kandırdığı bir sürü insan var. Yalanlarla yaşıyor adam. size evli olduğunu söylememiş, sonra öğrenince de boşanacağım diye kıvırmış. Karısının kimbilir belki de hiç bir şeyden haberi yok. Adamın anne ve babayla yaşadığı da yok muhtemelen. Nerden tutarsan elinde kalır...
Herşeyi geçelim de adamın kendisine bile saygısı yok ki ortada bir sürü yalanları var. Kendisine değer vermeyen adam size mi değer verir?? Şu an için belki sizi göklere çıkarıyordur, genelde ilişkinin o flört dönemlerinde de hepimiz sevgi kelebeği olup, adamların bizi göklere çıkarmasına aldanıp hep de öyle olacak zannediyoruz ancak şu da bir gerçek ki yalancı bir adamdan da bir şey beklemeyin. Ne kıymet, ne değer, ne de sevgi... Zaten insani vasıflarını yitirmemiş olsaydı karısıyla birlikteyken başkasını da oyalamazdı.
Bu durum en çok adamın işine geliyor. Çünkü eve gidiyor eşi hizmetini ve gönlünü yapıyor, size geliyor siz de onun gönlünü yapıyorsunuz. Adam iki kişiyi de idare ediyor, krallar gibi de yaşıyor. Olan en çok çocuklar varsa çocuklara olur, ve de eşini işe gönderiyor sanıp da akşama kadar yolunu gözlediği eşe olur. size de bir şey olmaz. En fazla bir yıl acı çekersiniz, daha gençsiniz. bir gün biri hayatınıza girer, onunla evlenir ve bu yaşadıklarınızı unutursunuz. Ama çocukları ve karısı bir ömür bu acıyla yaşayacaklar maalesef.
Size tavsiyem karakter yoksunu böyle bir adamı uzatmadan bırakıp önünüze bakmanız. Böylesi herkes için en az acılı olur. Adam zaten emin olun, siz onun hayatından çıktığınızda bir iki gün ağlar size yapma diye, ama siz kararlı olursanız adam da anlar ve inanın çok fazla vakit geçmeden, hatta bir ay bile dolmadan kolunda başka birini de görürsünüz. Bu hep böyle olmuştur çünkü...Bu tipler klasik hep böyle...

Adamın karısı Hakkı'nda tek laf etmediğim halde, ayrıca sizinle aynı fikirde olduğum haklısınız dediğim halde, sadece konu sahibine sert bi şekilde yorum yapmadığım için mi Ada'mın karısına çamur atmışım gibi okuyorsunuz. banane! Walla ben kimseye neden çamur atayım neden karısını irdeleyeyim ewet haddime değil Kİ öyle bişeylerde yazmadım!!!!! Herkes illa aynı fikirde olsada aynı tavırda olmaz cwpları. herneyse bu yorumda sizinle aynı cümleleri yazmadığım sürece her yorumun altına istediğiniz gibi değiştireceğiniz belli oldu size bol yorumlar.

Hadi gerçekten boşanacak diyelim, 2. kadın olma kısmını da es geçtin vesaire...

Yalanın üzerine sağlam bir temel mi atılır ya? Boşanıp sana gelse bile bu adama bir daha nasıl güvenceksin?

Bence karısı boşyere boşamıyordur...Adam da dalaveranın bini 1 para.

Amaaa ben çok sevdiiiim diye, bile bile bu yola girersen, evet yaşayacaklarını hakketmiş olacaksın.

çok aşığım kıyamıyorum seviyorum bitiremiyorum bla bla bla.

kardeş gurur denen birşey var bilmem bilir misin?
adam evli.
karısı var.
kapı gibi nikahı var.

hani bordo cüzdan. beyaz gelinlik giymiş bir ESAS kadın var.

ama sen ayrılma ya kıyamıyorsun :))))))

Aklıma "Uçurtma Avcısı" adlı kitapta okuduğum şu sözler geldi. Paylaşmak istedim:
"Yalnızca bir günah vardır, tek bir günah. O da hırsızlıktır. Onun dışındaki bütün günahlar hırsızlığın bir çeşitlenmesidir. Bir insanı öldürdüğün zaman, bir yaşamı çalmış olursun. Karısının elinden bir kocayı, çocukların elinden bir babayı almış olursun. Yalan söylediğinde, birinin gerçeğe ulaşma hakkını çalarsın. Hile yaptığın, birini aldattığın zaman doğruluğu, haklılığı çalmış olursun. Çalmaktan daha alçakça bir hareket yoktur."

"Yalanla kendini kandırmaktansa gerçekle yüzleşmek iyidir."

Konu sahibi avukat değil. Kesinlikle... "Aşkım olmasa adama dava açardım" falan demiş de... Kendi isteğiyle flört etmiş adama ne davası??? Konuşmalarına falan bakılırsa avukat değil, kesinlikle. Avukat olsa zaten bu tip durumlarla çok sık karşılaştığı için de hukuken de bu ilişkiyi bitirmesi gerektiğini de bilirdi, yanlış yaptığını da, aldatılan tarafın kendisi olmadığını adamın eşi olduğunu da... Kesinlikle avukat değil....

Hiç bekar kimse ben evli olsam ne yaparsın diye sormaz.mutlaka tahmin ettin helede karısı seni biliyoken senin bilmemen imkansız ama gerçeklerle yüzleşmekmi istemedin

Avukat mııı ?? Bir avukat için karşısındaki adamın evli olup olmadığını öğrenmek 5 dakikasını almaz . . Kimlikle ikna olmak???

Karısının ne yaptığı seni ilgilendirmez. O imzayı atıp birbirine iyi günde kötü günde sözü veren o iki kişi, sen değil. Hesap verilecek bir şey varsa ortada o da o kişi kişi. Karı koca. Ancak onlar birbirlerine hesap verebilirler. siz onların evlerinin içinde ne olduğuna karışamazsınız. Karısının ne halt yediği seni ilgilendirmez. Sen kendinden sorumlusun. Eşler de birbirine karşı sorumlu. Sen bu evlilikte dış kapının mandalısın. Ben avukat olduğuna inanmıyorum ama ola ki avukatsan bunu da bilmeliydin. Avukat olsaydın sosyal ortamda yapzdığın şeylerin davada delil olarak kullanılabileceğini de bilirdin....
32 yaşında olabilirsin ancak hala aklın ergen aklında ve hiç sağlıklı düşünemiyorsun. Burda herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor, seni uyarıyor ama sen hala aynı akılda devam ediyorsun.
Şunu unutma evlilik bir kurumdur. Sizinki ise flört. sizin ayrılmanız bir söze bakar sadece. "bitti" demeniz yeterli. Ya da hiç bir şey demeden de bitirebilirsiniz. oysa evlilik "bitti" demeyle öyle kolay bitmez. Avukat hanım, bunları bilmeniz gerekirdi oysaki.... 15 günde de bir evlilik bitmez...Siz evet bilmeden evli bir adamla flörte başlamışsınız. olabilir. Buraya kadar problem yok. Sonra adamın evli olduğunu öğrenmişsin. Orda duracaktın. Orda arkana bile bakmadan çekip gidecektin. Adamın karısı bilse de seni aramak zorunda değil. Karısı hem neden seni arasın ki? nikah onda, o kocasına sorumlu.. kocası da ona. Hesabı onlar yalnız ikisine sorarlar. sen kadını bağlamazsın. aradan çekilmesi gereken sensin. Adam boşanacak olsa bile bu karı kocayı ilgilendirir. Sen öğrendiğinde bu adam evli miydi, evet evliydi. Yok boşanacağım, yok anlaşamıyorum kelimelerini bile dinlemeden sırtını dönüp gitmen gerekirdi. Oysa utanmadan bir de adama sana 15 gün süre veriyorum diyorsun. Yani hala bu ilişkiyi sürdürmeye niyetin var. EEE ne diyelim o zaman biz sana? Demek ki çekilecek çilen varmış.
Adam da beş para etmez. Sen de resmen bu işe devam etmekle kendini adamla aynı kefeye koymuş oluyorsun. oysa ki değerler önemlidir. Sen bunları unutmuşsun.... Yalancı, üç kağıtçı, beş para etmez bir adam için kendini düşürdüğün duruma bak sen önce... Değer mi???

adam nasıl olsa boşanırım hemen diyerek seninle ilişkiye başlamış, ama işler umduğu gibi gitmemiş, sonra seni terk etmiş ve sen onu ikna edip tekrar başlamışsınız.
bunun türkçe meali şu arkadaşım ; bu adam seninle tanıştığında eşiyle arası bozuktu, ilerleyen zamanda eşiyle arası düzeldi, sana yol verdi, sen ise adamı tekrar ikna ettin ilişkiye kaldığınız yerden devam ettiniz tabi bu durum adamın da işine geldi, hayatında iki hatun birden vardı çünkü...
ha bu arada madem karısı bu adamı aldatmış, hem de kamera görüntüleri var, o zaman neden dava bu kadar uzamış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…