- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi Kelebeginsonu
-
Asla beddua eder gibi yazmadım ne haddime ki tanımadığım insanlara beddua edeyim inanın harfiyen katılıyorum size o kadar haklısınız ki! Benim demek istediğim insanoğlunun başına herşey gelebilir ha herkesin çözüm sekli farklıdır o ayrı Allah karşılaştırmasın yinede hiçbir kadını. Walla babamın kızı değil bunada sizi ikna etme gibi bi çabam yok birini savunmak yada anlamak için babamın kızı olması şart değil. Haydi selametle
senin adına çok üzüldüm çok talihsiz bir olay. adam resmen kandırmış seniilla ilk aşkın son aşkın olacak diye bir şey yok. devam etsen diyelim ki boşandı bundan 5 sene 10 sene sonra aynı şeyi sana yapmayacağını nereden bilebilirsin ki ?
Asla beddua eder gibi yazmadım ne haddime ki tanımadığım insanlara beddua edeyim inanın harfiyen katılıyorum size o kadar haklısınız ki! Benim demek istediğim insanoğlunun başına herşey gelebilir ha herkesin çözüm sekli farklıdır o ayrı Allah karşılaştırmasın yinede hiçbir kadını. Walla babamın kızı değil bunada sizi ikna etme gibi bi çabam yok birini savunmak yada anlamak için babamın kızı olması şart değil. Haydi selametle
Benim eski eşim de evlendikten sonra nüfus da kimliğini değiştirmediği için onda da bekar yazıyordu. Adam kimliğini değiştirmemiş yani.Kimlikte bekar yazıyoken nasıl evliymiş
Dini nikah mı kıymı
Bence arkana bakmadan kaç, üç kağıtçı bi tip
Boşanacaktıkların hepsi de yalan zaten, dizilerde bile aynı yalan. O kadar da kolay keklenmezsin herhalde
Adam evleniince nüfustan kimliğini değiştirmemiş. Eski kimliğini kullanıyor hala...Evliyse kimlikte nasil bekar yazio
eşimin başkasına aşık olup benden boşanması beni ikinci kadın yapmaz ama konu sahibi her şekilde ikinci kadın... Acımıyorum kızıyorum 2.kadınların bahanesi hep aynı''ama karısı öyle böyle'' size ne kardeşim nikahlı eşini irdeleyeceğinize dönün bir aynaya bakın...Yani hala ısrarla evet 2 . Kadınsın diyorsunuz! PES diyorum artık ya sizde kadınsınız kadın kadının kurdu olmuş hatalı olabilir konu sahibi nolursa olsun burda kadınlarla dertleşmek istemiş insanların gururunu kırınca elinize ne geçiyor ? Evet savunuyorum! Evet kızmıyorum! Çünkü başımıza neyin geliceğini Allah bilir. Hani diyorsunuz ya 2. Kadın diye yapmayın nerden biliyorsun bir gün aynı şey seninde başına gelmeyecek ? İlla aynısı olmaz belki daha kötüsü gelir kocan başkasına aşık olur boşar seni gider başkasına 2. Kadın seni yapar böyleleride yok mu birsürü var hemde. Benim başıma gelmez ben etmem olmaz olamaz olursa basarım tekmeyi dersiniz dimi ama çoğu da mecbur paşa paşa sindirir. ( tabiki Allah kimsenin başına wermesin) ama bu hayatta yapmam dediğimiz ne varsa o bizim başımızada gelmez mi?
Şimdiye kadar bilmiyordun ama artık biliyorsun ben bundan sonrası için dedimMetres biraz ağır olmamış mı ben evli olduğunu bilmiyordum.
Helal kız sana alkisliyorum aynen hemen adamın karısına çamur atarlar hadlerineydi sanki. Donsen Baksan adam karısının ayağını opuyordur tepesinde tasiyordur hemen de inanıyorlar anlamıyorum o kadar klise ki yalanlareşimin başkasına aşık olup benden boşanması beni ikinci kadın yapmaz ama konu sahibi her şekilde ikinci kadın... Acımıyorum kızıyorum 2.kadınların bahanesi hep aynı''ama karısı öyle böyle'' size ne kardeşim nikahlı eşini irdeleyeceğinize dönün bir aynaya bakın...
Konu sahibi avukat değil. Kesinlikle... "Aşkım olmasa adama dava açardım" falan demiş de... Kendi isteğiyle flört etmiş adama ne davası??? Konuşmalarına falan bakılırsa avukat değil, kesinlikle. Avukat olsa zaten bu tip durumlarla çok sık karşılaştığı için de hukuken de bu ilişkiyi bitirmesi gerektiğini de bilirdi, yanlış yaptığını da, aldatılan tarafın kendisi olmadığını adamın eşi olduğunu da... Kesinlikle avukat değil....
Karısının ne yaptığı seni ilgilendirmez. O imzayı atıp birbirine iyi günde kötü günde sözü veren o iki kişi, sen değil. Hesap verilecek bir şey varsa ortada o da o kişi kişi. Karı koca. Ancak onlar birbirlerine hesap verebilirler. siz onların evlerinin içinde ne olduğuna karışamazsınız. Karısının ne halt yediği seni ilgilendirmez. Sen kendinden sorumlusun. Eşler de birbirine karşı sorumlu. Sen bu evlilikte dış kapının mandalısın. Ben avukat olduğuna inanmıyorum ama ola ki avukatsan bunu da bilmeliydin. Avukat olsaydın sosyal ortamda yapzdığın şeylerin davada delil olarak kullanılabileceğini de bilirdin....Ya kapatın artık kadın evinden başka ev tutmuş yemediği halt yok eve haftada 1 gün geliyor ben adamla sosyal ortamda bir aşk yaşıyorum cinsellik yok. Bana onun söylediği ben seninle evlenmeden cinsellik istemiyorım diyip talebi bile yok. öğrenince kalbi kırılan üzülen ben metres adi oldum. Adam yalancı düzenbaz. Ama evdeki kadın melek. Bu nikah ne çok şey temizliyormuş böyle. Domestos mubarek. Ve ben bana yalan söylemesi nedeniyle bitiriyorum. Daha da yazmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?