Bu nasıl aşk

evet 2. kadinsin..
bakire oldugun icin 2. kiz mi diyelim ne diyelim?
sen bu adama guvenip evleneceksin oyle mi?
aklini peynir ekmekle mi yedin sen?
bugun seni ayakta uyutan yarin seninleyken bi baskasini uyutacak.
iradeli ol,koy tekmeyi rahvan gitsin.
sana adam mi yok 80 milyonluk ulkede?
Allah askina kendini kucultme,Allahin gozunde kuculme.

Siz doğru olanı yapmışsınız tebrikler
Konu sahibi diyo ki karısını değil, beni karısıyla aldattı
O derece yani ..

15 gün süre verdim diyo
Kızıyoruz
Ayrıldım bi susun diyo resmen
Konusunu da 'ama bırakamıyorum onu' şeklinde açmış
Sonra niye beni yargılıyosun diyo
Dedemi mi yargılayayım tabi seni yargılarım
Öğrendikten sonra selam bile vermemen lazım, veren suçludur 2.kadın olma yolunda ilerliyordur net

Ya kapatın artık kadın evinden başka ev tutmuş yemediği halt yok eve haftada 1 gün geliyor ben adamla sosyal ortamda bir aşk yaşıyorum cinsellik yok. Bana onun söylediği ben seninle evlenmeden cinsellik istemiyorım diyip talebi bile yok. öğrenince kalbi kırılan üzülen ben metres adi oldum. Adam yalancı düzenbaz. Ama evdeki kadın melek. Bu nikah ne çok şey temizliyormuş böyle. Domestos mubarek. Ve ben bana yalan söylemesi nedeniyle bitiriyorum. Daha da yazmıycam

karısının abuk sabuk bir kadın olması sevdiğiniz adamı aklamaz
karısı ister melek olsun ister seytan
sizin kırılmanıız anlarım ama karısını suclamanızı anlayamıyorum
karısının bu sekılde bır kadın oldugunu nereden anladınız peki?

Tamam imam nikahı kıyın madem
Ne diyelim , kadın kötüyse adam da zampara olmak zorunda mı ? Aldatıldığı halde boşanmayan erkek görmedim ben, sözünün eriyse boşansın gelsin. Niye bekleyemiyosun ?

Sizinki ne hikmetse ikinizden de kopamıyo ama yine de masum kedicik

Kim ayranım ekşi der
Hepsi zaten karısını kötüler ve boşanma aşamasındayım der
Ve ne hikmetse o aşama bi türlü bitmez, evli olarak kalırlar

Siz doğru olanı yapmışsınız tebrikler
Konu sahibi diyo ki karısını değil, beni karısıyla aldattı
O derece yani ..

yapacak başka birseyım yoktu çnk, teşekkürler
çok ağladım çok etkılenmıstım çnk o kişiden , karısını buldum daha sonrasında ona soylemek ıstedım ama bunun vebalini de alamadım , kendimi deşifre etmek de istemedim açıkcası

etrafımda cok gordugum için bu durumları ben evli erkeklerin asla bosanıp da ask yasadıkları bayanla evleneceklerını dusunmuyorum , hepsi kandırmaca

zaten adam olan adam boşanacaksa boşanır ondan snr aslk arayıısna girer
karsısındakıni bırak kendi kişiliğine bunu yakıstıramaz.

Kim ayranım ekşi der
Hepsi zaten karısını kötüler ve boşanma aşamasındayım der
Ve ne hikmetse o aşama bi türlü bitmez, evli olarak kalırlar

ben çocugu olmadan karısını aldatıp ,üstüne iki çocuk yapan adamlar tanıdım ya
900 kişilik erkek agırlıklı bir firmada calıstım 9 sene , öyle şeylere tanık oldum ki

Aynen öyle
Erkeklerin çoğu bu üç kağıtla 2 kadını idare ediyor
Eskiden bu kadar bilinmiyormuş , şimdi teknoloji çağındayız
Hep aynı yalan yenmez, yiyen bence adam kadar suçludur.

Size ne karısından
Siz kendinize bakın
O gayet hukuki yollarla evlenmiş, gerisini bilemezsiniz
Adamın işkembeden atmadığı ne malum siiz kandırmak için, ki zaten evli olduğunu saklamasından belli karakteri

Ay bi sözümle gelirdi de ben istemedim ne demek, lütfetmişsin
Daha önce kimse sana değer vermedi mi ? Şu karaktersizin geleceğini bilmek bile nasıl bir havaya sokmuş seni
Gelse nolur bu saatten sonra, evli ama aldatma potansiyeli olan bi adam bu. Seni de aldatır
Bir de avukatım diyorsun ama Leyla Leyla takılıyorsun
Şu yazdıkların evli olduğunu bildiğin adamla görüşmeni haklı kılmıyor, kılmaz
Git ona posta koy önce, sonra görüşelim

Yani hala ısrarla evet 2 . Kadınsın diyorsunuz! PES diyorum artık ya sizde kadınsınız kadın kadının kurdu olmuş hatalı olabilir konu sahibi nolursa olsun burda kadınlarla dertleşmek istemiş insanların gururunu kırınca elinize ne geçiyor ? Evet savunuyorum! Evet kızmıyorum! Çünkü başımıza neyin geliceğini Allah bilir. Hani diyorsunuz ya 2. Kadın diye yapmayın nerden biliyorsun bir gün aynı şey seninde başına gelmeyecek ? İlla aynısı olmaz belki daha kötüsü gelir kocan başkasına aşık olur boşar seni gider başkasına 2. Kadın seni yapar böyleleride yok mu birsürü var hemde. Benim başıma gelmez ben etmem olmaz olamaz olursa basarım tekmeyi dersiniz dimi ama çoğu da mecbur paşa paşa sindirir. ( tabiki Allah kimsenin başına wermesin) ama bu hayatta yapmam dediğimiz ne varsa o bizim başımızada gelmez mi?

Tabiki okuduğum kişilerede hak weriyorum inanın çok Haklısınız sonuna kadar katılıyorum aynısını önceki yorumumda yazım bencede doğrusu ayrılmak. Ama benim bahsetmek istediğim ağar konuşmalar yapıyorsunuz kız zaten üzgün neden kıralım onu günah değilmi oda istermiydi böyle olsun kim ister ki. Ha babamın kızı değil beni çok bağlamaz Hakkı'nda hayırlısı olsun ama kadının kadına yaptığı bu düşmanlık niye onu çözemiyorum

Hala ayrılmamışsa yazık filan değil
Öğrenince selamı sabahı bile keser normal bir insan

Zor bi durum ama şimdi senin için yıktığı yuvasını ilerde bir gün başkası için yılmayacağı ne malum... Gençsin güzelsin kendine zaman ver ilk aşkıyla evlenene madalya vermiyorlar duygusal boşluklarınla yanlış şeyler yapma şuan masumsun ama devam edersen kendi vicdanın bilir.. Allah yardımcın olsun

Evet evli olduğunu bilip ayrılmayan herkes ikinci kadındır. cinsellik yaşamasa da ikinci kadın olur
Birinci kadın nikahlı eşidir çünkü

Beddua eder gibi yazmışsınız ama önemli değil
Ben sadece boşamam. 2.kadını ve kocamın aldatmasını ispatlar giderim bi avukata. İkisine de tazminat davası açar, birbirine bırakırım. Bi süre sonra nasılsa kendisi de aldatılır, mayası bozuksa adamın derim. Yoluma bakarım. Tatmin oldunuz mu ?
Konu sahibi bir de avukatım diyor, şaşırdım kaldım

Ama adamın karısı şöyle böyle derken, kadın kadının kurdu olmuyor değil mi
Biz yüzyüze eleştiri yaparken suç oluyor
Görmeden kadının hakkında da bu kadar atıp tutamaz kimse, yaptığını mübahlaştırmaya çalışıyorsa sayar durur milletin karısına. Dönüp kendine bakmak şöyle dursun

Bana babanızın kızı gibi geldi
Hatta bizzat kendinize yorum yapmak adına ikinci üyelik almışsınız gibi
Mune Hanım ya da Kazen Bey ilgilenir nasılsa

ya kadının ne haltlar yediği sizi bizi ilgilendirir mi? siz adama bakacaksınız sadece. evli mi evli, size yalan söylemiş mi söylemiş. eeee? en başta deseydi ki bak evliyim ama karım böyle böyle yapıyor, boşanıcam vs. o zaman bile iki kere düşünmeniz gerekirdi. çünkü ilişkinin tarafı o kadın değil, karşınızdaki adam.

bir de kadının peşinde dedektif mi tuttunuz? yediği haltları ne biliyosunuz?

senin adına çok üzüldüm çok talihsiz bir olay. adam resmen kandırmış seni illa ilk aşkın son aşkın olacak diye bir şey yok. devam etsen diyelim ki boşandı bundan 5 sene 10 sene sonra aynı şeyi sana yapmayacağını nereden bilebilirsin ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…